Zobud sa rano o nieco skor a zalahni zase, pritom si predstavuj co by si chcel pocas lucidneho snu robit. Ak sa ti podari tuto predstavu udrzat, kym sa dostanes do hladiny alfa (neodbocovat od temy, inac predstavu stratis a zaspis, ani si nevsimnes, ako!) mala by tato predstava plynule prejst do sna, tak ako hladina alfa prejde plynule do spanku. Osobna skusenost techniku potvrdzuje .
Suhlasim s Imp-om ale podla mna je najlepsie ked sa zobudis sam od seba len potom si na to treba spomenut ze chces mat LD... ja ked sa obcas v noci zobudim a idem sa napit alebo vykonat potrebu tak ma to nikdy nenapadne ale obcas to pride samo od seba... :):)
A este to ze sa sam zobudis je malo pravdepodobne taze najlepsie trebars neist sa napit abo na WC pred spanim a potom sa na to v noci zobudit...(ale to funguje len u tych co piju pred spanim pravidelne...(ako ja )alebo chodia na WC...)
a vies co vraj pomaha??? o kolko hodin sa chces zobudit, tolko krat pobuchaj po vankusi (asi je to myslene tak ze cim hlbsia priehlbina vo vankusi ta tym hlbsi spanok )ja tomu nedoverujem lebo pokial viem tak sa mi to ani raz nepodarilo... a komu hej tak mi napiste a poslite fotku lebo som to cital v kacerovi donaldovi(ale clovek nikdy nevie...poznam jedneho co sa mu to podarilo z uspesnostou 1:13...)...
Ahojte,ja patrím k tým čo v nocí pijú takže sa počas noci budím niekolko krát. Ak mám sen a zobudím sa,napijem sa,vykonám potrebu ,zaspím a sen mi pokračuje ako film. Chcem sa spýtať čo robiť aby to bolo lucídne snívanie.?
[size=117][color=yellow][b]
All we can do is the only one thing...[/b][/color][/size]
[size=125][color=orange][i]
We must do what destiny want from us.[/i][/color][/size]