Haha LD do tyzdna...
Ja mam asi tak 10 snov zamesiac, z toho 5 kvalitnych a z toho 1 LD
No niekedy mam aj viac LD za noc/den.
V tomto som dost zaciatocnik a velmi ma hneva, ze nemozem skusat veci, ktore su pre mna pomerne dolezite a tak...
preto som sa to pytal lebo mam kamosa ktory ma LD kazdy den, on je v tomto riadny kapo a nikdy sa to vraj neucil proste to raz prislo a uz to vedel vzdy...
Stane sa mi, že LD nemám aj mesiac a niekedy aj viac. Inokedy ich mávam pomerne často v krátkom období (3-4 krát za týždeň), ale tých týždňov nebolo veľa. Nejak sa nad tým nezamýšľam. Keď nie je, tak nie je a keď je, tak fajn
ja som zacal s tym, ze som si precital plno navodov a ten, ktory mi najviac vyhovoval som pouzil.
Na druhej strane si mouzes skusit vymysliet navod sam.
Je to na tebe...
no ved na mne to je to zle som chcel pouzit zlatu strednu cesticku a pouzivat daky stary a dobry sposob ale nie idem skusat vsetko mozno a uvidime co sa ujme najlepsie...
Existuje vela metod a kazdemu vyhovuje nieco ine. Vraj je velmi ucinne WILD ale to nesmies byt lenivy rano vstavat.
Dobre su aj testy reality ale po case unavia.
Treba skusat ak mas na to chut, a podari sa.
Metóda, ktorá mne najviac funguje je Wake-Back-To-Bed (WBTB).
S touto metódou mám viac ako 80% úspešnosť. Problém je, že pre lenivých ľudí ako ja je to jedna s tých protivnejších metód
Ja sa spolieham najviac na test reality a sugesciu. Zatial to sklamalo len raz a potom som test reality vylepsil. na ruke mam centrafixou nakreslene 3 botky pretoze ked som sa raz v sne pozrel na ruky nic zvlastne sa nedialo takze som sa neuvedomil. ked sa ale pri testoch reality sustredim na tie botky v sne tam nikdy niesu takze si to uvedomim uplne v pohode.
hmm prave som sa dostal do stavu kedy si UPLNE neverim ze sa mi LD podari... nieze by to nebolo mozne ale ja som prosto prilis blby aby som sa uvedomil