Nedávno sa mi snívalo ..........
Moderátor: Moderátori
Nedávno sa mi snívalo ..........
Bola som medzi pariou mladých ludí, kráčali sme hore dosť strmým kopcom, ja som mala dosť nepohodlné topánky.Zarozprávala som sa s jedným chalanom a ked sme vyšli na ten kopec, nevideli sme nikoho z "partie"..Zbadali sme autobus, ktorý sa chystal odísť, rozbehli sme sa, lebo sme mysleli že sú vo vnútri.Podarilo sa nám nastúpiť na poslednú cvhíľu a ked sa pohol zistili sme, že nikto tam nie je../Prostredie sa podobalo na jedno sídlisko v mojom meste/ Autobus išiel po ceste a z okna som zbadala jedného chlapíka, /kt. poznám z videnia a -páči sa mi celkom:)/ Chcela som aby si ma všimol a zrazu, autobus prudko zabrzdil a prevrátil sa na lavý bok..Všetci boli v šoku a mierne zranení...Predné dvere autobusu sa otvorili a vošiel ten chalan, pomáhal všetkýmvstávať...Ked sa blížil ku mne, otvorili sa aj zadné dvere a vošlo dievča, ktoré tiež pomáhalo ludom.../ja som si priala aby mi pomohol on a nie ona:)/ Podal mi ruku, pozrela som sa mu do očí a videla som niečo magické...Vstala som a ked som sa poobzerala kde je, nikde vnútri nebol, vyšla som von, že sa mu podakujem /prípadne sa s ním zoznámim /no nikde nebol..Nemala som pocit zdesenia alebo čo sa mi stalo, skôr som bola štastná že on mi pomohol...Išla som po ulici, telefonovala s nejakým chlapíkom kt. sa chcel so mnou stretnúť, vynadala som mu, že som mala haváriu nech mi dá pokoj a išla dalej po ceste a vedela som, že tam bude zbytok partie...Inak ten môj "záchranca" mal malého psíka na vodítku - ked som ho zbadala v okne..Dnu v buse bol už bez psa:) taaak teraz čo to značííí:)
- spagetka
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Po Aug 01, 2005 12:36
Ja si myslím, že to asi znamená niečo takéto:
Vizerá to, že to budú celkom fajn dni. Bez nejakých väčších problémov. Akurát si daj pozor aby si neochorela lebo si zrejme náchylná. Ten chlapec sa ti zrejme páči.. a nie som si istá, či si ten sen chvíľku neovládala - to že k tebe prišiel. Autobus ti zrejme prinesie malý obnos peňazí, alebo menší úspech.
Upozorňujem že nie som odborník a čerpám z viacerých zdrojov, ktoré tiež nemusia byť pravdivé.. Ak sa tomu niekto rozumie tak nech ma opraví aspoň sa viac naučím. Ďakujem. Janka
Vizerá to, že to budú celkom fajn dni. Bez nejakých väčších problémov. Akurát si daj pozor aby si neochorela lebo si zrejme náchylná. Ten chlapec sa ti zrejme páči.. a nie som si istá, či si ten sen chvíľku neovládala - to že k tebe prišiel. Autobus ti zrejme prinesie malý obnos peňazí, alebo menší úspech.
Upozorňujem že nie som odborník a čerpám z viacerých zdrojov, ktoré tiež nemusia byť pravdivé.. Ak sa tomu niekto rozumie tak nech ma opraví aspoň sa viac naučím. Ďakujem. Janka
dakujem Janka
náhodou nevieš niečo o sne kt. sa mi sníval tiež a je tu na fore rozpísaný v teme "moje sny"
-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ne Aug 28, 2005 12:56
no hádam máš pravdu že to zvládnem
totiž práve prežívam náročné a stresové obdobie...Ale čotam ten chlapec robí neviem:) totiž ja som zadaná a nejak extra po nom netúžim:)
no skôr asi z tých minulých životov:D
Totižto v tomto vzťahu som spokojná a lichôtky nechýbajú vôbec:) Neviem neviem asi niečo predsa len z minulého života - nejaká nenaplnená láska?:)