vybuchujici hvezdy

Zaujímavé zážitky z vašich snov

Moderátor: Moderátori

Používateľov profilový obrázok
majk
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Po Jan 26, 2004 9:14

vybuchujici hvezdy

Príspevok od používateľa majk »

Uz se me nekolikrat zdal sen ze se divam na nocni oblohu a vidim vybuchovat a pohasinat hvezdy. Mam u toho snu vzdycky blby pocit jako kdyby mel byt konec sveta.
emčo
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: St Nov 16, 2005 13:15
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa emčo »

Neviem, ci sa to da niekde najst v snaroch ??.. Skus sa pozriet.

Inak, ak mas pocit aky mas / co je myslim to najdolezitejsie - mohol by si v sne vidiet preletiet muchu nad sebou a mat rovnaky pocit o konci sveta /, mozno to znamena koniec niecoho u teba. Ak mas nieco, co davno vies, ze mas spravit a nechces sa do toho pustit, alebo chybu, ktoru opakujes dookola, mozno toto je "ukazovatko" na to, aby si to konecne zmenil/skoncoval s tym, je cas!? :roll:

PS: nemas ani potuchy, co to moze znamenat u teba ?
Kazda dusa ma telo, nie naopak.
majk
Člen fóra
Člen fóra

:roll: nemam
SagitaX
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 14:39
Kontaktovať používateľa:

Re: vybuchujici hvezdy

Príspevok od používateľa SagitaX »

hmm snare su strasna blbost, kazdy clovek je jedinecny, kazdy clovek ma svoje sny, neexistuje nijaky standard ktory by urcoval ze ked sa ti sniva toto tak to znamena toto... to je kravina, ked sa mi sniva o muche moze to byt ze budem mat smolu, ked sa tebe sniva o muche moze to znamenat ze Ty budes mat stastie... snare su blbost, sny by si mal vykladat nanajvys kazdy sam...
Môžeš si pomyslieť, že máš len 17 a vo veku tých, čo hovoria, že vedia málo, toho budeš vedieť aspoň o trošičku viac. ©
majk
Člen fóra
Člen fóra

me jde spise o SYMBOLIKU a hlavne o to jestli treba nekdo nahodou nema podobne sny. COz znamena ze bychom mohli zalozit vlakno o specialnich snech, ktere budou necim zvlastni. Teda aspon pro toho kdo ho bude mit. Ale je nutne aby tam bylo neco co se bezne vymyka standartu.

Teoreticky bychom mohli casem zjistit v symbolech treba podobne sny v ten konkretni den .... :roll:
Hanawa
V.I.P.
V.I.P.
Dátum registrácie: Št Jún 10, 2004 13:06

Príspevok od používateľa Hanawa »

Rozvrátenie oblohy a pocit bližiaceho konca sveta som mal parkrát a ja. Vždy sa potom začal nejaký vojnový konflikt ...
-irak vs irán
-irak vs kuvait
-rusko vs čečensko
-juhoška

Potom tieto sny prestali a veci ako usa vs afganistan/irak, alebo africké konflikty sa mi nedostali, alebo som ich prehliadol ...
Napísať odpoveď