Telekinéza
Moderátor: Moderátori
- V3iL_0v_S3cr3cY
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ne Máj 22, 2005 19:17
- Kontaktovať používateľa:
- V3iL_0v_S3cr3cY
- Člen fóra
hej taka ako v debilnicku...a to ze sa ti nedari dat papier na ihlu bude asi tym ze sa ti trasu ruky ako psovi vajca...(sorry za vyraz )Glaurung napísal:Nho ta diky no ale ja mam problem len dostat ten papier na ihlu a aka to je vlastne velkost A6??? taka ako v debilnicku???
Myslíte si že to čo dýchate je vzduch?
- V3iL_0v_S3cr3cY
- Člen fóra
- V3iL_0v_S3cr3cY
- Člen fóra
- Whiteshadow
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Po Aug 15, 2005 16:32
re
asi fukal vietor
- spagetka
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Po Aug 01, 2005 12:36
Raz večer.. Pozeráme televízor až začal šušťať. Obraz bol v poriadku, len zvuk nie. Naštvala som sa a "silou svojej vôle" som ho utíšila.
Začala som myslieť na to, že ho môžem ovládať..že je mne podriadený, že sa skladá len z nejakých bubliniek/atómov/... Sila mojej myšlienky bola silná..to som cítila. Ani nachvíľku som nezapochybovala, že by som to nedokázala. A nakoniec sa to podarilo. Prestal šušťať hneď ako som na to prestala mysllieť. Žeby to bola náhoda??
Začala som myslieť na to, že ho môžem ovládať..že je mne podriadený, že sa skladá len z nejakých bubliniek/atómov/... Sila mojej myšlienky bola silná..to som cítila. Ani nachvíľku som nezapochybovala, že by som to nedokázala. A nakoniec sa to podarilo. Prestal šušťať hneď ako som na to prestala mysllieť. Žeby to bola náhoda??
- Whiteshadow
- Člen fóra
re
je tu aj sanca ze to bola nahoda a dost velak lebo taketo situacie sa stavaju casto
ale je aj mozne ze si to bola ty skus to icelavedome urobit aj s neicim inym a potom sa pochval
ale je aj mozne ze si to bola ty skus to icelavedome urobit aj s neicim inym a potom sa pochval
[size=117][color=yellow][b]
All we can do is the only one thing...[/b][/color][/size]
[size=125][color=orange][i]
We must do what destiny want from us.[/i][/color][/size]
- Whiteshadow
- Člen fóra
re
asi si mala ruky na stole a triasli sa ti :D:D
[size=117][color=yellow][b]
- HarrPotter
- Návštevník
- Dátum registrácie: St Aug 10, 2005 17:08
Re: Telekinéza
moze nepresnost toho ,,stojana" na ktorom je polozeny papier robit problemy?:shock:
skepticky optimista- prosba o zopakovani vsech vasich pokusu
jelikoz se mi jiz pred nejakou dobou ani na 3 pokus tohle nepovedlo, chtel bych uspesne tele-kine-tisty pozadat o upravu a novy pokus:
Na otaceny papir/alobal resp. na celou aparaturu dejte prosim napriklad velikou sklenici od okurek a nebo jinou vhodnou sklenenou pruhlednou nadobu. Pouze tak se zamezi veskerym vlivum proudeni vzduchu vznikleho uz i treba mistnim ohrevem vzduchu od povrchu tela a skutecnym zobjektivnenim vysledku.
Sklenena nadoba musi dole na podlozku velmi dobre a tesne dolehat
Prosim pak znovu o referovani Vasich vysledku
predem dik
Na otaceny papir/alobal resp. na celou aparaturu dejte prosim napriklad velikou sklenici od okurek a nebo jinou vhodnou sklenenou pruhlednou nadobu. Pouze tak se zamezi veskerym vlivum proudeni vzduchu vznikleho uz i treba mistnim ohrevem vzduchu od povrchu tela a skutecnym zobjektivnenim vysledku.
Sklenena nadoba musi dole na podlozku velmi dobre a tesne dolehat
Prosim pak znovu o referovani Vasich vysledku
predem dik
- HarrPotter
- Návštevník
- Dátum registrácie: St Aug 10, 2005 17:08
Re: Telekin
to tu uz pekne davno nikto nic nenacmaral ale toje jedno mne sa to podarilo a ten papier sa tocil tak rychlo az odletel ake je dalsie cvicenie
- Tesla
- V.I.P.
- Dátum registrácie: Pi Dec 09, 2005 22:26
Re: Telekin
Dalsie cvicenie je jednoduche: lokalizacia stanice ISS a sposobenie necakanej rotacie a tym vytvorenie umelej gravitacie
Nič sa nedá, len netreba chcieť.