neprijemny sen - pády z výšok
Moderátor: Moderátori
neprijemny sen - p
ked som bol este mali mal som asi tak 10 rokou casto sa mi snivavali sny v ktorich som padal s vysok vtedy sa mi snivali velmi casto ale cudne natom bolo ze vzdy ked som vtom sne padal z vysky hrozne ma pritom fizicky steklilo brucho az som sa zvijal ale vobec ma to neprebudilo
viete niekdo co to mohlo byt?
viete niekdo co to mohlo byt?
Re: neprijemny sen
podla mna mas strach z vysok
- sorer
- Admin
- Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
- Kontaktovať používateľa:
Re: neprijemny sen
maval som tiez take sny, padal som a pri dopade som sa zobudil ako keby som dopadol do postele. Asi som astralne vycestoval a rychlo ma vtiahlo do tela co sa vo sne premietlo ako pad. Neskor som sa naucil vyskocit z okna (byvam na 13 posch.) spadnut dole na zem, poskladat sa a bezat dalej bez toho aby som sa prebudil.
Stretneme sa vo sne ;)
Re: neprijemny sen - p
Tiez ked som bol mensi, tak sa mi snivalo ze skacem z budov, a pri dopade som sa prebudil. Ale bol to celkom dobry pocit tak padat, to steklenie v bruch.
No asi minuleho roku, neviem presne, sa mi snivalo ze padam z nejakeho panelaku. A tak som padal padal, velmi rychlo, no po dopade som sa nezobudil, ale stala sa mi hnusna vec... Dopadol som bruchom k zemi na tvar. Citil som ako mi praskla lebka a horna celust sa mi zalomila dovnutra. Z rebier som mal asi len srot, a kost na ruke mi v oblasti lakta vytrcala von... Tak som bol asi 4 sekundy a potom tma... Nato som sa zobudil. Taky hnusny pocit neprajem nikomu, fakt humus...
No asi minuleho roku, neviem presne, sa mi snivalo ze padam z nejakeho panelaku. A tak som padal padal, velmi rychlo, no po dopade som sa nezobudil, ale stala sa mi hnusna vec... Dopadol som bruchom k zemi na tvar. Citil som ako mi praskla lebka a horna celust sa mi zalomila dovnutra. Z rebier som mal asi len srot, a kost na ruke mi v oblasti lakta vytrcala von... Tak som bol asi 4 sekundy a potom tma... Nato som sa zobudil. Taky hnusny pocit neprajem nikomu, fakt humus...
[img]http://img90.imageshack.us/img90/2598/ideauserbaaroi5.gif[/img]
--: SOM TVORCOM SVOJHO ŠŤASTIA :--
ten pad trval asi 2 sekundy, a nebolo to LD, ale normalny sen, takze to premenit moc neslo
[img]http://img90.imageshack.us/img90/2598/ideauserbaaroi5.gif[/img]
- sorer
- Admin
- Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
- Kontaktovať používateľa:
no ja som padal asi normalne, ale pri dopade som necitil bolest. proste som sa postavil a isiel dalej.
Stretneme sa vo sne ;)
btw back to topic:
ma tak napadlo preco je to nepriemne pad z vysok? nespominam si ze by to bol nejak zly sen. urcite to nebolo med lyzat ked sa mi take stalo vo sne ale rozhodne som to nebral ako nieco zle. bolo to popravde celkom v pohode taky brutalne iny/zvlastny pocit. nieco co nemozes inak zazit (alebo len raz
otazka je teda - preco je to vnimane tak negativne?
ma tak napadlo preco je to nepriemne pad z vysok? nespominam si ze by to bol nejak zly sen. urcite to nebolo med lyzat ked sa mi take stalo vo sne ale rozhodne som to nebral ako nieco zle. bolo to popravde celkom v pohode taky brutalne iny/zvlastny pocit. nieco co nemozes inak zazit (alebo len raz
otazka je teda - preco je to vnimane tak negativne?