ZRCADLO
Moderátor: Moderátori
Re: ZRCADLO
tak dneska jsem se v nevědomém snu zase díval do zrcadla a viděl jsem tam cizí tvář. Škoda, že mě to netrklo.
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
Co ak je ten prechod zrkadlom posun niekam este dalej, niekam kam este mozno nie sme pripraveni ist..?
Ja som sa v zrkadle videl, tak ako normalne, len zrkadlo bolo akoby pokrivene, ale po dlhsom skumani sa obraz vyjasnil, a aj LD bol stabilnejsi.
[img]http://img90.imageshack.us/img90/2598/ideauserbaaroi5.gif[/img]
--: SOM TVORCOM SVOJHO ŠŤASTIA :--
--: SOM TVORCOM SVOJHO ŠŤASTIA :--
-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ut Jan 12, 2010 23:05
Na zrkadlá pozor. Najmä začiatočníci a tí dreameri čo neovládajú okamžité zobudenie. Zrkadlo je od jeho vzniku považované za magický artefakt, bránu do iných svetov. Dokonca aj posledné výskumy v kvantovej fyzike túto teóriu podporujú. Prechod prvým zrkadlom je zvyčajne v pohode, keď po prechode prvým zrkadlom nájdete ďalšie zrkadlo a prejdete aj ním už by mohli byť problémy. Začiatočníci neskúšajte prechádzať viac ako jedným zrkadlom po sebe, ťažko sa potom vracia do reality !
Schválně to zkusím Kdybych se tady dlouho neobjevoval, tak jsem se zasekl za druhým zrcadlem
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
naco chces riskovat? omrzel ta zivot? keby nemam rozumny dovod nejdem tam.
no co je s doktorom Katzom?
Haha Katza uz asi neuvidime Ale znie to zaujimavo, ja som este cez zrkadlo neprechadzal, vyskusam.
- dany_05
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ne Nov 01, 2009 9:05
Dnes v mojom LD som sa videl v zrkadle. Vyzeral som úplne rovnako ako momentálne v skutočnosti, až ma to fascinovalo, že ako detailne je v ňom spracovaná moja skutočná podobizeň.
Ináč moje LD naozaj stálo za to. Bolo asi zo všetkých doteraz najdlhšie, (z môjho pohľadu trvalo cca možno 2 hodiny aj keď v skutočnosti možno len pár min), a to som si v ňom užil zábavy. Skúšal som meniť polohu slnka na oblohe tak, že som ho chytil rukou a šlo to lietal som, liečil som zranenie na ruke kamaráta alebo skúšal som sa zväčšiť na obra vo veľkosti okolitých budov.
Ináč moje LD naozaj stálo za to. Bolo asi zo všetkých doteraz najdlhšie, (z môjho pohľadu trvalo cca možno 2 hodiny aj keď v skutočnosti možno len pár min), a to som si v ňom užil zábavy. Skúšal som meniť polohu slnka na oblohe tak, že som ho chytil rukou a šlo to lietal som, liečil som zranenie na ruke kamaráta alebo skúšal som sa zväčšiť na obra vo veľkosti okolitých budov.
trošku nerozumiem tomu, prečo by mal byť problém vrátiť sa do reality - veď to je iba sen nie? Čo by sa mohlo také strašné stať ?.. aj keby ma zožral drak alebo nejaký démon, veď zo sna sa tak či tak prebudím nie? .. Každý deň sa nám sníva, a predsa sa ľudia doživajú 70-80 rokov, nepočul som aby niekto zomrel na následky sna.. aj keď infarkt môžeš dostať kedykoľvek teda aj zo zlého snatechdreamer napísal:Na zrkadlá pozor... Začiatočníci neskúšajte prechádzať viac ako jedným zrkadlom po sebe, ťažko sa potom vracia do reality !
takže se dá projít zrcadlem aji v AC?
- dany_05
- Člen fóra
no ok v AC by mohol nastat nejaky problem, ale myslim ze v LD nie.. či ?oky napísal:Zo sna ano ale zo ´´snenia´´ nie! v AC keď zomrieš tam sa už nerozlišuje, že či je to skutočnosť alebo nie... V AC som bol pred zrkadlom 2 krat, videl som sa ako zombie, ovládli ma depresijne pocity ktoré som ovladol nevedel som čo mam robiť tak som narážal do stien lebo som sa chcel prebudiť prebudil som sa mierne otrasený, ale v poriadku ... Za následky musíš brať zodpovednosť. Dá sa v tom svete prežiť, len ak budeš dobre pripravený a keď pôjdeš za svojim cieľom len nato potrebuješ silu.
- dany_05
- Člen fóra
určite, ved, ak sa nemylim pouziva sa to k cestovaniu do buducnosti alebo minulostitbroskva napísal:takže se dá projít zrcadlem aji v AC?
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
Zrkadlo na cestovanie časom? Na to nepotrebujem zrkadlo.
dany_05 napísal:určite, ved, ak sa nemylim pouziva sa to k cestovaniu do buducnosti alebo minulostitbroskva napísal:takže se dá projít zrcadlem aji v AC?
na nahlad do buducnosti a minulosti
- dany_05
- Člen fóra
jáj tak som sa zle vyjadril, lepšie povedané pletie sa mi to, keďže som to už čítal dávnejšie, a vtedy som to len prešiel okom... Jedná sa o knihu F. Bardon - Brána k opravdovému zasvěcení...
tu je link na stiahnutie
tu je link na stiahnutie
Kód: Vybrať všetko
http://www.sendspace.com/file/p4nsd5