Ako dalej
Moderátor: Moderátori
Re: Ako dalej
tym to nieje. Praveze nato vobec netlacim nesnazim sa stoj co stoj robit nejake techniky na vypadnutie.
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
ja to robim praveze vzdy pred zaspavanim
- WhiteWolfSix
- Moderátor
v tom je prave ta chyba. rob to vzdy rano, najlepsie medzi 2 a 3 hodinou rano.
to si mam nastavit budik abo co:-)
a co stim ked okolo tej duhej je hodina ked chodim spavat:-)
a co stim ked okolo tej duhej je hodina ked chodim spavat:-)
- WhiteWolfSix
- Moderátor
tak v takom prípade máš problém máš tak málo energie, že sa Ti AC len veľmi ťažko podarí. Ale ak inak nedáš, tak by si mala skúšať cca po 4-5 hodinách spánku a budík si nenastavuj, nauč sa prirodzene budiť v požadovanú hodinu.
tak to sa mi urcite nepodari zobudit sa spontanne a plna energie po 4-5 hodinach spanku:-D. Ale skusim rano a dik za radu
- Tesla
- V.I.P.
- Dátum registrácie: Pi Dec 09, 2005 22:26
Skus sugesciu, alebo autohypnozu.
Som presvedčený, že sa ti to podarí. Ja sa každé ráno budím pár minút po 04.00 h, idem na malú, napijem sa medzi tým si vyvetrám a po tom, keď sa mi podarí nezaspať sa mi sem-tam zadarí. Stačí na to pomyslieť pred tým, ako zaspíš napr. si v duchu povedz :"To by bola sranda, keby som sa nad ránom fakt sama zobudil /a/ " a časom len tak podvedome. Uvidíš že to pôjde.lilith napísal:tak to sa mi urcite nepodari zobudit sa spontanne a plna energie po 4-5 hodinach spanku:-D. Ale skusim rano a dik za radu
Z1
tak ja to skusim stim budikom ja som aj tak po prvom zvoneni tak mimo ze ani neviem ze zvonil:-D.
alebo to skusim jak ty staci pred spanim vela pit:-)))
ako dlho to trvalo tebe kym sa ti to podarilo?
a napis nejaky zazitok pls
No, u mňa to bolo troška "jednoduchšie". Aj som to tu už písal niekde, že prvé zážitky som si sám neprivodil, prišli samé od seba a dosť som sa bál. Po tom bola pauza, sem-tam nejaký OBE, neskôr som mával LD, mával som ich ako na bežiacom páse, aj niekoľkokrát za noc, po tom som sa vedel dostať svojvoľne von z tela, mal som niekoľko OBE, nebolo ich veľa možno 15-20, neviem, možno menej možno viac nepočítal som to. Následoval asi 2-ročný blok, len sem-tam som mal nejaký OBE a LD, všetko samovoľné, napočítal by som ich na jednej ruke, no a teraz....teraz sa mi v poslednej dobe skončil blok a sem-tam sa mi zadarí mať LD a pár krát už aj OBE, ale len na krátko, vždy sa rýchlo vártim späť. Chce to tréning . Ak by si chcela pozrieť nejaký môj zážitok pozri napr. tému "Potrebujem učiteľa?". Napísal som to v období, keď som mal v hlave zmätok, ale to na zážitku nič neuberá. V tej dobe sa u mňa konečne dostavil zlom k lepšiemu.lilith napísal:tak ja to skusim stim budikom ja som aj tak po prvom zvoneni tak mimo ze ani neviem ze zvonil:-D.
Z1
normalne ti zavidim:-)normalne ti zavidim:-)
Nemusíš. Naozaj. Ja som len v úplných začiatkoch, o tom čo niektorí ľudia dokážu sa mi môžel zatiaľ len snívať, ale beriem to tak, že "No a čo". Keď má niečo prísť a človek sa má niečo dozvedieť, tak to proste príde. Čas je veľký kúzelníklilith napísal:normalne ti zavidim:-)normalne ti zavidim:-)
Z1
- wladimiiir
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Po Nov 07, 2005 23:03
cas
to mas teda pravdu. ked sa mi dostala do ruk kniha so silvovou metodou, povedal som si, ok, to vyzera zaujimavo, zacnem s tym. no vsak asi po dvoch tyzdnoch som s tym skoncil. neskor som nadabil na jednu internetovsku stranku, ked som sa chcel dozvediet nieco viac o autohypnoze, no vsak stranka bola viac menej o joge a meditacii + mp3 s prednaskami. povedal som si, super, tak toto je nieco pre mna. vydrzalo to mesiac a tiez ma to prestalo bavit. no ked som natrafil na AC asi pred 5 mesiacmi, poviem vam, nicomu som sa nezacal nevenovat tak intenzivne ako tomuto. zatial cvicim asi 4 mesiace a to kazdy den pred tym nez idem spat. prvy uspech som mal asi pred dvoma tyzdnami, sice rano po prebudeni a len minimalne kratko, ale za to som velmi rad. a viem ze casu mam na to dost a som pripraveny cvicit pokial nedosiahnem to co chcem v AC dosiahnut. pretoze viem ze to skor ci neskor dosiahnem. a tiez viem ze k AC som sa nedostal nahodou-to som hlavne chcel povedatKeď má niečo prísť a človek sa má niečo dozvedieť, tak to proste príde. Čas je veľký kúzelník