opakujici se ukol v LD

Moderátor: Moderátori

Používateľov profilový obrázok
majk
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Po Jan 26, 2004 9:14

opakujici se ukol v LD

Príspevok od používateľa majk »

dneska jsem mel zvlastni LD, stal jsem v baraku v prizemi a musel jsem utikat vzhuru na strechu pres nekolik pater a bylo tam nekolik cest. Kdyz jsem sel spatnou tak me to vratilo na zacatek a musel jsem to provest cele znovu. Po ceste jsem mel zachranovat nejake divne zvirata jakoby napul ryby a napul kraby nebo neco takoveho. Nakonec jsem spravnou cestu nenasel a probudil jsem se. Ma jeste nekdo dalsi sny, v kterych se mu urcity ukol opakuje porad dokola ?

pak jsem mel nadherny sen o letani. Chytil jsem pritelkyni za ruku, rozbehl se a oba jsme leteli nad mestem, venkovskou krajinou apod. Rozhled byl uzasny, ale mel jsem opet problem nabrat dostatecnou vysku. Padal jsem na strechy vyskovych baraku a kdyz jsem opet skocil a letel tak se me sviral zaludek jak kdyby to bylo skutecne.
Ali Agca
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Sep 19, 2004 21:26

Re: opakujici se ukol v LD

Príspevok od používateľa Ali Agca »

No přímo takový sen, že bych plnil úkol ne. Měl jsem ale několik snů(okolo pěti) v rozmezí několika měsíců který začínaly pokaždé jinak byly každý úplně jiný, ale vždy jsem se v nich dostal na stejné místo. Bylo to až děsivé. To místo samo o sobě něbylo nic zvláštního - byly tam takové dva velké schody(asi metrove) z takového hrubě opracovaného kamene mírně zarostlého trávou a mechem. Z obou stran byly neprůhledné ploty. Při tom hrála vždy stejná hudba. To místo samotné by mě tak nevadilo, ale když už jsem se tam objevil po několikáté, tak mi vždycky přeběhl mráz po zádech... Do dneška mě nenapadá nějaké vysvětlení, ale třeba časem... :-)
majk
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Po Jan 26, 2004 9:14

Príspevok od používateľa majk »

jeste jsem se chtel zeptat na opakujici se sny. Ja jsem treba napr. mival kdysi sen o nasem lese a s postupem casu jak se mi zdaval porad dokola ten sen v intervalu dni, mesicu nebo roku tak se vzhled toho lesa dost zmenil. Puvodne se mi libil ted naposled tam byly uz nejake stavby a rozkopane diry, proste se to po x desitkach snu absolutne zmenilo a uz me to tam prestalo bavit. Zkousel jsem navratit i nejak ten puvodni vzhled ale nejde to. Mate taky ve snu nejake opakujici se misto, ktere se postupem casu meni a uz neni nikdy stene jako v prvnim snu ?
nou
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Po Jan 30, 2006 22:57

Re: opakujici se ukol v LD

Príspevok od používateľa nou »

hmm zaujimave zeby to bolo stabilnejsie svet ako si vytvarame bezne??
Prídem si po teba.
Napísať odpoveď