LD na 2 sekundy.
Moderátor: Moderátori
majk:
No, možno ťa zle chápem, ale stáva sa mi, že keď príde nejaká situácia, tak dopredu viem, ako ju mám riešiť, alebo lepšie povedané napr. vedel som, že nemám ísť ku našim rodičom a fakt som bol o tom presvedčený, pretože som tušil, že sa niečo udeje, čo nechcem (pohádal som sa s otcom - už je to o.k.) ale chcel som tam ísť kvôli inernetu, doma ho nemám, no a tak som tam šiel a dopadlo to tak, ako som už napísal vyššie. To ale asi nie je to, čo si myslel.
No prečítal som si tvoj príspevok ešte asi 4-krát,.... aha asi chápem ...ale nie, zasa mi to uniklo. No, asi som blbý
No, možno ťa zle chápem, ale stáva sa mi, že keď príde nejaká situácia, tak dopredu viem, ako ju mám riešiť, alebo lepšie povedané napr. vedel som, že nemám ísť ku našim rodičom a fakt som bol o tom presvedčený, pretože som tušil, že sa niečo udeje, čo nechcem (pohádal som sa s otcom - už je to o.k.) ale chcel som tam ísť kvôli inernetu, doma ho nemám, no a tak som tam šiel a dopadlo to tak, ako som už napísal vyššie. To ale asi nie je to, čo si myslel.
No prečítal som si tvoj príspevok ešte asi 4-krát,.... aha asi chápem ...ale nie, zasa mi to uniklo. No, asi som blbý
Z1
Re: LD na 2 sekundy.
Mno mozna to tak pusobi, jde o to ze vim ze jsem to davno uz "umel" a dokonce velmi casto a ano nemam trpelivost abych cekal dlouhe roky na neco co uz jsem davno ovladal a hlavne je porad jeste ten uplny zacatek......WhiteWolfSix napísal:Z niekoľkých Tvojich príspevkov mám pocit, že si veľmi kŕčovitý v snahe o dosiahnutie LD či OBE, čo Ti v konečnom dôsledku vytvára problémy. Si aj veľmi netrpezlivý, čo Ťa rovnako zväzuje. Skús sa viac vnútorne uvoľniť a nekritizovať sa za to, že sa neuvedomíš vo sne a rovnako nechci hneď stoj čo stoj dosiahnúť OBE. Verím, že budeš úspešný, pretože cítim, že si už dosť blízko, no nepokaz si to!
Re: HAHA UZ JSEM SI VZPOMEL
Možno to bude tým, ale niečo mi hovorí, že rozšírené vedomie počas OBE a to tzv. "vedenie" bolo niečo rozdielné aj keď príbuzné.OBI-VAN napísal: Mno, asi to bude opravdu tim ze v LD/OBE mame oproti beznemu stavu casto neuveritelne rozsirene vedomi a kdyz se na zase "snizi/zmensi" tak nektere veci to "normalni zmensene" vedomi nedokaze vnimat/pamatovat si.
OBI-VAN napísal: TOT VSE, jsem rad ze jsem si na to vzpomel i kdyz to nikomu nepripada tak bombasticke jak jsem to psal temi velkymi pismeny a jak mne to v ten okamzik pripadalo...
Podľa mňa je normálne, že je človek zo svojich zážitkov, nech sú akékoľvek, nadšený. Ja som tiež a tiež píšem s takou "verbou", a tiež je podľa mňa fajn sa z toho tešiť a aj podeliť sa o to s ostatnými a pri tom očakávať reakcie aj nereakcie. Ak by napr. mňa niekto stále chválil čo som sa naučil alebo si z niečoho vzal ponaučenie, rástlo by moje ego "aký som ja ale šikovný", čo je naozaj len na škodu, ale nehovorím zasa na druhej strane sem-tam nejaké to uznanie a pochvala potešia a človeka inšpirujú. Som rád, že píšeš aj veľkými písmenami, veď minule si ma naozaj potešil, aj keď to bol vedľajší efekt , to všetko svedčí o tvojej srdečnosti
Z1
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
Práve tá netrpezlivosť Ti vytvára neprekonateľnú bariéru.OBI-VAN napísal:...ano nemam trpelivost abych cekal dlouhe roky na neco co uz jsem davno ovladal a hlavne je porad jeste ten uplny zacatek......
Kto hovorí, že máš čakať dlhé roky? Kde sa vlastne ponáhľaš? Všetko má svoj čas a keď ten Tvoj nadíde, bariéry určite prekonáš. Ani nevieš ako si blízko, no čím sa viac ponáhľaš, tým sa viac vzďaluješ.
Musím s ww6 súhlasiť, mal som asi 1,5 až 2 roky blok a prekonal som ho obdobím, kedy som bol maximálne vyrovnaný a spokojný. Škoda že sa mi tak trocha kazí, ale viem že blok to už neobnoví.
Z1
Re: blok jenom 2 roky ?
hehe ja jsem mel blok vic nez 20 rokuZrak1 napísal:Musím s ww6 súhlasiť, mal som asi 1,5 až 2 roky blok a prekonal som ho obdobím, kedy som bol maximálne vyrovnaný a spokojný. Škoda že sa mi tak trocha kazí, ale viem že blok to už neobnoví.
- WhiteWolfSix
- Moderátor
Chceš mi povedať, že sa o OBE snažíš 20 rokov? Ak je to pravda, tak je isté, že si sa hodne posunul dopredu. A tento posun by som nepodceňoval alebo neprehliadal. Musíš oceniť to, čo sa Ti darí a nielen byť nespokojný s tým, čo si ešte nedosiahol. Neznamená to však, že Ti radím zaspať na vavrínoch.
P.S.: Čo znamená 20 rokov v porovnaní s večnosťou duše?
P.S.: Čo znamená 20 rokov v porovnaní s večnosťou duše?
Nene neusiloval resp. z urcitych duvodu prestal usilovat a opet zacal a to pred par mesiciWhiteWolfSix napísal:Chceš mi povedať, že sa o OBE snažíš 20 rokov? Ak je to pravda, tak je isté, že si sa hodne posunul dopredu. A tento posun by som nepodceňoval alebo neprehliadal. Musíš oceniť to, čo sa Ti darí a nielen byť nespokojný s tým, čo si ešte nedosiahol. Neznamená to však, že Ti radím zaspať na vavrínoch. P.S.: Čo znamená 20 rokov v porovnaní s večnosťou duše?
Mimochodem mam pocit ze nedavno si mi radil uplne jiny veci
- WhiteWolfSix
- Moderátor
Áno? Aké? :shock: Napíš viac...OBI-VAN napísal:Mimochodem mam pocit ze nedavno si mi radil uplne jiny veci