GOOGLE EARTH

Čo sa inde nevošlo

Moderátor: Moderátori

Používateľov profilový obrázok
majk
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Po Jan 26, 2004 9:14

GOOGLE EARTH

Príspevok od používateľa majk »

Pisi to sem zamerne protoze je uzasne kdyz nekdo cestuje a vidi Zemekouli z vrchu. A pro ty kdo zatim necestuji je v nabidce ke stazeni zdarma freeverze GOOGLE EARTH !!! Je to uzasna satelitni mapa, ktera umoznuje vybrane mista zaostrit az do vysky cca 300 m nad zemi !!! Zaostruje jen ty mista, ktera jsou v "jakobycervenych" obdelnicich, napr. cast Prahy, nebo v New Yorku je videt nadherne socha svobody, nebo v egypte pyramidy.
Musite ale stahnout celych 10.9 mb soubor, stahuje se velice blbe, me se to prerusilo cca 5x nez jsem to stahnul cele a pak musite mit novou verzi directx nebo open GL a stale pripojeni. Ja mam 256 kbit a sice to zaostrovani jede pomalejc, ale staci. Hraji se s tim uz 3 den a nasel jsem par zajimavych mist, napr. AREA51 apod.... JDETE DO TOHO!!!
:-)
yanky
Návštevník
Dátum registrácie: So Okt 22, 2005 17:43

Príspevok od používateľa yanky »

Hmm, Google je dobrej, ale mě se to bohužel strašně dlouho vykresluje, takže sem toho zatim moc neprohlídl.
Napiš, kde přesně bydlíš...já si tě najdu :wink:
Fandíme Československu...
Milovat neznamená koukat se na milovaného, milovat znamená koukat se stejným směrem.
Neregistrovaný

Príspevok od používateľa Neregistrovaný »

mam satelitni mapu, pres kterou ti vidim az do nosu
V3iL_0v_S3cr3cY
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Máj 22, 2005 19:17
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa V3iL_0v_S3cr3cY »

tak na nu hod link alebo ak je to prog. posli na mrkva8@gmail.com ...chcem si vidiet dutiny :D:D :wink:
Myslíte si že to čo dýchate je vzduch?
yanky
Návštevník
Dátum registrácie: So Okt 22, 2005 17:43

Príspevok od používateľa yanky »

Ja sem si našel byt...pěkná popelnice... :wink:
Fandíme Československu...
Milovat neznamená koukat se na milovaného, milovat znamená koukat se stejným směrem.
Napísať odpoveď