viac menej pokec :)
Moderátor: Moderátori
Re: viac menej pokec :)
koukám, že jsem mezi váma stařeček (33)
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
a jak poznáš, že už to umíš? já mám LD přibližně dvakrát za týden, myslíš že už to umím? naučil jsem se to za rok! (jo a klidně mi tykej )
- wladimiiir
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Po Nov 07, 2005 23:03
- Kontaktovať používateľa:
-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Pi Feb 10, 2006 13:57
"Kde som to? Uz je rano? Hmm... asi som vo sne, aha ano, tento noz tu vcera nebol... Na druhej strane...Ale nie, som vo sne..koho by som killol? Aha!! Brcho! Tu mas, Tu mas!!!"
za dva dni:
"To je ale dlhy sen... Uz sem nastupili aj policajti, ale mna nedostanu, uz som zabil aspon 100ludi... Skoda, ze tu nieje ziadny ukazatel, no aspon je to realistickejsie. Aha bossovia! Ano, ti v bielych plastoch... Obklucili ma! Nieee je po mneee!!! Kam ma to vedu? Chcem sa zobudit!! Uz nechcem tento seeen!! Preco to nejdeee??? "
za dva dni:
"To je ale dlhy sen... Uz sem nastupili aj policajti, ale mna nedostanu, uz som zabil aspon 100ludi... Skoda, ze tu nieje ziadny ukazatel, no aspon je to realistickejsie. Aha bossovia! Ano, ti v bielych plastoch... Obklucili ma! Nieee je po mneee!!! Kam ma to vedu? Chcem sa zobudit!! Uz nechcem tento seeen!! Preco to nejdeee??? "
preco mozu mat avatari len 16 kilo?? :(
Niekde som cital ze mozes mat spolocny sen aj bez povaolenia dotycnej osoby. Ked jeden chlapik isiel do sna svojho kamosa mal za dveramy ktore otvoril mreze. jednoduch sa premenil na muchu a pomedzi mreze kludne preletel az do kamosovho sna. potom sa zase premenil na seba. Parada nie???
Pravda je relativna nie absolutna
pořád se jaksi zdráhám uvěřit tomu, že můžou mít lidé společné sny, že se můžou ve snech setkávat a prožívat je společně. Budu to muset někdy zkusit. Má už někdo z vás takové zkušenosti? Rinpočhe (tibetská jóga snu a spánku) tvrdí, že mistr může navštěvovat svého žáka ve snu, zajímalo by mě, jestli je toho schopen každý.
Lietania vo snoch je tiez schopny kazdy a toto je podobna vec len na to treba viac treningu. Ja som to parkrat skusal ale keby si sagitax pametal co sa mu snivalo tak by som mozno zistil ze ci som s nim mal naozaj spolocny sen. A to s tym majstrom a ziakom je tiez dost mozne. len musis byt frajer aby si si vsetko z toho spolocneho sna pametal
Pravda je relativna nie absolutna