Vzťah Cirkvi k mágii a AC a Váš názor
Moderátori: RedHawk, Moderátori
- Whiteshadow
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Po Aug 15, 2005 16:32
re
ah egypt tak m ichyba
a o com vsetko mej ta kniha kyvadlova ?
toto je presny pripad tohto!!! http://astral.phorum.cz/viewtopic.php?t=128 este si tam aj pisal ze to nemas...a si si z toho robil srandu...ale tuto!!!hľa....chory dedo...(pripisane V3iL-om)
a o com vsetko mej ta kniha kyvadlova ?
toto je presny pripad tohto!!! http://astral.phorum.cz/viewtopic.php?t=128 este si tam aj pisal ze to nemas...a si si z toho robil srandu...ale tuto!!!hľa....chory dedo...(pripisane V3iL-om)
- Whiteshadow
- Člen fóra
re
vrrrr pisat za mna ved vies kto ma hnevas
- Whiteshadow
- Člen fóra
re
ael sak vie ze som si robil srandu v tamtom prispevku ze tu choorbu nemam
- Whiteshadow
- Člen fóra
te
no zaujimavy vyrok
- Whiteshadow
- Člen fóra
re
jaaaj takze praveka templarska divnost ??
- Whiteshadow
- Člen fóra
re
cirkev uz nebude dlho existovat takze vela asi nestihne chapat
- Whiteshadow
- Člen fóra
re
poviem to prosto a jednoducho: LEBO NOSTRADAMUS POVEDAL
a aj sybila a dalsie tvory s vesteckym nadychom a plnilo sa uz vela vestieb a myslim ze tato vynimkou nebude
a aj sybila a dalsie tvory s vesteckym nadychom a plnilo sa uz vela vestieb a myslim ze tato vynimkou nebude
A co vravis na datum 21.12.2012 ...
To nie su iba nahodne zvolene cisla...
Ja som uz toho pocul o cirkvi,nadprirodzenych javoch,astralnom cestovani a samozrejme o roznych urovniach vedomia ci inych dimenziach toho dost a tak ked si to tak pospajam - tak zistim , ze vsetko so vsetkym suvisi...
Niektore zalezitosti su trosku tasie , ale nic nie je nemozne...Jasne, ze su ludia ktori dokazu predpovedat buducnost a osud ludstva ,ale je na mne ako si to dokazem vysvetlit a co s tolkeho mnozstva informacii pochopim tak , ako pochopit mam...
To nie su iba nahodne zvolene cisla...
Ja som uz toho pocul o cirkvi,nadprirodzenych javoch,astralnom cestovani a samozrejme o roznych urovniach vedomia ci inych dimenziach toho dost a tak ked si to tak pospajam - tak zistim , ze vsetko so vsetkym suvisi...
Niektore zalezitosti su trosku tasie , ale nic nie je nemozne...Jasne, ze su ludia ktori dokazu predpovedat buducnost a osud ludstva ,ale je na mne ako si to dokazem vysvetlit a co s tolkeho mnozstva informacii pochopim tak , ako pochopit mam...