Ešte sa musíš veľa učiť o prekliatiach. Prezradím Ti jedno tajomstvo, ale nepovedz ho nikomu. Umriem tak či tak.Epholl napísal:ww6: a ty teraz umries 3-krat alebo co?
ODKAZY NA MAGIU
Moderátori: RedHawk, Moderátori
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
- WhiteWolfSix
- Moderátor
-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: So Apr 22, 2006 13:08
-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: So Apr 22, 2006 13:08
- WhiteWolfSix
- Moderátor
Re: ODKAZY NA MAGIU
adamseliga: Adam, príliš ľahkovážne narábaš so slovami. :shock: Chceš obetovať celý svoj život pre pomstu hlúpych spolužiakov? Obráť sa radšej na rodičov, pedagógov či psychológov, pretože máš problém, ktorý je riešiteľný bežnými prostriedkami.
-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Pi Feb 10, 2006 13:57
poznam ludi, ktori hovoria, a robia uplne opacne: adam, ak si predmetom sikany, ODPUSTI IM a bud rad, ze ty niesu jednym z nich... obeta zivota nema ziaaaaadny vyznam
zijes, aby si konal dobro, nie aby si si sa pomstil vsetkym, co ta nastvu
zijes, aby si konal dobro, nie aby si si sa pomstil vsetkym, co ta nastvu
preco mozu mat avatari len 16 kilo?? :(
Nevieš ešte o živote nič, a už by si ho obetoval? Mimochodom, tvoj život ti nepatrí, zatiaľ. Si dieťa. A aj sa tak správaš. Pripomínaš mi môjho jeden a pol ročného syna. Tiež, keď niečo chce, dupe.adamseliga napísal:Som schopny obetovat aj cely moj zivot...
Mám taký pocit, že by nebolo od veci túto tému zamknúť. Zdá sa, že sa to točí stále dokola. Čo vy na to ako zväzáci
-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Pi Feb 10, 2006 13:57
vela slov, malo cinov, som za zamknutie...
preco mozu mat avatari len 16 kilo?? :(
- Tesla
- V.I.P.
- Dátum registrácie: Pi Dec 09, 2005 22:26
Preco by ste vsetko zamykali
Tak, ale predstavme si, ze cloek je deprimovany, cely zivot sa mu nic nedari, a zacne nenavidiet a preklinat boha...
Alebo uctievaci diabla, satanisti a taky, ale taky, co to myslia vazne, a maju na to dovod...
Alebo co ja viem... Napriklad, ze mi zomrie niekto blizky, v snoch ku mne chodi, nieco sa mi nepaci, tak ho budem preklinat...
Neviem, to som len tak povedal, lebo preklinat mozem vlastne cokolvek, aj chlpy z nasich maciek
Neviem, ak niekto vie o niecom, co ma k tomu co som povedal blizke moze napisat, rad si to precitam...
lol akoby som tento thread prestal vnimatWhiteWolfSix napísal:Tesla: ??? môžeš to trochu viac vysvetliť?
Tak, ale predstavme si, ze cloek je deprimovany, cely zivot sa mu nic nedari, a zacne nenavidiet a preklinat boha...
Alebo uctievaci diabla, satanisti a taky, ale taky, co to myslia vazne, a maju na to dovod...
Alebo co ja viem... Napriklad, ze mi zomrie niekto blizky, v snoch ku mne chodi, nieco sa mi nepaci, tak ho budem preklinat...
Neviem, to som len tak povedal, lebo preklinat mozem vlastne cokolvek, aj chlpy z nasich maciek
Neviem, ak niekto vie o niecom, co ma k tomu co som povedal blizke moze napisat, rad si to precitam...
- WhiteWolfSix
- Moderátor