Predtuchy
Moderátor: Moderátori
- V3iL_0v_S3cr3cY
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ne Máj 22, 2005 19:17
- Kontaktovať používateľa:
Predtuchy
neraz sa mi v poslednej dobe stalo ze som vedel co pride... asi tri krat ked nam nieco ucitel hovoril a na chvilku sa zamyslel ja som si pre seba povedal co povie a on povedal presne to iste....
Myslíte si že to čo dýchate je vzduch?
- Whiteshadow
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Po Aug 15, 2005 16:32
re
no jo no ale to nie su predtuchy ale proste na zaklade vlastnej skusenosti si to viete domysleit :D
mne sa tiez obcas stane ze ci pre seba doplnam co ucitelka hoovri a ona to naozaj zacne hovorit
ale stava sa aj to ze ked hovori a ja kedze som pri katedre daco hovorim tak opakujte p omen bo ma malu slovnu zasobu
mne sa tiez obcas stane ze ci pre seba doplnam co ucitelka hoovri a ona to naozaj zacne hovorit
ale stava sa aj to ze ked hovori a ja kedze som pri katedre daco hovorim tak opakujte p omen bo ma malu slovnu zasobu
- Whiteshadow
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Po Aug 15, 2005 16:32
re
mne tsa len stava ze vzdy ked na niekoho myslim o chvilku ho stretnem
[size=117][color=yellow][b]
All we can do is the only one thing...[/b][/color][/size]
[size=125][color=orange][i]
We must do what destiny want from us.[/i][/color][/size]
All we can do is the only one thing...[/b][/color][/size]
[size=125][color=orange][i]
We must do what destiny want from us.[/i][/color][/size]
Re: Predtuchy
ale to nie su predtuchy to je len taký pocit
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
Re: Predtuchy
Ak si spomenieš na okamih, kedy si niečo intuitívne tušil, že sa stane, môžeš pri pozornom pátraní dôjsť k poznaniu, že najskôr si to tušenie precítil v tele. Niekto to vníma v žalúdku, iný v hrudníku a ďalší v hlave. No väčšinou je ten pocit prítomný.Gemo napísal:ale to nie su predtuchy to je len taký pocit
Velmi casto sa mi stava, ze napriklad si poviem ze o 14:00 sa pojdem ucit, alebo nieco robit, proste celu dobu robim nieco ine, zrazu sa zarazim , pozriem na hodinky a je 13:59:59- 14:00
Alebo si nastavim zvoncek na 15 minut (pecu sa nejake kolaciky), odidem pozerat TV, cakam kedy to zazvoni, potom mam pocit ze us by to malo zvonit... Eeste pockam.... cakam cakam, tak ked to teraz nezazvoni, tak tam idem a pockam us v kuchyni. Nezazvonilo. Vstanem, pridem k zvonceku, zdvihnem ho, ze sa pozriem ze za ako dlho ma zvonit a v tej chvilke zazvoni
No taketo veci sa mi stavaju Veeeeeelmi casto a niekedy ma to dokaze nastvat
Alebo si nastavim zvoncek na 15 minut (pecu sa nejake kolaciky), odidem pozerat TV, cakam kedy to zazvoni, potom mam pocit ze us by to malo zvonit... Eeste pockam.... cakam cakam, tak ked to teraz nezazvoni, tak tam idem a pockam us v kuchyni. Nezazvonilo. Vstanem, pridem k zvonceku, zdvihnem ho, ze sa pozriem ze za ako dlho ma zvonit a v tej chvilke zazvoni
No taketo veci sa mi stavaju Veeeeeelmi casto a niekedy ma to dokaze nastvat
Nekonecno nezacina tam, kde koniec neskoncil.
- nekromancer
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Št Júl 21, 2005 19:10
Presne toto sa mi niekedy stáva, keď si zohrievam nejaké jedlo v mikrovlnke. Prídem do kuchyne tak 3 - 4 sekundy predtým, než by to začalo zvoniťMelvar napísal: Alebo si nastavim zvoncek na 15 minut (pecu sa nejake kolaciky), odidem pozerat TV, cakam kedy to zazvoni, potom mam pocit ze us by to malo zvonit... Eeste pockam.... cakam cakam, tak ked to teraz nezazvoni, tak tam idem a pockam us v kuchyni. Nezazvonilo. Vstanem, pridem k zvonceku, zdvihnem ho, ze sa pozriem ze za ako dlho ma zvonit a v tej chvilke zazvoni
Rob si čo chceš, pokiaľ to nikomu neublíži, vrátane teba.
[img]http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/konfus/n070.gif[/img]
[img]http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/konfus/n070.gif[/img]
- Tesla
- V.I.P.
- Dátum registrácie: Pi Dec 09, 2005 22:26
ja som raz zdvihol telefon o sekundu skor ako zacal zvonit
Proste som mal take nutkanie zobrattelefon do ruky a nieco stlacit a chvilku po tom zacal zvonit.
Alebo: rozpraval som sa v skole s bufetarkou o kofole (ked mi ju capovala).
Spytal som sa a je to pod tlakom? a v tom momente vyfucal vzduch a cely bufet bol od kofoly
Taketo veci sa ludom stavaju...
Proste som mal take nutkanie zobrattelefon do ruky a nieco stlacit a chvilku po tom zacal zvonit.
Alebo: rozpraval som sa v skole s bufetarkou o kofole (ked mi ju capovala).
Spytal som sa a je to pod tlakom? a v tom momente vyfucal vzduch a cely bufet bol od kofoly
Taketo veci sa ludom stavaju...
- wladimiiir
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Po Nov 07, 2005 23:03
nahoda vsak neexistuje
a co ak by ste sa na to vsetko skusili pozriet z opacnej strany? teda ze "predtuhy" (myslienky ktore vam napadaju) su pricinou toho co sa stane....
- Tesla
- V.I.P.
- Dátum registrácie: Pi Dec 09, 2005 22:26
Presne tak.Epholl napísal:niekedy ano, ale ak mas napr. nastaveny budik, tak si myslim, ze mu je jedno, ci sa on zaujimas, ked bude zvonit, alebo ci pred nim cakas s nachystanym kladivom...
Ale nielem ludia maju predtuchy.
My sme byvali v jednej dedina a stakovali sme sa do mesta. Mali sme takeho psa, a bol velmi velky a v meste by sme ho nemali kde dat. Bol uz aj dost stary tak sme sa rozhodli, ze ho utratime.
A ja som za nim zvykol chodit, alebo ked sme boli pri nom strasne skucal...
Myslim, ze ten pes vedel co sa s nim stane.