Toto je sila!!!
Moderátor: Moderátori
- Tesla
- V.I.P.
- Dátum registrácie: Pi Dec 09, 2005 22:26
- Kontaktovať používateľa:
Toto je sila!!!
Udelej si nasledujici test. Drz se instrukci a pracuj co nejrychleji. Nikdy necti nasledujici otazku driv, nez zodpovis tu predtim. Odpovedi nemusis psat, jen si je "mysli".
Budes prekvapeny (-a)!!!!!!!
START:
Kolik je?:
15+6?
3+56?
89+2?
12+53?
75+26?
25+52?
63+32?
Zacina to byt tezke? Ted to nevzdavej, jsi skoro u konce!
123+5?
RYCHLE! REKNI NEJAKE NÁRADI A BARVU! PRVNI, CO TE NAPADNE!
Odskroluj az dolu!
Jeste kousek!
Jeste kousicek!
Myslel jsi na cervenou a kladivo, ze jo!!!!!!?????
Jestli ne, patris mezi 2% lidi, kteri maji odlisne nebo az abnormalni mysleni. 98% lidi odpovi kladivo a cervena nebo cervene kladivo. Jestli tomu neveris, zkus dat test lidem kolem. Uvidis....
Budes prekvapeny (-a)!!!!!!!
START:
Kolik je?:
15+6?
3+56?
89+2?
12+53?
75+26?
25+52?
63+32?
Zacina to byt tezke? Ted to nevzdavej, jsi skoro u konce!
123+5?
RYCHLE! REKNI NEJAKE NÁRADI A BARVU! PRVNI, CO TE NAPADNE!
Odskroluj az dolu!
Jeste kousek!
Jeste kousicek!
Myslel jsi na cervenou a kladivo, ze jo!!!!!!?????
Jestli ne, patris mezi 2% lidi, kteri maji odlisne nebo az abnormalni mysleni. 98% lidi odpovi kladivo a cervena nebo cervene kladivo. Jestli tomu neveris, zkus dat test lidem kolem. Uvidis....
Nič sa nedá, len netreba chcieť.
- nekromancer
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Št Júl 21, 2005 19:10
po psychologicke strance kdyz je mozek namahany vypoctem a pak ma rict nejake naradi a barvu tak nejpouzivanejsi naradi v domacnosti je kladivo ( do zdi mlatis hrebiky kladivem a kladivo snad nechybi doma nikomu ) a nejcasteji videna barva je cervena. Jde o to ze si po tak narocne kalkulaci chce mozek odpocinout a rekne to nejjednodussi co muze rict aby uz svuj mozek nenamahal. Takze z cca 75% kladivo a 75% cervena. Jenom priklad ja jsem rekl kleste ( asi proto ze je pouzivam doma vic nez kladivo ) a barva modra ...
-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Pi Feb 10, 2006 13:57
Re: Toto je sila!!!
hehe ja som cital tak rychlo, ze miesto "naradi" som precital "národy" tak u mna je to USA a cervena ...skusim dat brchovi
ale inac priklady celkom lahke... take 123 x 9 a podobne tie uz by trvali aj 5-10s
ale inac priklady celkom lahke... take 123 x 9 a podobne tie uz by trvali aj 5-10s
preco mozu mat avatari len 16 kilo?? :(
-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Pi Feb 10, 2006 13:57
brcho dal cerveny srobovak.... aspon v tej farbe sa zhodujeme...
preco mozu mat avatari len 16 kilo?? :(
-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Pi Mar 03, 2006 18:24
No.... tak ja jsem dal černé kladivo.
Ale, když jsem ještě chvíli nechal generovat, tak jsem zjistil, že bych dal asi modré... a pak následovalo -> kladivo? -grrrr to sou komunisti; tak aspoň modré;ale to už jsem byl daleko od 1. náhodného pokusu.
Možná mi blesklo i to červené.
Můj názor proč, je protože nám tloukli 40 roků do hlav kosák, kladivo a červenou.
Ale, když jsem ještě chvíli nechal generovat, tak jsem zjistil, že bych dal asi modré... a pak následovalo -> kladivo? -grrrr to sou komunisti; tak aspoň modré;ale to už jsem byl daleko od 1. náhodného pokusu.
Možná mi blesklo i to červené.
Můj názor proč, je protože nám tloukli 40 roků do hlav kosák, kladivo a červenou.
Po všeckem ho***, akorat po včelach med.
-nevím kdo to vymyslel, ale je to tak.
http://www.sweb.cz/guffy.guf/
-nevím kdo to vymyslel, ale je to tak.
http://www.sweb.cz/guffy.guf/
- theking
- Člen fóra
- Dátum registrácie: St Jún 21, 2006 20:38
Elendil:no ja ked som to prvy raz kedysi videl tak som si pomyslel na pocitac a modru,pretoze som si myslel ze to moze byt hocijaka vec v tej rychlosti
Všetko má svoje dôvody.
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
Áno, takéto "pokusy" treba robiť na bielom pozadí.Elendil napísal:Mna trochu ovplyvnilo aj pozadie fora.