Ja nechci ...
Moderátor: Moderátori
Ja nechci ...
Nevite proc velice casto kdyz se budim z LD nebo i normalniho snu skocim do ac ? Vubec se nemuzu hybat a hrozne mi piska v usich .. Popripade jak se toho zbavit nebo to castecne kontrolovat ? Stava se mi to ale uplne samovolne ...
Duse je jen obrazem vaseho tela. Ale k cemu by vam bylo telo bez a duse ? (C) Termikxs
Re: Ja nechci ...
To ja to musim silou vsi vule prerusit pac si AC jeste nejsem nejak moc jisty ... Moc se mi z toho tela nechce a obecne je to pro me sok jak to nastane ...
Duse je jen obrazem vaseho tela. Ale k cemu by vam bylo telo bez a duse ? (C) Termikxs
skus na ac chvilu zabudnut. zacinam sa stotoznovat s nazorom ac prichadza ked ho necakasPatrix85 napísal:co ja by som za to dal a ty to chces dat prec
- sorer
- Admin
- Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
- Kontaktovať používateľa:
No niekde sa zas tvrdi opak, cim viac to clovek chce a tuzi po tom, tym skorej to pride.
Stretneme sa vo sne ;)
ja si myslim ze kebyze neham udalosti plynut som v ac, teda hovorim o ld ktore som mal s nicoho nic a po tom co som sa prebudil ma hned napadla prva vec- haha mal som ld, tesim sa jak to napisem na 3oko.sk (stim sa fixuje aj ac tak som si nanho zmyslel ale nechcel som vycestovat ani sa o to pokusat) tak som si lahol na chrbat - neviem preco zvycajne na chrbate nespim a za chvilu take strasne vybracie az som sa zlakol. a to som to vobec necakalPatrix85 napísal:hmmm...tak teraz neviem ...
nezlaknut sa a nechat sa unasat vibraciamiPatrix85 napísal:nechat udalosti plynut??? :/
nj...co ich mam tak stale hned zmiznu...ale je pravda ze som ich mal asi len 3x predtym som ich nemaval ale hned zmiznu
"Viem, že nič neviem." Sokrates
ahoj mam podobný problém aj ked za zobudím s normálneho sna nemožem sa pohnúť a strašne mi pýska v ušiach jeto teda AC nikdy som nevedl čo to je myslel som len že to je paralíza ktorú som riešil len otvorením usť a hnet to prešlo lebo paralíza tvár nepostihuje ale mam ešte 1 problém ked sa v tom stave nechám že to vydržím čo sa bude dalej diať ja to fakt preživať nechcem bojím sa toho a bytostí čo možem vydieť je mi to fakt neprýjemné DA SA TOHO ZBAVYT ??? Dakujem
Naposledy upravil/-a Chaosák v Po Dec 19, 2011 15:57, upravené celkom 1 krát.
Zastreľte ma!!! chaosák - nauč sa písať "i" a "y"
Svět je nádherná kniha, ale nemá cenu pro toho, kdo v ní neumí číst
-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ut Aug 02, 2011 0:35
tie bytosti ktore vidis pocas spankovej paralyzi su len vyplodom tovjej gebule - hypnagogicke halucinacie, raz si tym prejde s vedomi ze vies ze sa ti to len zda a potom to uz pojde v pohode ale priprav sa na to ze ich nebudes len vidiet ale budu k tebe aj hovorit, popripade mozes citit ako sa ta dotykajuChaosák napísal:ahoj mam podobný problém aj ked za zobudím s normálneho sna nemožem sa pohnúť a strašne mi pýska v ušiach jeto teda AC nikdy som nevedl čo to je myslel som len že to je paralíza ktorú som riešil len otvorením usť a hnet to prešlo lebo paralíza tvár nepostihuje ale mam ešte 1 problém ked sa v tom stave nechám že to vydržím čo sa bude dalej diať ja to fakt preživať nechcem bojím sa toho a bytostí čo možem vydieť je mi to fakt neprýjemné DA SA TOHO ZBAVYT ??? Dakujem
"Co chceme, tomu taky ochotně věříme a doufáme, že si i ostatní myslí, co si myslíme sami."
Caesar Gaius Iulius
Caesar Gaius Iulius