Dneska sem zazil muj prvni delsi i kdyz asi jen castecne lucidni sen a dostal sem se do nej hodne nestandartnim a haluzackym zpusobem:)
Vecer jsem sel normalne spat ani ne s umyslem mit LD, delam LeBergeho kurs a tudiz se zatim venuju jen zapamatovani snu, takze se soustredim na to abych si rano sen pamatoval...jenomze...Zdal se mi sen o tom jak me nekdo zaucuje do taju LD a ukazuje mi nejakou techniku jak se do nej dostat, ve snu jsem sel do postele a zkousel to, posouval jsem se jakoby po posteli dozadu a zacal se lehce vznaset, pak jsem si uvedomil, dokazal sem to, jsem ve snu...tohle se mi stalo ve snu a zaroven jsem si to castecne uvedomil i v realu...Nejak rychle sem nevedel co mam delat a vzpomnel sem si na tohle forum a prvni co me napadlo bylo ze tu nekdo navrhoval at se ve snu podivame co mame v pocitaci, tak sem si sednul ke compu a pustil ho, mezitim do pokoje prisla mama a ja ji rek ze tohle je jenom sen a jak je to uzasne realny, odpovedela jen ze to je zajimavy a zas odesla, comp se napoprvy nenastartoval, byla tam nejaka divna chyba, tak sem to zrestartoval a uz to nabehlo, rovnou na netovou stranku Red Dragona, taova webova strategie, mel sem v aliancnim foru 3 novy prispevky:), pak sem chtel zabrouzdat na nejaky pecko ale vedle me stal otec a porad neco rikal, uz si bohuzel napamatuju co, pak najednou blik rozplynulo se to a ja se vzbudil ve 3:30 v realite...
Takze docela haluz, dostat se do LD pokusem o LD v normalnim snu:)
Muj 1. LD, zajimava haluz:)
Moderátor: Moderátori
- sorer
- Admin
- Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
- Kontaktovať používateľa:
Re: Muj 1. LD, zajimava haluz:)
Tak gratulujem. Vyzera to na dost kvalitny LD hned na uvod. Tak prajem vela uspechov aj v dalsich LD.
-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ne Jan 25, 2004 23:29
- Kontaktovať používateľa:
Vyzera to na spokojny LD.
Bohuzial ja som nemal ani nepamatam, ale za to mam dobre normalne sny.
Podobne ako na komp je pustit si TV alebo nejaky palmtop.
A k tomu kompu, ja som zas raz vo sne nemohol vypnut komp, bol to taky sen kde stroje ozili ako v T3, musel som ho vytiahnut zo zasuvky a uz sa vypol.
Nieco k teme na vyskusanie co tu uz bola:
Teraz som si spomenul, ze som v tom sne som volal kamaratovi, ci aj on ma podobne problemi s kompom, on sa normalne ozval akurat slova vo vete boli nejake poprehadzovane (co som vtedy myslel ze to tie stroje dohaluzili) ale rozumel som normalne.
Bohuzial ja som nemal ani nepamatam, ale za to mam dobre normalne sny.
Podobne ako na komp je pustit si TV alebo nejaky palmtop.
A k tomu kompu, ja som zas raz vo sne nemohol vypnut komp, bol to taky sen kde stroje ozili ako v T3, musel som ho vytiahnut zo zasuvky a uz sa vypol.
Nieco k teme na vyskusanie co tu uz bola:
Teraz som si spomenul, ze som v tom sne som volal kamaratovi, ci aj on ma podobne problemi s kompom, on sa normalne ozval akurat slova vo vete boli nejake poprehadzovane (co som vtedy myslel ze to tie stroje dohaluzili) ale rozumel som normalne.
no mne sa posledny tyzden sniva cca asi 3-4 sny take kde sa stale s niekym znamym rozpravam o LD o metodach a vysvetlujem to ako to robit a ucit sa ... ale nic zadny LD ztohoto nebol... posledny ld bol v kine ked som pozeral film a komentar k filmu bol taky ze hlas hovoril ze preletime na mestom a ked povie tak mame skusit vyletet a BOOOM povedal to " vylete" a uz som sa vznasal troska a le len kratko (( neva