Rastlinky pre LD
Moderátor: Moderátori
Re: Rastlinky pre LD
Tesla: vidím, že po poslání vypadá docela dobře...asi jdu do toho taky (ale pro případ, že by ji zrovna neměli na skladě, napíšu předem, že nic jiného nechci).
*
Nemáte někdo podrobnější info ohledně péče o tuhle rostlinku (klidně i odkaz v angličtině)?
*
Nemáte někdo podrobnější info ohledně péče o tuhle rostlinku (klidně i odkaz v angličtině)?
- Tesla
- V.I.P.
- Dátum registrácie: Pi Dec 09, 2005 22:26
- Kontaktovať používateľa:
Co sa tyka starostlivosti(péče) o caleu tak som si vsimol, ze mi konce listov schnu a cerneju. Tak som si spomenul na salviu divotvornu - ona je tiez z Mexika asi a ona potrebuje teplo a vlhko. Tak som to zatial vyriesil tak, ze som na nu dal pokryvku z 2 zlepenych 2l flias.
Kto by mal lepsi napad nech napise.
Kto by mal lepsi napad nech napise.
tak mi včera taky přišla ta calea zacatechichi. Vypadá zdravě, tak jsem zvědavý, jak se ji bude dařit.
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
caleu jsem probiral kdysi davno s jednim borcem ( nevim jestli to nebyl MSG, ale bylo to jeste na dnes uz neexistujicim garage.spider.cz ) co byl v mexiku a rikal, ze je problem ze ma jeste nekolik poddruhu ... tak je otazka jestli mate ten spravny druh a jeste ze kdyz se z ni udela caj tak to pachne jak bolava noha ...
- Tesla
- V.I.P.
- Dátum registrácie: Pi Dec 09, 2005 22:26
- Kontaktovať používateľa:
Ale zaujimalo by ma, aka je spravna davka na caj, lebo to nechcem vsetko zhulit. Mam toho mozno stvrt gramu takze nic moc.
A skusal to uz niekto rozmnozovat? Po presadeni mi to rastie do vysky, ale trci z nej aj nejaky 4-centi konarik, ktory by som rad dal do vody, ale bojim sa, ze to je malo.
A skusal to uz niekto rozmnozovat? Po presadeni mi to rastie do vysky, ale trci z nej aj nejaky 4-centi konarik, ktory by som rad dal do vody, ale bojim sa, ze to je malo.
Nič sa nedá, len netreba chcieť.
normálně se to může zastřihávat a tvarovat, já už jsem to zastřihnul a bráchovi jsem dal ten odstřižek a on to zkouší zakořenit, tak uvidíme jestli to takhle půjde rozmnožit, ale myslím, že to půjde. v tom místě, kde jsem to zastřihnul se vyhodily dvě další větvičky, takže to reaguje jako ganja, dá se to košatit.
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
nazdar ludia ak zhanate nejake enthogeny ako caleu alebo salviu tak urcite napiste na salvia3@post.sk zatial som s nim nemal problem a vsetko v pohode prislo posiela to na dobierku