psychowalkman
Moderátor: Moderátori
psychowalkman
Mate niekto skusenosti s psychowalkmanom? Ze ci to vobec funguje. Mam ho zopar dni a ziadne ucinky som nezbadal. Dokonca ma to ani neukludnilo.
Re: psychowalkman
já mám psychowalkman už pár let (Orion) a používal jsem ho pravidelně asi jeden rok, ale nic moc mi to nedalo. Většinou jsem taky usnul, ale trochu mě to povzbudilo a pročistilo hlavu. Pak jsem raději přešel na klasické meditace. Je to přirozenější.
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
Ja by som tiez rad presiel na klasicke meditacie lenze ja sa neviem uvolnit.Tak som si ho kupil ze mi to pomoze a zatial nic.Neviete kde by som si mohol nieco precitat o meditacii a pod. alebo odporucit nejaku dobru knihu.
Ja ked chcem meditovat tak sa dostanem do takeho stavu ze citim ako sa zacnem uvolnovat. V rukach a nohach ako keby mi chodili mravce tak ked sa to zacne prehlbovat tak zacnem rychlejsie dychat stratim koncentraciu a mozem zacat odznova. Dalej som sa este nikdy nedostal. Tak ma napadlo ze co keby som pouzil hemi -sync aj s psychowalkmanom vlastne iba s tym blikanim. A ked si dam tie nahravky co su v Brain Wave gen do mp3 tak nefunguju?
Ja ked chcem meditovat tak sa dostanem do takeho stavu ze citim ako sa zacnem uvolnovat. V rukach a nohach ako keby mi chodili mravce tak ked sa to zacne prehlbovat tak zacnem rychlejsie dychat stratim koncentraciu a mozem zacat odznova. Dalej som sa este nikdy nedostal. Tak ma napadlo ze co keby som pouzil hemi -sync aj s psychowalkmanom vlastne iba s tym blikanim. A ked si dam tie nahravky co su v Brain Wave gen do mp3 tak nefunguju?
Naposledy upravil/-a rooc v St Feb 22, 2006 18:33, upravené celkom 1 krát.
Re: psychowalkman
knih o meditaci je v ČR tolik, až je to nepřehledné...
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...