Vzťah Cirkvi k mágii a AC a Váš názor
Moderátori: RedHawk, Moderátori
NO jedinou vecou v magii je postoj operatera, Ak ja pouyijem na pomoc niekoho magiu (zoslem stit popripade vyslem nieco voci druhej osobe) okamzite pouzivam bielu magiu pre toho koho chranim a ciernu pre toho koho blokujem!!! Cize jednou z veci co suhlasim s Vatikanom je ze magia nepatri kazdemu, ide o realne veci, ako napisal Carllos ( Castaneda?) tak Vatikan ma vela tajomstiev, niektore pouzivaju cirkevny exorcisti ( vazne su v cirkvi ludia s paranormalnymi schopnostami)
Inak pokial to niekoho z BA zaujima mozeme dat stretnutie,
Inak pokial to niekoho z BA zaujima mozeme dat stretnutie,
-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ne Aug 28, 2005 12:56
cirkev uz nevie co robit maju nieco vsugerovane a nedokazu sa pozriet na veci z nadhladom a hnet odsudzuju ked niesi krestan si hnet nieco ine horsie a to si hovoria ty ktori pridu do "raja" ani nevedia nic a ani sa nesnazia a ak by sa aj niektory znich pokusil hnet by sa isiel vyspovedat a myslel si ze spravil hriech prosto od malicka detom vtlkaju ich nazory a nenechavaju to na slobodnu volu...
Helienca
Tipujem, ze ty si asi ateista, a myslim, ze tipujem spravne.... S upalovanim ,,carodejnic'' a vyberaniu penazi za odpustky nesuhlasim ani ja, to je jasne, ale stalo sa to uz pred niekolkymi stovkami rokov a predstavitelia cirkvi uz zrejme usudili, ze je to nespravne a olutovali to, preto to uz teraz nerobia.
To si prosim Ta kde na to prisla. Terajsi papez je byvalym sefom pre cistotu cirkvi (byvala inkvizicia) sice nezabijaju (aspon nie verejne) ale stale brzdia pokrok a stale chcu na nieco monopol. Ide im o moc a peniaze, cirkev davno stratila svoj smer.
Knazi kedysi liecili pomahali ludom, teraz, staraju sa do politiky, maju majetky, maju firmy a s chudobnymi nemaju zlutovanie, chudobny im nic neda
Tipujem, ze ty si asi ateista, a myslim, ze tipujem spravne.... S upalovanim ,,carodejnic'' a vyberaniu penazi za odpustky nesuhlasim ani ja, to je jasne, ale stalo sa to uz pred niekolkymi stovkami rokov a predstavitelia cirkvi uz zrejme usudili, ze je to nespravne a olutovali to, preto to uz teraz nerobia.
To si prosim Ta kde na to prisla. Terajsi papez je byvalym sefom pre cistotu cirkvi (byvala inkvizicia) sice nezabijaju (aspon nie verejne) ale stale brzdia pokrok a stale chcu na nieco monopol. Ide im o moc a peniaze, cirkev davno stratila svoj smer.
Knazi kedysi liecili pomahali ludom, teraz, staraju sa do politiky, maju majetky, maju firmy a s chudobnymi nemaju zlutovanie, chudobny im nic neda
Preco si to myslis? Cital si to niekde?RedHawk napísal:Helienca
PEACE FOREVER
- V3iL_0v_S3cr3cY
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ne Máj 22, 2005 19:17
- Kontaktovať používateľa:
- Whiteshadow
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Po Aug 15, 2005 16:32
re
Aj ja som cital Davcov kod
a je tam i myslienka ze harry potter je najcitanejsia kniha v historii :D
ale inak suepr kniha
a dost velke zajiamvosti z nej plynu, to moja babka keby citala ta sok chyti
a je tam i myslienka ze harry potter je najcitanejsia kniha v historii :D
ale inak suepr kniha
a dost velke zajiamvosti z nej plynu, to moja babka keby citala ta sok chyti
- Whiteshadow
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Po Aug 15, 2005 16:32
re
moj pohlad na cirkev bol vzdy dost pretoceny... este som necital ale mam v plane precitat vsetky styri knihy
Hmm Iluminati boli dost dobre prevedeni v Anjeloch a Demonoch.Imp napísal:A citali ste aj Anjelov a demonov? Spolu s Da Vinciho kodom táto kniha dost zmenila moj pohlad na cirkev.
Odporucam Umberto Ecco - Foulcaultovo kyvadlo Da Vinciho kod je vykradnuty s tejto 600 stranovej knihy (presne clenena podla KABALY) sice sa cita fajn ale dlho a hlavne konci sa slovom vyjadrujucim vela : MAKTUB