Chlapy neviem ako sa to stalo ale ja uz mam LD skoro stale bez hocijakych sugescii testov reality meditacii a podobnych "somariniek". neviem co to znamena ale mne to pripada akoby som sa v LD nahle zlepsil. Neviem ci je to tym ale dlho som nelietal ani nerobil podobne veci a ked som sa dnes povozil v LD na Ferari bol to zazitok ako v reale. zvlastne je ze si pametam a vidim skoro vsetko uplne detajlne(aj ked som to v reale nikdy nevidel). Napriklad vo ferari som nikdy nesedel a vedel by som vam povedat skoro vsetko. Dufam len ze to nesklame. Zelam vam to iste to ferari zrichlilo na stovku asi za 4 sekundy. celkom v pohode nie???
na nejakej stranke som cital, ze jeden borec mal za tyzden 25LD a to len vdaka tomu, ze z testovania reality a podobnych "somariniek" si spravil !absolutnu! rutinu..., ked tu stranku najdem, dam odkaz
Ja som naposledy Mal taky krasny sen, ze som si pripadal ako vo sne.
A som si povedal: ehm, ehm "Toto musi byt sen". A potom som sa prebudil
Ono by mi to ani nevadilo, ale cely den som mal pokazenu naladu...
ja som skor pesimista, no nie az taky hrozny, ale ked ma minule jeden blbcek z triedy otravoval uz aj vo sne, tak som mal ceeely den TOTAL blbu naladu... skoda, ze kedze sny dokazu cloveka "kladne nabit", to iste sa moze stat aj v opacnom zmysle...
Epholl napísal:na nejakej stranke som cital, ze jeden borec mal za tyzden 25LD a to len vdaka tomu, ze z testovania reality a podobnych "somariniek" si spravil !absolutnu! rutinu..., ked tu stranku najdem, dam odkaz
Raz som mal 7 LD za tyzden. vobec som sa nemohol sustredit na skolu a ine veci stale mi to behalo po rozume ani som nemohol logicky uvazovat. Teraz som si akoby zvikol mam LD skoro stale
lebo to uz pre teba neni nic nove.... ja som sa dnes ocitol v zacinajucom WILDe a tak ma vylaklo, ze mozem ist zajtra odznova...
je to normalne, ze ked prepasnem jeden pokus, tak mozem rovno cakat na dalsi REM?
PS: ta stranka je teraz nedostupna, ale hned ako bude fungovat, bude tu link
Hmm ale ono je to cielom, abz to nebolo nic nove.
Ako napriklad pre mna je dolezite uplne kontrolovanie tela aj ducha, co vedie k trvalej lucidite.
Myslim, ze by mi to naozaj nevadilo
no to kukam 25 za tyzden je pekna palka ..ale vtom navode prakticky nieje nic nove co by som uz neskusal alebo aspon necital! no a ja na tie reality checky moc nejsom .. moooc lenivy som nato