Náboženstvo

Čo sa inde nevošlo

Moderátor: Moderátori

Lilith7
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: St Jan 18, 2006 12:19
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lilith7 »

Mno krestan katolik az po birmovku :mrgreen: ale cirkev nemusim, skor vychodnym smerom - cchi kung a pod. :ok: a v poslednom case sa vrtam v starych Slovanoch (nie doslova :wink: ) jazycnictvo :reading:
The greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return...
Používateľov profilový obrázok
WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa WhiteWolfSix »

Epholl napísal:ww6, priznam sa ti, ze ja si sen predstavujem, ako akesi precvicovanie logiky mozgom ked spis...
tak túto teóriu môžeš smelo opustiť... :grin:
Epholl napísal:nou ma pravdu s tou "prichutou orientu"... cirkev spravuje obrovsku masu ludi, ak by teda povedala, ze AC je dovolene, niektori by mohli povedat: "ak dovoili AC, preco nemozu dovolit ......... " a tak by to doslo az dakde viete kam...
zaujímalo by ma, keby si tú myšlienku doviedol do úplného konca, tak ako si ho predstavuješ Ty, kam by to doslo? :mrgreen:
Obrázok
WhiteWolfSix (WW6) | ANNWIN portál
dr.Katz
V.I.P.
V.I.P.
Dátum registrácie: Ne Máj 01, 2005 21:32

Re: Náboženstvo

Príspevok od používateľa dr.Katz »

já jsem taky věřící a Boha se snažím rozeznat v sobě samém, ve své duši. Nepotřebuji k tomu žádné autority (církve, papeže apod.). Nevěřím, že má papež k Bohu blíže než já. Nechodím do kostela, ticho hledám v sobě. Uznávám Ježíše, Buddhu i ostatní proroky.
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
Tesla
V.I.P.
V.I.P.
Dátum registrácie: Pi Dec 09, 2005 22:26
Kontaktovať používateľa:

Re: Náboženstvo

Príspevok od používateľa Tesla »

Teda aj ja som veriaci a verim v to, ze kazdy z nas ma urcitu moc, alebo nieco podobne.
Nesuhlasim s tym ze ak chcem dosiahnut nieco vacsie alebo pouzivat zaklinadla musim pouzit moc vyssich bytosti.
Ako napriklad v LD mam neobmedzenu moc a ked ma niekto prenasleduje staci ze do neho vypalim z dlani obrovsku plazmovu gulu(ja viem vela sci-fi som pozeral ked som bol maly :D )
Epholl
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Pi Feb 10, 2006 13:57

Príspevok od používateľa Epholl »

pohoda Tesla... moj brcho take veci robi aj ked si neuvedomuje sen... :mrgreen:
preco mozu mat avatari len 16 kilo?? :(
marley5
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: St Máj 10, 2006 20:03
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marley5 »

Som katolik. Robim LD, zmenene stavy vedomia. O AC sa nepokusam, no nebranim sa tomu. Zatial sa moja viera neskrizila s mojim "konickom". Poznam par knazov, ktory sa este rozumeju svojmu remeslu a nemaju iba prazdne reci z knih. Pri mojom skumani tohto sveta i inych "instancii" som este nenasiel rozpor medzi mnou nadobudnutymi poznatkami a "pismom svatym". Asi tolko..
Napísať odpoveď