moje prve ac
Moderátor: Moderátori
moje prve ac
stalo sa to vnoci po mesiaci treningu ac : vnoci som sa prebudil chvilu som len tak lezal a zaspal som a zrazu sa vidim ako lezim schuleny na posteli a citil som mravencenie ako ked ste uvolneny, tak som sa snazyl pohnut /neviem preco ale vsetko som si uvedomoval iba ze je to ac ma nenapadlo/ tak som sa snazil pohnut ale neslo to iba som citil ako sa mi snazili pohnut svali na fizickej nohe ale neslo to a tak som sa snazil hrozne pohnut az som sa zobudil ale ze to bolo ac som si uvedomil az rano ked som si prebral vsetko co som tam videl
a este otazka preco ked som sa videl na posteli som videl akokeby som ziaril mal som okolo seba taky bieli svietiaci obal co to bolo?
a este otazka preco ked som sa videl na posteli som videl akokeby som ziaril mal som okolo seba taky bieli svietiaci obal co to bolo?
- sorer
- Admin
- Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
- Kontaktovať používateľa:
Re: moje prve ac
to hej, aj ja som mal kopec takych AC, ktore boli zo sna. Ale trochu sa to odlisovalo od LD, tazko to opisat. Ale vzdy sa to potom zvrtlo spat do sna.
Stretneme sa vo sne ;)
ja som sa videl v tnavych farbach, ale neboli suvisle ale formou vacsich skvrn, oblukov..
Som slepy ale chcem sa pozriet pravde do oci.
ja sem to este nezazil ale chtel bych moc AC
- Hanyman
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Pi Máj 02, 2008 11:16
hmm já taky