Projekt Montauk

Čo sa inde nevošlo

Moderátor: Moderátori

Menfisto
Návštevník
Dátum registrácie: So Mar 25, 2006 22:00

Projekt Montauk

Príspevok od používateľa Menfisto »

No takže za posledny mesiac som docela preštudoval dost informacii o projektu Montauk,Philadelfsky projekt je dalšie pokračovanie :) .
Chcel by som sa opýtat či niekdo sa zaoberal problematikou okolo tohto experimentu z neviditelnostou,cestovanym cašom ( na fyzickej urovni :) )
No a keby mal niekdo zaujem sa dozvedet niečo viac tak tuto máte odkazy:
http://www.matrix-2001.cz/v2/default.aspx?aid=1526 ( zatial to ma 6 časti a stale je to doplnane :)
http://www.jitrnizeme.cz/view.php?cislo ... 2005020701
http://www.tetakaterina.cz/index.php?foo=118 tuto je toho trošku viacej ale v tych člankov je aj projekt montauk rozobrany.
:smoking:
Gregory
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Pi Mar 03, 2006 18:24
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gregory »

:o :o :o to je úžasné :!: sakra to bude šupa, jerstli je to fakt pravda.
Po všeckem ho***, akorat po včelach med.
-nevím kdo to vymyslel, ale je to tak.
http://www.sweb.cz/guffy.guf/
Používateľov profilový obrázok
nou
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Po Jan 30, 2006 22:57

Re: Projekt Montauk

Príspevok od používateľa nou »

viete ze vznik socializmu a kumunizmu aj s ZSSR bol naplanovany uz 250 rokov dopredu?? a teraz mi povedzte kto by dokazal naplanovat nieco dopredu na dve a pol storocia. taketo konspiracne teorie si myslia ze je za tym nejaka skupin ludi. lenze aj ked by sme sa dopatrali najdalej v hierarchii ludi tak zistime ze pracuju nezavisle ale predsa koordinovane. podla mna je tu nieco co nemozeme ovplivnit. a je tu urcity plan ktory sa dodrziava. ale nevymyslel ho clovek.
Prídem si po teba.
TheONE
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Júl 16, 2006 18:40

Príspevok od používateľa TheONE »

"Dost často se hovořilo o skupině K-2 (Kondroskani), ale řada technologií použitých v projektu Montauk pochází od Sirianů, Leveronů a Antaresanů, kteří jsou součástí imperialistické mimozemské skupiny Orion Empire. Naproti tomu skupina K-2 má být součástí skupiny Elohim, která je (nebo ještě nedávno byla) ve válce s Orion Empire. Z tohoto hlediska byl projekt Montauk mohl být považován vlastně za "trojského koně" mimozemšťanů z Orion Empire. Co to vlastně byl projekt Montauk a co bylo cílem tohoto supertajného amerického podniku?"

Toto je z druheho linku...a neviem ako to mam chapat??...ten prvy som zatial cital cely a celkom som tomu uveril...ale ako som otvoril ten druhy a precital si toto...no neviem :mrgreen:
Menfisto
Návštevník

Theone Je zname ze niesme vo vesmire sami :)) A strašne nas aj ovlyvnuju lenže to sa von nedostane :).No však v roku 2008 by mala byt kazdemu povedana pravda o mimozemskych civilizacii takze vyckat a uvidime.
TheONE
Člen fóra
Člen fóra

HeH to som nevedel ze je uz je to zname??...to akoze kto to dokazal??

mi daj nejaky link...sak keby to bolo dokazane tak by to davali vo spravach nie? :lol:
Menfisto
Návštevník

Zle sem to povedal :o .... Niektory si to myslia a maju dokazi preto sem hovoril ze treba vyckat do urciteho roku a mozna to i v telke bude :D
marley5
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: St Máj 10, 2006 20:03
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marley5 »

hmm.. cakali sme uz na rok 2000.. cakalo sa na 1000.. 2012 ma byt koniec sveta, kua som asi mimo dajak, stale treba na nieco cakat
Menfisto
Návštevník

Marley v roku 2012 nema byt koniec sveta :) .. Alebo ma byt koniec sveta takeho aky pozname a nastane iny. Su otom nejake clanky ale su to aj moje domnenky.
TheONE
Člen fóra
Člen fóra

Sak to podla mna od zaciatku sveta hovoria ze za 5 rokov bude koniec sveta...a po 2000 rokov to stale je este in verit tomu :D
SagitaX
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 14:39
Kontaktovať používateľa:

Re: Projekt Montauk

Príspevok od používateľa SagitaX »

jaj nechcem vam kazit nejake vase radosti s niecoho, je to moj nazor, ale podla sa nic nestane v roku 2012 ani 2008 ani nikdy inokedy... jaj co ste uz tomuto verite? to su hluposti... s kade su si ti ludia taky isty tym datumom? co boly v akasi a tam si to pozreli? strasne keci... asi ma za toto zrusite a pochovate za ziva, berte to s rezervou, je to len moj nazor, vychadzam s toho ze takychto "kecov" tu uz bolo... a nic sa nestalo...
Môžeš si pomyslieť, že máš len 17 a vo veku tých, čo hovoria, že vedia málo, toho budeš vedieť aspoň o trošičku viac. ©
Menfisto
Návštevník

Hmm v akashi... No však ber to tak že moj nazor je ten ze sa zacne menit tento svet od isteho datumu.A kazdy ma pravo na vlastny nazor a nebudem ta presviedcat ale drzim sa toho ze len cas ukaze co sa ma stat :) ... Škoda ze ten čas neexistuje :D
TheONE
Člen fóra
Člen fóra

Ja tiez nechcem hovorit ze je to blbost...lebo nahodou sa naozaj nieco stane a potom budem ako magor :D ale tiez su to len rozpravacky a stale sa nic nestalo...
Napísať odpoveď