Sme celok, castice a ako to suvisi s minulymi zivotami?
Moderátori: RedHawk, Moderátori
Sme celok, castice a ako to suvisi s minulymi zivotami?
..prave dnes som sa vratil z dovolenky, tak som si isiel po case s kamosmi trochu odviazat mysel.Dal som si dnes nejake ganja-bongy a tiez som vypil nejaky alkohol.Po navrate domov som isiel vyvencit psa [ i ked aj pred tym...].A zacal som rozmyslat; nad tym cim vlastne sme.Zrazu ma napadla zaujimava myslienka; kedze sme jednen celok[ Gaia je celok [ale moze byt sucastou dalsieho>Celku<]]znamena to, ze napr. po smrti sa spojime [ dusa sa spoji] s celkom.Ale to este neznamena ze zase ta ista cela dusa [kedze sa spoji-zhomogenizuje, tym padom sa "premiesa s ostatnym"] sa "vnori" do dalsieho ziveho organizmu.Pre lepsie vysvetlenie by som to prirovnal nasledovne:Dusa je zlozena z [vela] casti[c] ktore su v neustalom pohybe [premene] tym padom kazde nove stvorenie moze byt "nabite" inymi casticami ako bolo v minulom "zivote";Napr. sa do tohoto noveho organizmu dostali tie "castice" ktore boli najblizsie stvorenia [?oplodnenia] tohoto organizmu.Ale aj tak velmi zaujimave pokladam toto;ked som uvazoval nad timto vsetkym vencil som psa.Na tom by nebolo nic zvlastne, ale po stretnuti prvych ludi na prechadzke sa ma zmocnoval zvlastny-stastny/radostny pocit ked som s tymito ludmi komunikoval [asi 5-10 minut sa maznali s psikom].Neviem ci je to vsetko vyplod mojej fantazie alebo na tom skutocne nieco bude...Rad by som vedel ako niekto z vas zareaguje na tento prispevok...neviem..
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
Neviem, neviem :)
Neviem prečo by to mal byť výplod fantázie , veď stretnúť spriaznené duše aj medzi neznámymi ľuďmi nie je nemožné Či sa jedná o spriaznenosť na základe "premiešania" častí duší ako si to popísal Ty alebo na základe vibračnej harmónie ti neviem povedať, no myslím si tiež, že to nie je ani podstatné
no, pokud se zhulíš a ještě napiješ, tak piš do "zážitky po vlivem" nebo Erowid:-) známe to asi každý z vlastní zkušenosti. Jinak s těma dušma je to zajímavý, potože tak před 8 lety jsem řešil naprosto stejný problém - jak se vlastně ty duše mýchaj a převtělujou a k ničemu jsem nedošel a myslím, že to asni nejde, je to moc materialistické pojetí světa; jako popisovat PC na principu něj. mechanického stroje. Takže to radši zahoď a neuvažuj o tom.
Re:
Strašně se pleteš, právě že přesně tak to fungujeMSG napísal:no, pokud se zhulíš a ještě napiješ, tak piš do "zážitky po vlivem" nebo Erowid:-) známe to asi každý z vlastní zkušenosti. Jinak s těma dušma je to zajímavý, potože tak před 8 lety jsem řešil naprosto stejný problém - jak se vlastně ty duše mýchaj a převtělujou a k ničemu jsem nedošel a myslím, že to asni nejde, je to moc materialistické pojetí světa; jako popisovat PC na principu něj. mechanického stroje. Takže to radši zahoď a neuvažuj o tom.
- TheDreamingDead
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ut Apr 21, 2009 15:41
Re: Neviem...
hmm, tá teória stojí za zamyslenie
Re: Neviem...
Na tomhle principu funguje celý vesmír, vše kolem nás, mi samotní i židle na který právě dřepíme