dalsi mini LD - zase preslapuju na miste

Zážitky z vašich ciest v ríši vedomých snov

Moderátor: Moderátori

OBI-VAN
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 198
Dátum registrácie: Ne Nov 13, 2005 10:19

dalsi mini LD - zase preslapuju na miste

Príspevok od používateľa OBI-VAN »

se mi "zdalo" ze jsem nekde venku na nejake ceste a s nekym o necem diskutuju. Najednou jsem si uvedomil ze to neni fyzicka realita ale sen/LD. Proto jsem tuto skutecnost jako omluvu suse oznamil snove postave s tim ze s ni nebudu jiz ztracet cas. Ta snova postava stala chvili pobliz a neco porad brebentila ovsem jiz jsem ji neposlouchal (vubec si nepamatuju kdo to byl, jenom ze diskuse byla o necem dost nepodstatnem i ve fyzicke realite a tudiz jsem si uvedomil ze to je naprosta ztrata casu v diskusi pokracovat v snove realite).
Chtel jsem neco udelat... chtel jsem dosahnou lepsiho uvedomeni asi.. nevim co jsem chtel.. proste jsem se snazil vic koncentrovat sam na sebe.. a najednou...
citim obrovksou neuveritelnou tihu jako by moje telo vazilo nekolik desitek tun.. citim ze lezim (ovsem na nejakem lehatku namisto postele) a ta tiha je tak obrovska, ze se nemuzu ani malinko hnout.
To mne malinko znepokojilo... a pak jsem usnul resp. ztratil uvedomeni..

Co to asi bylo ta obrovska vaha ? (jako krunyr nebo kdybych byl zality do betonu)

Hmm.. moc daleko jsem se teda za celou dobu nedostal :cry2:
Benci
Návštevník
Príspevky: 9
Dátum registrácie: Pi Jún 30, 2006 19:09
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Benci »

no ked som si to precital, hned ma napadol syndrom Old Hag, co je vlastne "duch" alebo "demon" ci ako to nazvat, ktory sa dokaze dostat k realnemu telu a paralyzovat ho. mnohym ludom sa sava, ze sa v noci prebudia a nemozu sa hybat a nieco ich silno silno tlaci na hrudi. mozno ze sa ti to stalo, ale neprebudil si sa, len sa ti to prenieslo do sna.
Používateľov profilový obrázok
majk
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 486
Dátum registrácie: Po Jan 26, 2004 9:14
Bydlisko: morava cz

Príspevok od používateľa majk »

tos mel za to zes ignoroval snovou postavu ... :grin:
OBI-VAN
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 198
Dátum registrácie: Ne Nov 13, 2005 10:19

hehe

Príspevok od používateľa OBI-VAN »

samozrejme ze jsou to vsechno jenom dohady. jsem ale skoro presvedceny ze ten pocit velke tihy absolutne nesouvisel s tou snovou postavou.
Pokud si pamatuji tak pote co jsem prestal se snovou postavou diskutovat (prestal jsem v tom videt smysl a ztratil zajem) tak tu snovou postavu to vubec nerusilo ani nijak nevzrusilo. Chovala se jako loutka na klicek, proste jednoduse pokracovala v brebenteni .. povidala si dal sama se sebou jako by se nechumelilo.

Mne spis pripada ze jsem nekde uviznul v nejake "energeticke bariere" mezi ruznyma urovnema, protoze jsem byl bdely ale pritom spal a tudiz jsem vlastne byl v LD (vsude byla tma). Nebylo to vubec ze bych se probudil a nemohl se hybat to v zadnem pripade, jednalo se o ten prechodny stav..

nevim co na to reknou mistni experti ? :mrgreen: :idea:
Používateľov profilový obrázok
tr1p
Návštevník
Príspevky: 7
Dátum registrácie: Pi Júl 28, 2006 12:18
Bydlisko: Nitra
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tr1p »

majk napísal:tos mel za to zes ignoroval snovou postavu ... :grin:
:ok: :grin:
Napísať odpoveď