myslel som na ruke, ale to s tym napadom zdvihnut tazsiu osobu (4ludia) jejich ukazovakmi. je zaujimave. fakt. kto ma s tym nejake skusenosti tak ich prosim vas nejak poslite.
v LD vam spravim to ze vytvorim sviecku, bude lietat meter a pol nad zemou a firebalom ju zapalim a ked vystriem ruky a dam dlane k sebe vytvoria elektro gulu ktora zmetie celu sviecku cim ju aj zhasne ... a predsa sa mi to nedari v realy ... myslim ze zapalit sviecku v realy je blbost, nieco rozumnejsie je zhasnut ju, napriklad si postavte sviecku na stol a odstupte meter od nej a vedome ju zhasnite bez toho aby ste to spravily nejak rukami, vzduchom... toto sa mi zda realnejsie...
V prvom rade by si mal uvedomit ze magia niesu triky a co od magie ocakava.Myslim ze si trosku ovplineny filmami aj ked nepochibujem ze sa to da ale lahke to nebude....
Ak máš prsty nabité statickou elektrinou tak sa ti podarí prstami žažať plyn a nie sviečku to je horšie lebo má mastný knôt . To je fyzikálne hľadisko. Ale ak chceš je možné všetko.
Stromy su vetšie ako my,zvieratá silnejšie ako my , živly múdrejšie ako my , a my si stále myslíme že sme prvý.
Ak by ste sa chceli naučiť nejaké techniky alebo si len pozrieť iný pohľad na magiu môžte navštíviť http://magiaenergie.wbl.sk/