Muj nepochopitelny zazitek

Všetky ďalšie témy o astrálnom cestovaní

Moderátor: Moderátori

yp
Návštevník
Dátum registrácie: Pi Máj 26, 2006 19:34

Muj nepochopitelny zazitek

Príspevok od používateľa yp »

Zdravim,

Jsem tu novy ale tohle forum se mi libi, snad budu nejak prinosny :)

Stala se mi takova podivna vec, a nedovedu si ji vysvetlit, tak bych byl rad kdyby jste mi rekli co si o tom myslite.

Dostal jsem se do transu, ne moc hlubokeho. Zacal mi vibrovat kousek nohy, pak kousek druhe nohy, snazil jsem se ty vibrace rozsirit, ale jen jsem prohloubil trans. Potom jsem si pod dlanemi predstavoval astralni magnety, zacal sem citit ruce trosku vis nez byly, ale opet se toho moc nedelo. Potom jsem zacal tlacit na treti oko, jako bych se chtel s astralnim telem posadit a prisly velmi silne vibrace, prestal jsem citit telo a citil jsem jen vibrace/energie, hodne zvlastni a krasny pocit. Zkusil jsem zvednout ruku, ale citil jsem jen novy prival vibraci a energie, jenze se pode mnou zmenil tlak postele, tak mi doslo, ze hybu skutecnou rukou, tak jsem ji zase polozil. Zacal jsem opet tlacit na treti oko jako a zacal myslet na 'Chci ven' (pomoci 'Chci ven' sem opustil telo poprve v mem zivote, hned po tom co skoncil lucidni sen, ani jsem nemusel nic jineho delat) a zacal jsem citit ten pocit presne jako pri mem prvnim mimotelnim zazitku, tj bzuceni co se neustale zrychlovalo a jeho vyska stoupala, ale v ten okamzik kdy me to melo vyhodit z tela jsem jen pocitil velmi zvlastni orgasmus, jako by se vsechna energie z meho expandovaneho astralni tela (ale rekl bych ze nebylo expandovane) prelila do zakladni cakry. Pak uz se nic nedelo, tak jsem toho nechal a vstal.

Nedovedu pochopit proc me to nevyhodilo z tela. (I kdyz alespon neco :)). Mozna je to tim ze jsem nijak nepracoval s cakrami a nemel je aktivovane?

Pro vyvolani transu jsem pouzil jednu hodinovou mp3 ktera vzdy funguje uzasne, Boxed Nirvana II, pokud ji neznate, rozhodne doporucuji vyzkouset: http://gnomad.info/boxed-nirvana.htm - dodava se i s navodem, je zadarmo

Na druhou stranu pri mem prvnim OBE jsem taky nepracoval s cakrami, proste mi jen telo spalo po tom co skoncil lucidni sen a mysl bdela a ja pomyslel na 'chci ven' a vse se delo samo.

Nevite cim to je, ze me to nevyhodilo z tela? Ja tomu vazne nerozumim :)
Používateľov profilový obrázok
WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
Kontaktovať používateľa:

Re: Muj nepochopitelny zazitek

Príspevok od používateľa WhiteWolfSix »

Zabudni na čakry a tretie oko. Ja praktikujem OBE už 11 rokov, no s čakrami sa vôbec nezaoberám. :wink:

To, že budeš tlačiť na 3.oko Ti z tela von nepomôže, je dokonca možné, že Ťa práve to zabrzdilo v opúšťaní tela. Myslím si, že veta "Chcem ísť von" Ti môže pomôcť len málokedy. Dôležitejší je zámer prečo chceš ísť von. A na záver: Vibrácie sú len sprievodný jav spojený s OBE, no pre dosiahnutie OBE ich nie je nutné vnímať.
Obrázok
WhiteWolfSix (WW6) | ANNWIN portál
Zrak1
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Okt 23, 2005 17:37

Príspevok od používateľa Zrak1 »

Dovolil by som si ešte doplniť jednu vecičku.... ten zámer, prečo sa chceš dostať von, by mal byť s čistým úmyslom .... teda hovorím z vlastnej sksenosti, môže to byť aj inak..... hlavne si to moc neber... cieľ nie je dostať sa von z tela.... :wink:
Z1
WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Súhlasím :ok:
Obrázok
Hanawa
V.I.P.
V.I.P.
Dátum registrácie: Št Jún 10, 2004 13:06

Príspevok od používateľa Hanawa »

Tak som to vyskúšal ... (boxed nirvana II, viď hore) ... Downlodnutú mp3ku som si napálil ako hudobné CD aby to som nemusel počúvať cez komp.

Session:
- šiel som spať cca o 12:00
- vstal som o 6:00 a šiel na WC a opláchol som sa studenou vodou
- cez sluchátka (cinkulárky :grin: ) som si pustil BN2 ležiac v posteli na chrbte
- počúval som to 45min, teda nie celých 60min (nebol to zámer, proste sa mi viac nechcelo)

Počas počúvania k ničomu nedošlo. Ale potom som ešte ostal v posteli driemať a nabehol som na asi 40min perfektný LD+AC mix, veľmi živé a realistické obrazy, jeden z tých najlepších doteraz ...

PS: pre mňa sa AC líši od LD iba fyzickými pocitmi, ktoré ho sprevádzajú ...
Zrak1
Člen fóra
Člen fóra

Hanawa napísal: PS: pre mňa sa AC líši od LD iba fyzickými pocitmi, ktoré ho sprevádzajú ...
myslím, že to je v poriadku.... mám ale pocit, že záleží na tom o aký mimotelový zážitok ide.... teda chcel som povedať to, že ide aj o to, čo počas OBE prežiješ..... udial sa mi napr. aj taký, počas ktorého som bol v budúcnosti cca o 30 rokov (súdim podľa ostarnutia niektorých osôb, ktoré poznám, lenže to je ťažko povedať, keďže nevieme ako to bude fungovať po roku 2012 :shutup: ), no a v tom zážitku som pocítil veľmi, veľmi, veľmi veľa lásky.... rozdiel teda nebol len v rámci "fyzických" pocitov, ale hlavne po citovej stránke.... jeden z tých naozaj krásnych zážitkov
Z1
Hanawa
V.I.P.
V.I.P.
Dátum registrácie: Št Jún 10, 2004 13:06

Príspevok od používateľa Hanawa »

v poriadku? chceš posudzovať moje prežívanie LD+AC? smiešne ...
WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Hanawa: Nemyslím si, že sa Zrak1 snažil posudzovať Tvoje prežívanie LD+AC. Myslím si, že reagoval, že Tvoje vnímanie odlíšenia AC od LD je pre neho v poriadku. Tá nasledujúca veta, ktorá vyzerá, že je poukázaním na nejaký rozpor v Tvojom prežívaní bola skôr o jeho vnímaní OBE, ktoré môže byť odlišné od Tvojho.

To je môj názor na to, ako som vnímal Zrakovu reakciu na Tvoj príspevok, najlepšie však bude, keď on sám napíše ako to myslel. :wink:
Obrázok
Zrak1
Člen fóra
Člen fóra

Hanawa: Pravda je taká, že sa vlastne nepoznáme. Myslím, že ak by si ma poznal, určite by si o mne vedel, že by som si nedovoli posudzovať nikoho koho poznám a nie to ešte niekoho, koho nepoznám. Ostatne ww6 to vystihol presne tak, ako som to myslel.... tým mojím príspevkom som sa len chcel podeliť o to, možno aj trocha inšpirovať (bez akého koľvek tónu nejakej mojej namyslenosti), že rozdiely medzi vnímaním LD a OBE môžu byť rôzne. Áno, máš pravdu v tom, že medzi LD a OBE je rozdiel vo "fyzickom" vnímaní, preto som aj napísal "myslím, že je to v poriadku". Tiež ho vnímam, len sa mi niekedy podarilo vnímať aj čosi iné, citové (prajem to naozaj každému). To je všetko. Určite som sa nechcel nad niekoho povyšovať, nebodaj niekoho znižovať. Ono.... vyvolávanie konfliktov nie je moja parketa.... no a ak ho nevedomky vyrobím, tak ma to po tom naozaj mrzí. V tomto prípade si však myslím, že šlo o nedorozumenie.... možno som to mal napísať inakšie, ale..... písal som ako som cítil.... cítil s láskou.....
Z1
Napísať odpoveď