Teoria

Moderátor: Moderátori

kandy
Návštevník
Dátum registrácie: St Aug 31, 2005 22:15

Príspevok od používateľa kandy »

:?:
sme sa nepoxopili nie oto islo ze obycajny sen by som si nepametal ... ja si pametam rano co sa mi sniva skoro kazdy den (niekedy len jednu dve sceny niekedy cely dlhy roman z mnozstvom hercov a miest ;) zalezi kolko casu mam premietat si to dozadu)...
tu slo o ten konkretny sen v ktorom boli silne nerealne prvky ktore mi uz automaticky dojdu... (napr. levitacia) a NEdosli!....vtych beznych snoch ktore si neuvedomim vzdy a spim bez zobudenia/uvedomenia ide o "nerealitu" len v case a priestore a ostatne je OK (jako hej aj cas a priestor mi zvykne dojst ale nie tak casto ako tie echt blbosti :))
... a prave ten pocit po tolkych rokoch bol krasny ... proste nevedomost je sladka. - a premna to znamena kludnejsi spanok ako pri LD-ckach (v takych situaciach sa zobudzam lebo nexcem vedet ze to je sen) <= a na to zobudzanie a unava som reagoval... to ci som unavenejsi keby riadim svoj sen celu noc posudit neviem... tak dlho by ma to fest nebavilo vymyslat :D a podla mna sa kazdy skor ci neskor zobudi alebo to prestane ovladat lebo sa pozabudne ;)
Napísať odpoveď