Reinkarnácia
Moderátor: Moderátori
- Imp
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Pi Máj 20, 2005 21:41
- Kontaktovať používateľa:
No Bardon sa venoval sferam a bytostiam v "Praxe magicke evokace". A Pales je jeden chlapik zo SAVky (RNDr., CSc.), ktory staticky dokazal uspesnost astrologie vo svojej knihe, ktoru som tu uz spominal - astrologia dejin. Ta kniha je teraz velmi uspesna, a vedci, ktori si boli isti, ze najdu zdrvujuce dokazy proti astrologii po jej precitani zmlkli... Vraj ju Pales poslal aj Vatikanu, ich reakcia bola, ze sa podakovali a tym sa to pre nich uzavrelo.
For Thine is the kingdom, and the power, and the glory, for ever & ever.
Páleš brrr pfujImp napísal:No Bardon sa venoval sferam a bytostiam v "Praxe magicke evokace". A Pales je jeden chlapik zo SAVky (RNDr., CSc.), ktory staticky dokazal uspesnost astrologie vo svojej knihe, ktoru som tu uz spominal - astrologia dejin. Ta kniha je teraz velmi uspesna, a vedci, ktori si boli isti, ze najdu zdrvujuce dokazy proti astrologii po jej precitani zmlkli... Vraj ju Pales poslal aj Vatikanu, ich reakcia bola, ze sa podakovali a tym sa to pre nich uzavrelo.
- Whiteshadow
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Po Aug 15, 2005 16:32
re
zaujimava protikladna reakcia :S
[size=117][color=yellow][b]
All we can do is the only one thing...[/b][/color][/size]
[size=125][color=orange][i]
We must do what destiny want from us.[/i][/color][/size]
- Whiteshadow
- Člen fóra
re
ty snad jo ? :shock:
- Whiteshadow
- Člen fóra
re
a ja som tu zas jediny kto ani nevedel ze dakto taky existuje
- Whiteshadow
- Člen fóra
re
este pvoedz ze si to ty :D
Re: re
Nie ja som pracoval s inymi vecami )) vacsinou vyjdem s kolegami ale Palesa nemusim Radsej mam Zoru FresovuWhiteshadow napísal:este pvoedz ze si to ty :D
ved pozri na
Kód: Vybrať všetko
nirgan.host.sk
- Whiteshadow
- Člen fóra
re
tu strnaku poznaaaam :D
no co ja z vas nemozem :D
no co ja z vas nemozem :D
Videl som niekde, ako si niekto pomocou hypnozy u jedneho profika pozeral minuli zivot, ked sa dostal k momentu "den pred smrtou" vedel ze je rok 2050, to znamenalo, ze jeho minuli zivot vlastne zil v sucastnosti.
Co ak zistime teraz, ze vsetko je vlastne ovladane "jednou dusou", ktora si prezila vsetky nase zivoty? (tomuto sam velmi nechapem)
a P.S.: Verim ze zvierata aj ludia maju aj ducha aj dusu, aj vsetko co ma clovek, Okrem schopnosti sa zamysliet nad niecim. (niesu na to fyzicky prisposobene)
No nikto to nevie isto a pripada mi dost "staromodne" povazovat cloveka ako sucast boha a zvierata len take bezduche veci pohybujuce sa, ktore ked zomru zaniknu,
Inymi slovami: Clovek je (ehm) "najvyssia bytost" a vsetko okolo neho bolo stvorene pre neho ?
P.P.S.:
este som niekde pocul, ze ked dusa raz vojde do ludskeho tela, tak je "oslobodena" od zivota ako zviera, to znamena ze sa jeho dusa us nikdy neprevteli do zvierata. ( )
Co ak zistime teraz, ze vsetko je vlastne ovladane "jednou dusou", ktora si prezila vsetky nase zivoty? (tomuto sam velmi nechapem)
a P.S.: Verim ze zvierata aj ludia maju aj ducha aj dusu, aj vsetko co ma clovek, Okrem schopnosti sa zamysliet nad niecim. (niesu na to fyzicky prisposobene)
No nikto to nevie isto a pripada mi dost "staromodne" povazovat cloveka ako sucast boha a zvierata len take bezduche veci pohybujuce sa, ktore ked zomru zaniknu,
Inymi slovami: Clovek je (ehm) "najvyssia bytost" a vsetko okolo neho bolo stvorene pre neho ?
P.P.S.:
este som niekde pocul, ze ked dusa raz vojde do ludskeho tela, tak je "oslobodena" od zivota ako zviera, to znamena ze sa jeho dusa us nikdy neprevteli do zvierata. ( )
Nekonecno nezacina tam, kde koniec neskoncil.
Re: Reinkarnácia
alebo to moze byt tak ze samostatna existencia je len iluzia pretoze sme ako iskry ktore odlietavaju od ohna. ktore pohasinaju a ked chcu byt dalej musia sa vratit naspet. a ten ohen je Boh. a minule zivoty? co ked ty ludia proste len pozeraju do minulosti ocami niekoho ineho??
Prídem si po teba.
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa: