Pyrokineze
Moderátori: RedHawk, Moderátori
Pyrokineze
Máte s ní někdo nějaké zkušenosti ??
Pro ty, kdo neví, co to je: Je to vzplanutí ohně na vybraném předmětu pouze myšlenkou.Tedy sílou vůle.
Pro ty, kdo neví, co to je: Je to vzplanutí ohně na vybraném předmětu pouze myšlenkou.Tedy sílou vůle.
Náš největší úspěch není v tom, že nepadneme, ale v tom, že vždy vstaneme, kdykoli padneme.
Re: Pyrokineze
kam na tieto somariny chodite?
preco by sa dany predmet nemohol vznietit ked sa da predmetmi pohybovat. ono teplo je len pohyb molekul takze staci nepohybovat celym predmetom ale len rozmitavat molkuly.
Prídem si po teba.
- červená košeľa
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ut Jan 24, 2006 12:04
ja osobne si myslim,ze telekineza urcite existuje lebo myslienka predsa moze pretvarat hmotu tak preco by sa NEMALO DAT POMOCOU MYSLIENKY COSI PODPALIT?
Každy človek je duša a má telo, no napriek tomu si mnohí myslia, že človek je telo a má dušu.
Presne tak....naprosto souhlasim......červená košeľa napísal:ja osobne si myslim,ze telekineza urcite existuje lebo myslienka predsa moze pretvarat hmotu tak preco by sa NEMALO DAT POMOCOU MYSLIENKY COSI PODPALIT?
Náš největší úspěch není v tom, že nepadneme, ale v tom, že vždy vstaneme, kdykoli padneme.
Priznám sa, že termin pyrokinéza počujem prvý krát. Podľa tej zloženiny by sa malo jednať o prenos ohňa resp. manipuláciu s ohňom - priestorovú. Odvádzam to z významu termínu telekinéza.
V tóre (starý zákon kvázi) sa vyskytuje prorok Eliáš, ktorý vedel všetko o ohni. Ako jediná biblická postava bol vzatý na nebesia v hmotnom stave.
Chce ešte niekto ašpirovať ?
V tóre (starý zákon kvázi) sa vyskytuje prorok Eliáš, ktorý vedel všetko o ohni. Ako jediná biblická postava bol vzatý na nebesia v hmotnom stave.
Chce ešte niekto ašpirovať ?
- červená košeľa
- Člen fóra
A mate niekto vobec skuseost s telekinezou. Ze tvrdite ze naozaj existuje. Myslym ale telekinezu ako ze premiestnis nejaky predmet o vyssej hmotnosti a nie krutenie hlinikovou foliou na hrote ihly. To sa dari aj mne a ono asi skoro kazdemu kto to skusal, ale to moze byt ovplyvnene aj vonkajsimi vplyvmi. I ked ucite vyzarovanie energie s tela je prirodzene takze by to aj mohlo stacit na rozhybanie predmetu o velmi malej hmostnosti.Ale tato energie je podla mna prilis mala aby dokazala hybat vacsimi predmetmi alebo vytvorit ohen.
- červená košeľa
- Člen fóra
ja osobne nemam informacie z "prvej ruky! ale precitala som si o tom uz zopar informacii a som si ista,zre keby sa o tom niekto chcel dozvediet viac tak by to nebol az taky problem lebo sa vykonalo uz mnoho pokusov a je vedecky dokazane,ze ludia,ktori dokazu ovladat svoju bioenergiu to naozaj vedia
Každy človek je duša a má telo, no napriek tomu si mnohí myslia, že človek je telo a má dušu.
Vedecky je toho dokázaného veľmi málo. Tí, čo to vedia, sa s tým neproducírujú na verejnosti. Ja nespochybňujem existenciu.
Ale ak to chce niekto vedieť, nestačí si o tom niečo prečítať na nejakej stránke. Tomu sa človek musí venovať naplno. A možno po 20tich rokoch tréningu to dokážeš. A potom to niekou ukážeš a povieš že si sa to naučila za 20 rokov. A on zoberie zápalku, škrtne ňou a povie že on sa toto naučil za 20 sekúnd.
Takže mi uniká zmysel akejsi pyrokinézy a im podobných "srandičiek".
Ale ak to chce niekto vedieť, nestačí si o tom niečo prečítať na nejakej stránke. Tomu sa človek musí venovať naplno. A možno po 20tich rokoch tréningu to dokážeš. A potom to niekou ukážeš a povieš že si sa to naučila za 20 rokov. A on zoberie zápalku, škrtne ňou a povie že on sa toto naučil za 20 sekúnd.
Takže mi uniká zmysel akejsi pyrokinézy a im podobných "srandičiek".