Náboženstvo
Moderátor: Moderátori
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
tak túto teóriu môžeš smelo opustiť...Epholl napísal:ww6, priznam sa ti, ze ja si sen predstavujem, ako akesi precvicovanie logiky mozgom ked spis...
zaujímalo by ma, keby si tú myšlienku doviedol do úplného konca, tak ako si ho predstavuješ Ty, kam by to doslo?Epholl napísal:nou ma pravdu s tou "prichutou orientu"... cirkev spravuje obrovsku masu ludi, ak by teda povedala, ze AC je dovolene, niektori by mohli povedat: "ak dovoili AC, preco nemozu dovolit ......... " a tak by to doslo az dakde viete kam...
Re: Náboženstvo
já jsem taky věřící a Boha se snažím rozeznat v sobě samém, ve své duši. Nepotřebuji k tomu žádné autority (církve, papeže apod.). Nevěřím, že má papež k Bohu blíže než já. Nechodím do kostela, ticho hledám v sobě. Uznávám Ježíše, Buddhu i ostatní proroky.
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
- Tesla
- V.I.P.
- Dátum registrácie: Pi Dec 09, 2005 22:26
- Kontaktovať používateľa:
Re: Náboženstvo
Teda aj ja som veriaci a verim v to, ze kazdy z nas ma urcitu moc, alebo nieco podobne.
Nesuhlasim s tym ze ak chcem dosiahnut nieco vacsie alebo pouzivat zaklinadla musim pouzit moc vyssich bytosti.
Ako napriklad v LD mam neobmedzenu moc a ked ma niekto prenasleduje staci ze do neho vypalim z dlani obrovsku plazmovu gulu(ja viem vela sci-fi som pozeral ked som bol maly )
Nesuhlasim s tym ze ak chcem dosiahnut nieco vacsie alebo pouzivat zaklinadla musim pouzit moc vyssich bytosti.
Ako napriklad v LD mam neobmedzenu moc a ked ma niekto prenasleduje staci ze do neho vypalim z dlani obrovsku plazmovu gulu(ja viem vela sci-fi som pozeral ked som bol maly )
Som katolik. Robim LD, zmenene stavy vedomia. O AC sa nepokusam, no nebranim sa tomu. Zatial sa moja viera neskrizila s mojim "konickom". Poznam par knazov, ktory sa este rozumeju svojmu remeslu a nemaju iba prazdne reci z knih. Pri mojom skumani tohto sveta i inych "instancii" som este nenasiel rozpor medzi mnou nadobudnutymi poznatkami a "pismom svatym". Asi tolko..