Rastlinky pre LD
Moderátor: Moderátori
Myslím, že ája na OBE moc vhodná není. Průměrný člověk se po po prvních akorád dost poblije a k těm jemněším je cesta dost trnitá. Navíc nevím, kde by se tady dala sehnat a pak také ta kvalita je velmi různá (je to prý dost složitá směs) a ani nelze říct: ta je dobrá, ta ne. Prostě různé áji pro různé lidi a účely (pokud se to povede:-). No, ale pár lidí co si s tím zalítalo znám... jedná se ale o lidi, co už měli předtím OBE normálně.
Šalvěj možná někdy zkusím, pak dám vědět, ale co jsem slyšel, je to spíš psychadelikum. To že jako takové změní spánek, je jasné, jde o to jen jak.
Na spaní (sny) je prý je dobrý Selegilin. Je ale na předpis, takže kdo má možnost, ať se podělí se svými poznatky (nebo i s selegilinem:-).
Šalvěj možná někdy zkusím, pak dám vědět, ale co jsem slyšel, je to spíš psychadelikum. To že jako takové změní spánek, je jasné, jde o to jen jak.
Na spaní (sny) je prý je dobrý Selegilin. Je ale na předpis, takže kdo má možnost, ať se podělí se svými poznatky (nebo i s selegilinem:-).
Re: Jak se naučit mít LD ?
najlepšia na LD je Calea zacatechichi, rastlinka, ktorú užívajú mexickí indiáni, pretože im navodzuje pravidelné LD!!!!
to taky neni pravda !!! jeste kdyz fungoval GARAGE.SPIDER.CZ tak mi na toto tema odpovedel nekdo dost obsahle ( mozna to byl dreamingwolf nebo ww6, ale nevim jiste ). Ten clovek byl v mexiku na dovolene a protoze se zajimal o LD, tak pochopitelne sel primo na trznici kde by se mela prodavat CALEA, ale bohuzel zjistil dost nemilou vec. CALEA ma desitky poddruhu a nikdo mu nebyl schopny rict, ktery konkretni se pouziva pro LD. takze postupne zkousel, ani jedna nefungovala, rikal ze ma jeste kdo bude chtit cca 300 gramu. A navic smrdi jako sracky, jako zumpa nebo tak nejak. Strucne receno: kdyz to vypijes a nepoblijes se tak si jednicka !!! Takze zadne rostliny, prasky, drogy apod. Pekne cvicit autosugesci kazdy den nekolikrat a samo se to pak dostavi. Kdyz se zacne s tim denikem a tabulkama co ma MSG na www tak behem mesice jiste zazijes prvni lehke LD a postupne se to zacne zlepsovat, aspon u me to tak fungovalo, ale vzhledem k soucasne zatizenosti, dovolene apod. sem ted 3 tydny vynechal, takze sem mel uz jen asi 1 lehke LD tydne. Lehke myslim takove, kdy si sice uvedomis ze si ve snu a zkousis delat pokusy, ale pri slozitejsi veci, napr. pruchod zdi, nebo telekineze se probudis ...
O Calea viec pisu tu : http://www.biotox.cz/drogy/natural/pj3rcaz.htm
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
Osobne som proti používaniu akýchkoľvek psychotropných látok, halucinogénov, či iných drog. Riziká používania týchto látok sú väčšie ako akýkoľvek možný úžitok. Je síce možné namietať tým, že v Južnej Amerike sa predsa tieto látky používajú, no to zároveň neznamená, že nepôsobia negatívne.
Re: Rastlinky pre LD
já bych ty halucinogeny apod. neodsuzoval. troufám si o sobě říct, že mám dost bohaté zkušenosti s halucinogeny (LSD, psilocybin) a zážitky jsem měl vždy fantastické, velice duchovní až náboženské. toto nelze popsat slovy, to musíš prožít, abys pochopil. nikdy jsem nezaznamenal nic negativního, naopak mě to postrčilo o pořádný kus dopředu. můžu doporučit knihu Záblesky paměti nebo Velekněz od Timotheye Learyho (americký psycholog zkoumající psilocybin a LSD) nebo něco od Aldouse Huxleyho, Alberta Hoffmana apod. Halucinogeny ti otevřou brány vnímání a najednou zjistíš, v jaké iluzi jsi celý dosavadní život žil. samozřejmě se stává, že to někdo podcení a pak se to může zvrtnout v horor. řekl bych, že jsou to dary od Boha, abychom jej mohli zažít.
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
jo a rizika s tím spojené jsou mnohem menší, řekl bych až skoro nepatrné v porovnání s tím, co můžeš zažít. Jak správně řekl Paul McCartney (Beatles) : po tripu už tvůj život nikdy nebude takový, jaký byl doposud.
LD
Ak si dakdo tuzi objednat Calea zacatechichi tak nech ide na www.rastlinky.sk --- Minuli rok som si tade objednal salviu a bolo to v pohode,az nato ze sa ta sa velice tazko pestuje,takze preto radsej doporucam na zaciatok tu caleu...
Calea Zacatechichi se dá sehnat i v jednom českém internetovém obchodě, mylim že i rychleji a levněji.. www.botanic.cz
Ještě sem ji nestačil vyzkoušet, ale myslím že když člověk zkousne tu chuť tak to za to bude stát. Možná by bylo i dobré čaj udělat na půl s mátou..
Ještě sem ji nestačil vyzkoušet, ale myslím že když člověk zkousne tu chuť tak to za to bude stát. Možná by bylo i dobré čaj udělat na půl s mátou..
Tak jsem si objednal 20g Calea zacatechichi a dneska mi to přišlo. Dnes večer si z toho asi buď udělám čaj nebo ubalím jointa, takže dám hned vědět, jak jsem dopadl a jestli jsem měl LD ! Už se těším.
- Tesla
- V.I.P.
- Dátum registrácie: Pi Dec 09, 2005 22:26
Ja by som tiez chcel... Skusim pobehat po meste, po semenarstvach, ale tam calea asi nebude. Mozno v obchode so susenymi rastlinami..
Minule som skusal obsah salviorinu v mojom koleus-e. Dost mi to pripomenulo AC, lebo som sa pozeral na ten koleus a potom som si vsimol, ze mam zatvorene oci
Minule som skusal obsah salviorinu v mojom koleus-e. Dost mi to pripomenulo AC, lebo som sa pozeral na ten koleus a potom som si vsimol, ze mam zatvorene oci
živá rostlinka se dá sehnat na http://www.rastlinky.sk Mají tam jak caleu, tak i šalvěj divotvornou a možná i nějaké další halucinogeny.
- Tesla
- V.I.P.
- Dátum registrácie: Pi Dec 09, 2005 22:26
Len dost sa obavam toho, ze mi to pride zvadnute, alebo v zlom stave...
A hlavne, ak to ide cez slovensku postu co pride tak do 2 tyzdnov...
A hlavne, ak to ide cez slovensku postu co pride tak do 2 tyzdnov...