Spať opačne otočený
Moderátor: Moderátori
Spať opačne otočený
Po roku brouzdani po netu jsem narazil na pro me novopu zajimavou metodu pokusu o astralni vystup. Asi uz jste ji nasli driv nez ja, ale zminim se.
Zkuste se pred spanim otocit v posteli o 180°, proste tam kde ma byt hlava budou nohy.
( ale doporucuji poradne umyt, protoze kdyz se pak otocite zpatky, tak usnete hodne hlubokym spankem nebo vubec v zavislosti na sile zapachu )
Udajne touto metodou se da u nekterych lidi primet astralni telo aby se vracelo do puvodni polohy spanku na kterou bylo noc co noc zvykle, tzn. ze se muzete o pulnoci probrat a zjistite, ze spite normalne jak spavate, ale fyzicke telo je pritom otocene o 180° ... Tady toto muze byt jen sekundovy okamzik, a je jasne ze nikdo neodpovi zda to byl LD nebo astral, ale i tak se muze zdat ze se to vymyka " normalu ".
Zkuste se pred spanim otocit v posteli o 180°, proste tam kde ma byt hlava budou nohy.
( ale doporucuji poradne umyt, protoze kdyz se pak otocite zpatky, tak usnete hodne hlubokym spankem nebo vubec v zavislosti na sile zapachu )
Udajne touto metodou se da u nekterych lidi primet astralni telo aby se vracelo do puvodni polohy spanku na kterou bylo noc co noc zvykle, tzn. ze se muzete o pulnoci probrat a zjistite, ze spite normalne jak spavate, ale fyzicke telo je pritom otocene o 180° ... Tady toto muze byt jen sekundovy okamzik, a je jasne ze nikdo neodpovi zda to byl LD nebo astral, ale i tak se muze zdat ze se to vymyka " normalu ".
vypada to jako TA genialni metoda
libi se mi predevsim pro svou jednoduchou proveditelnost.
Nenarocna na pravidelnost, disciplinu, predstavivost no proste naprosto idealni..
Jenom s ni nemam s ni zatim zadny zkusenosti, zkusim to dneska a uvidime
Nenarocna na pravidelnost, disciplinu, predstavivost no proste naprosto idealni..
Jenom s ni nemam s ni zatim zadny zkusenosti, zkusim to dneska a uvidime
- TheONE
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ne Júl 16, 2006 18:40
Mna skor napadlo...a aj som to odskusal...neotacajte sa fyzicky ale len v mysli...a nie len o 180 stupnov...ale do vsetkych svetovych stran...predstavujte si ze naozaj tak lezite...ze vsetko usporiadanie veci je ine podla toho ktorym smerom lezite...
Ked som to skusal...sice to nic neprinieslo ale bol som riadne zmeteny a chvilu som fakt nevedel ze kde som...totalna dezorientacia...nevedel som ktorym smerom som lezal na zaciatku ani nic...
...a samozrejme cely cas musite maat zavrene oci...
Ked som to skusal...sice to nic neprinieslo ale bol som riadne zmeteny a chvilu som fakt nevedel ze kde som...totalna dezorientacia...nevedel som ktorym smerom som lezal na zaciatku ani nic...
...a samozrejme cely cas musite maat zavrene oci...
- TheONE
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ne Júl 16, 2006 18:40
Chce to naozaj vytrvalost...musite sa naozaj sustredit len na to a nepripustat si ze by ste mohli lezat na tej strane na ktorej na ozaj lezite...
Vysledok je fakt neopisatelny...naozaj budete otraseny...totalna dezorientacia ako keby ste ani neexistovali...a chvilu panika a strach
...kazdopadne ...neviem ako by to mohlo viest k AC...
Vysledok je fakt neopisatelny...naozaj budete otraseny...totalna dezorientacia ako keby ste ani neexistovali...a chvilu panika a strach
...kazdopadne ...neviem ako by to mohlo viest k AC...
- Viliond
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ne Feb 11, 2007 17:24
- Kontaktovať používateľa:
Re: Spa
tiez nechapem...LD mozno ano ale AC? vlastne ked to tak zoberem tak aj lucidny sen je vlastne astralne cestovanie len nieje vyvolane astralnov projekciou ale prebudenim sa zo sna... alegeorg napísal:vyskusal som to az dnes. AC som nemal, ale LD ano
- Viliond
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ne Feb 11, 2007 17:24
- Kontaktovať používateľa:
Re: Spa
ved ale predsa to nebude mat za nasledok to ze sa astralne premietnes... neviem nechapem... tomugeorg napísal:ale dalo by sa to. tato teoria ma svoju logiku...