Zvláštne sny
Moderátor: Moderátori
- TheAccused
- Návštevník
- Dátum registrácie: Št Aug 04, 2005 17:14
Zvláštne sny
Keď som mala asi 15 rokov, začala som mávať dosť bolestivé sny, ale neboli to celkom obyčajné sny. Dostávala som sa do akéhosi iného stavu, triasla som sa a všetko ma bolelo, myslela som iba na to, že sa chcem zobudiť ale nešlo to, po pár sekundách to pomaličky opadlo samé. Prvý krát to bolo v mojej izbe, cítila i videla som za sebou akúsi tmavú siluetu postavy, vedela som, že to nieje sen, ale ani skutočnosť to nebola. neskôr som sa ocitala v akomsi tuneli, vždy to bolo za sprievodu strachu a bolesti a pocitu akéhosi stiesnenia. (Hlúpe) ale myslela som si, že to má niečo spoločné s niečím nadprirodzeným. Asi po roku som sa prvý krát dozvedela o OBE. Aj ďalej mi tieto stavy prichádzali samovoľne, postupne už to nebývalo také príšerné a bolestivé, snažila som sa vždy myslieť na niečo pozitívne. Teraz sa mi to stáva väčšinou pred spaním po veľmi únavnom dni. Je to asi taký pocit, akoby ma niečo chcelo zo mňa vycucať, ťahá ma to hore, no zo strachu sa vždy chcem dostať nejak naspäť. Niekedy akoby som letela obrovskou rýchlosťou ale nedokážem zachytiť veci okolo mňa. V podstate som si už na tieto stavy zvykla, nikdy som ich nejak neriešila. Ale keď už som sa teda ocitla na tejto stránke. Má niekto podobnú skúsenosť? Vie mi niekto povedať čo to je?
Život sa musí žiť dopredu, ale pochopený môže byť jedine späť. (Kierkegaard)
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zvláštne sny
TheAccused: V podstate si si odpovedala. Mávaš spontánne mimotelesné zážitky (OBE), ktoré sa Ti dejú bolestivou cestou. Keď zvládneš svoj strach, bolesť ustúpi alebo zmizne.
- sorer
- Admin
- Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zvláštne sny
Ano, zbav sa strachu a zacni objavovat astral
A zmen si avatar za nejaky pozitivnejsi
A zmen si avatar za nejaky pozitivnejsi
Stretneme sa vo sne ;)