Vesmirni lide vs. Hovory s bohem

Čo sa inde nevošlo

Moderátor: Moderátori

RedHawk
V.I.P.
V.I.P.
Dátum registrácie: Ne Júl 10, 2005 21:56

Re: Vesmirni lide vs. Hovory s bohem

Príspevok od používateľa RedHawk »

Iva Bendu poznam osobne aj par ludi z jeho TLUPY :) Na par ludi mam vyhrady, osadenstvo v Povazskej Bystrici a Prievidzi je OK ale inak ich nemusim. Mam tie vsetky knihy od Walsha 1a 2 su super zvysok by som povedal ze dotlacit silou mocou pre zisk, len pre zaujimavost z HsB 1 sa predalo 32 000 vytlackov v CR a SR co je slusne.
Používateľov profilový obrázok
wladimiiir
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Po Nov 07, 2005 23:03
Kontaktovať používateľa:

vas nazor

Príspevok od používateľa wladimiiir »

uz ked sme pri teme hbs, mna by zaujimalo kolki z vas to citali a hlavne aky mate na to vsetko nazor. ja osobne som zacal jednotku citat pred tyzdnom a dnes uz dokoncujem citanie trojky a mam s toho velmi dobre pocity. myslim z tej Pravdy. niektore veci na ktore som prisiel skor sam a myslel som si o nich jednak ze su pravdou len mi zneli tak neuveritelne ze som im v podstate neveril, boli v tejto knihe opisane a ja som si uvedomil ze som cely ten cas predsa len mal pravdu. preto moj nazor na tuto trilogiu je ze sa s nou stotoznujem...bodka:)
Tarnalien
Návštevník
Dátum registrácie: St Jan 25, 2006 18:22
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tarnalien »

Mám prečítané prvé dva diely Hovorov s Bohom a môžem s čistým svedomím vyhlásiť, že som v živote nečítala takú úžasnú knihu...zmenila mi pohľad na svet...lepšie sa mi tu dýcha... :wink: určite sa mi viac páči Boh, ktorý nás všetkých miluje, než Boh, ktorý tresce...lebo takého nám ho ukazuje cirkev...dúfam, že som nikoho neurazila, je to len môj názor...
Sen je zdaním nesmrteľnosti v tejto smrti všetkých nocí, ktorú nazývame spánkom.
RedHawk
V.I.P.
V.I.P.
Dátum registrácie: Ne Júl 10, 2005 21:56

Re: Vesmirni lide vs. Hovory s bohem

Príspevok od používateľa RedHawk »

mam precitane 3 a ad pratelstvi s bohem. 1a2 diel ok
nou
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Po Jan 30, 2006 22:57

Príspevok od používateľa nou »

Tarnalien napísal:Mám prečítané prvé dva diely Hovorov s Bohom a môžem s čistým svedomím vyhlásiť, že som v živote nečítala takú úžasnú knihu...zmenila mi pohľad na svet...lepšie sa mi tu dýcha... :wink: určite sa mi viac páči Boh, ktorý nás všetkých miluje, než Boh, ktorý tresce...lebo takého nám ho ukazuje cirkev...dúfam, že som nikoho neurazila, je to len môj názor...
knihu som necital. ale ak mas taky pocit ze Boh je len ten co tresce tak si neprenikla do hlbky. Boh nikoho neodsudzuje. on odpusti kazedemu pretoze je Milosrdenstvo. to sam clovek sa odsudzuje pretoze nestrpy pritomnost Boha, uteka od neho. samozrejme sa nemozeme spoliehat na to ze a ved co ja to aj tak sa vyspovedam. To je jeden z neopustitelnych hriechov. opovazlive sa spoliehanie sa na Bozie milostrdenstvo.
Tarnalien
Návštevník
Dátum registrácie: St Jan 25, 2006 18:22
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tarnalien »

nou.....zle si si to precital ....ja som napisala, ze sa mi viac paci Boh, ktory nas miluje...nie Boh ktory nas tresce....
Sen je zdaním nesmrteľnosti v tejto smrti všetkých nocí, ktorú nazývame spánkom.
nou
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Po Jan 30, 2006 22:57

Príspevok od používateľa nou »

Tarnalien napísal:nou.....zle si si to precital ....ja som napisala, ze sa mi viac paci Boh, ktory nas miluje...nie Boh ktory nas tresce....
som myslel ze si zmenila pohlad na Boha z trestajuceho na milujuceho.
Napísať odpoveď