Alkohol a iné látky meniace stav vedomia
Moderátor: Moderátori
- LightSpirit
- Návštevník
- Dátum registrácie: So Dec 17, 2005 11:24
- Kontaktovať používateľa:
no ganjia nie je relaxacna droga ... kuril som rekreacne ale uz som prestal ale mam doma este co to an vyskumne ucely potom vam napisem .... len teraz na to nemam cas ... sak idu prazdniny bude casu dost ...
a s chlastom je to tak ze si musis udrzat zdravy rozum a nevypit toho moc potom by sa teoreticky dalo nieco skusat
a s chlastom je to tak ze si musis udrzat zdravy rozum a nevypit toho moc potom by sa teoreticky dalo nieco skusat
moje zkusenosti s chlastem jsou takove ze v okamziku "opojeni a uvolneni" po x sklenickach vina ( drive piva nebo tvrdeho ) je cloveku fakt bajecne ... ale to co nastane na druhy a treti den je v mem pripade jen a pouze hluboka depka a neprijemne stavy. Proto v posledni dobe omezuju piti jen na cervene vino a decentne a jen obcas. Radsi nebudu pit, kdyz to k zivotu nepotrebuju, nez abych prozival ty stavy na druhy a treti den ... Kdyz uz to prezenu ( cca 1x za 2-3 roky ) tak se z toho lecim tyden, sny mam tak depresivni, ze bych je nepral nikomu.
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
majk napísal:...v posledni dobe omezuju piti jen na cervene vino a decentne a jen obcas. Radsi nebudu pit, kdyz to k zivotu nepotrebuju, nez abych prozival ty stavy na druhy a treti den ... Kdyz uz to prezenu ( cca 1x za 2-3 roky ) tak se z toho lecim tyden, sny mam tak depresivni, ze bych je nepral nikomu.
- sorer
- Admin
- Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
Re: Alkohol
Aj mne chuti merlot, neviem co to bolo zac, ale chutilo. Z bieleho mam rad Ryzling rynsky. Najlepsie ked je to vyber z hrozna.
Stretneme sa vo sne ;)
ja fandim tiez vinu
ale znacky ako:sladka pani don simon atd.
ganji tziez
hubkam
ale myslim ze moc lucidite nepomahaju aj ked som mal moj druhy LD pod vplyvom alkoholu
ale s praxe viem ze sny mam najviac v triezvom stave alebo zhulenom(ale nie tak moc ako v triezvom)no a pod alkoholom senmeter ukazuje nulu...
ale znacky ako:sladka pani don simon atd.
ganji tziez
hubkam
ale myslim ze moc lucidite nepomahaju aj ked som mal moj druhy LD pod vplyvom alkoholu
ale s praxe viem ze sny mam najviac v triezvom stave alebo zhulenom(ale nie tak moc ako v triezvom)no a pod alkoholom senmeter ukazuje nulu...
100% souhlas
Marijus napísal:Ja si myslim, ze by se alkohol nemel pit vubec.Proc?
Reknete mi jediny duvod.
je to smutny ale 99% lidstva je na tom zavisle
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
Re: 100% souhlas
Trochu si to s tým číslom prehnal. Tým však nechcem zľahčovať problém pitia alkoholu.OBI-VAN napísal:je to smutny ale 99% lidstva je na tom zavisle
Re: Alkohol
já myslím, že hulení samo o sobě LD nebrání, problém je spíše s tím, že po hulení moc snů není, respektive si je nepamatuji, takže tam kde není sen, není ani LD. Ale je to pouze má zkušenost. To neznamená,že to musí platit u každého. Naopak jsem udělal dost dobrou zkušenost s trochou vína před spaním. Sklenička-dvě jsou pro sny dobré. Po houbičkách neusnu vůbec, takže tam nemůže být o LD řeč.
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...