Par veci co me zajima...:)
Moderátor: Moderátori
Par veci co me zajima...:)
Zdravim,
jsem v tomto oboru prakticky uplny novacek ale moc bych chtel ziskat schopnost LD, mozna pozdeji i AC, nasel jsem na netu kurs lucidniho sneni a zajimalo by me jestli jim nekdo od zacatku do konce prosel a s jakymi vysledky, ja jsem bohuzel asi od prirody antitalent protoze drtivou vetsinu noci si zadne sny nevybavuji(ovsem poslednich par dni co jsem se timto zacal zabyvat a pokouset se soustredit na zapamatovani snu se to dost zlepsilo) resp. z poslednich 3 noci jsem si zapamatoval 2 sny coz je na moje pomery velmi dobre, ale pro tyto ucely to bude chtit zrejme trenink ze?
Za druhe, prochazel jsem mistni fora a zaujalo me tema schuzek s ostatnimi lucidne snicimi a napada me, pokud uz se podari nekoho znameho a treba i neznameho, proc se ho nezeptat na nejakou otazku kterou nelze najit napr. na internetu(aby se vyloucila moznost ze takova informace je ulozena v podvedomi) Az se mi nekdy( doufam ze aspon nekdy:)) podari dosahnout LD tak neco podobneho urcite musim zkusit:)
A za treti, zkousel jste nekdo usinani s presety do BrainWave generatoru? Nektere ohlasy v diskuzich o presetech jsou az neuveritelne a dost o nich pochybuju ale preci jen asi nejaky preset zkusim...
Uf no to by bylo pro zacatek asi tak vsechno, skoda ze tohle forum je dost mrtve, chtelo by to ozivit
jsem v tomto oboru prakticky uplny novacek ale moc bych chtel ziskat schopnost LD, mozna pozdeji i AC, nasel jsem na netu kurs lucidniho sneni a zajimalo by me jestli jim nekdo od zacatku do konce prosel a s jakymi vysledky, ja jsem bohuzel asi od prirody antitalent protoze drtivou vetsinu noci si zadne sny nevybavuji(ovsem poslednich par dni co jsem se timto zacal zabyvat a pokouset se soustredit na zapamatovani snu se to dost zlepsilo) resp. z poslednich 3 noci jsem si zapamatoval 2 sny coz je na moje pomery velmi dobre, ale pro tyto ucely to bude chtit zrejme trenink ze?
Za druhe, prochazel jsem mistni fora a zaujalo me tema schuzek s ostatnimi lucidne snicimi a napada me, pokud uz se podari nekoho znameho a treba i neznameho, proc se ho nezeptat na nejakou otazku kterou nelze najit napr. na internetu(aby se vyloucila moznost ze takova informace je ulozena v podvedomi) Az se mi nekdy( doufam ze aspon nekdy:)) podari dosahnout LD tak neco podobneho urcite musim zkusit:)
A za treti, zkousel jste nekdo usinani s presety do BrainWave generatoru? Nektere ohlasy v diskuzich o presetech jsou az neuveritelne a dost o nich pochybuju ale preci jen asi nejaky preset zkusim...
Uf no to by bylo pro zacatek asi tak vsechno, skoda ze tohle forum je dost mrtve, chtelo by to ozivit
- sorer
- Admin
- Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
- Kontaktovať používateľa:
Re: Par veci co me zajima...:)
No tak vitaj.
Co sa tyka naucenia LD, to chce len prax, tak ako aj sam tvrdis. Jeden navod mozes najst aj tu http://www.3oko.sk/navody.php
Co sa tyka schodzok v sne, nezavazne sa snazime stretnut v sne. Zopar skautskych clenov tohoto fora je pristupnych schodzke v sne, takze sa ich kludne mozes pokusit vo sne vyvolat.
Dufam ze aj tvojou ucastou na prispevkou sa toto forum stane zivsie.
Co sa tyka naucenia LD, to chce len prax, tak ako aj sam tvrdis. Jeden navod mozes najst aj tu http://www.3oko.sk/navody.php
Co sa tyka schodzok v sne, nezavazne sa snazime stretnut v sne. Zopar skautskych clenov tohoto fora je pristupnych schodzke v sne, takze sa ich kludne mozes pokusit vo sne vyvolat.
Dufam ze aj tvojou ucastou na prispevkou sa toto forum stane zivsie.
Ja zacal s vedenim deniku dnes a uz tam mam prvni sen:) zajimavy je ze rano jsem se vzbudil a snazil se vyvolat sen co se mi zdal a nic, prazdno vubec nic sem si nevybavoval, tak si rikam snad zitra...Normalne se oblikam a jdu mejt atd. a premyslim co me dneska ceka a najednou pri jedny myslence bum a vzpomnel sem si na svuj dnesni sen, nejdriv zaklad a postupne i na drobnosti a detaily, urcite vytrvam...
- sorer
- Admin
- Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
- Kontaktovať používateľa:
Spravne. Ide hlavne o to udrzat sa pri vedomi ked zaspavas. V rannych hodinach sa to robi preto, lebo po takych 6-7 hodinach spanku je REM perioda dlha okolo 15 az 30 minut. A hore mas byt chvilu preto aby sa vedomie trochu prebralo a nebolo take ospale.
Zajimavy tak to o vikendu vyzkousim...sorer napísal: Spravne. Ide hlavne o to udrzat sa pri vedomi ked zaspavas. V rannych hodinach sa to robi preto, lebo po takych 6-7 hodinach spanku je REM perioda dlha okolo 15 az 30 minut. A hore mas byt chvilu preto aby sa vedomie trochu prebralo a nebolo take ospale.
ad Zapisovani snu: Jj dneska sem si zas pro zmenu nevzpomnel vubec na nic...
chce to nějaký "připomínák" Strength - třeba medvídka do postele:-) S tím "K" to chce buď dispozice nebo trénink, v době kdy jsem to měl, tedy kdy mi jeden, co to měl, o tom povídal, tak to neměl (jako ty dispozice) a pak je to (prý) jen prima haluška. Ale pár lidí, co si s tím zalítalo znám, někdy to ale byl let s zapnutým autopilotem k zemi:-), t.j bez kontroly (ale ne zase nějakej badtrip)