Pre všetkých hľadajúcich o Astrálnom cestovaní

Všetky ďalšie témy o astrálnom cestovaní

Moderátor: Moderátori

igor
Návštevník
Dátum registrácie: Pi Máj 15, 2009 11:45
Kontaktovať používateľa:

Pre v

Príspevok od používateľa igor »

Ahoj všetkým,

Osobne som sa vďaka kurzom zo stránky, ktorú vám chcem predstaviť naučil veľa o Astránom cestovaní, o Astrálnej dimenzii a o tom ako sa tam dostať vedome, čo tam môžem robiť, koho stretnúť.
V kurze som sa dozvedel o význame snov a o tom čo je to Lucidné snenie a aký ma význam pre našu duchovnú stránku. Vďaka praktickým cvičeniam, ktoré sú veľmi dôležité a sú zamerané na zvyšovanie úrovne sústredenia v danom okamihu, čo je životne dôležité pre vedomé dosiahnutie mimotelového zážitku mám mimotelové zážitky, ktoré mi umožnili najísť veľa odpovedí na otázky z tejto oblasti a oblasti zmyslu života.
Rovnako som sa dozvedel o mántrach a o meditácii.

Je to veľmi široká oblasť na diskusiu a veľmi rád sa zapojím do diskusie na túto tému či už tu, alebo cez môj mail.

Www.Gnosticweb.com je stránka poskytujúca beplatné kurzy Snov a mimotelových zážitkov (Astrálneho cestovania), Meditácie, Sebapoznávania, a Gnózy, ktoré v priebehu uplynulých rokov absolvovalo vyše 60 000 ľudí z celého sveta. Stránka bola navrhnutá tak, aby podporovala interaktívnu komunikáciu, vrátane audio diskusií, videí s duchovnou tematikou, diskusných fór, článkov a osobných stránok účastníkov. Po zápise do kurzov majú študenti k dispozícii týždenné video lekcie, materiály na prebratie a študijné fóra, kde na ich otázky odpovedajú kvalifikovaní inštruktori. Stránka bola založená neziskovou organizáciou Gnostic Movement, ktorá poskytuje bezplatné duchovne vzdelávanie pre záujemcov z celého sveta.

Účelom stránky je sprístupniť kľúče k duchovnému vzdelávaniu čo najvyššiemu počtu ľudí bezplatne a ponúknuť každému záujemcovi praktické nástroje na duchovnú transformáciu.

Kurz Sny a Mimotelové zážitky
V tomto kurze sa naučíte nie len o tom kde je Astrál a aké to tam je
a čo tam môžete robiť, ale rovnako o tom ako môžete mať váš vlastný zážitok odtiaľ.
Tento kurz je vytvorený tak, aby každá osoba mohla pracovať na získaní vlastných Mimotelnych zážitkov počas 8 týždňov a to vďaka cvičeniam a lekciám a mať tieto zážitky ako stály základ počas štúdia Astrálneho cestovania a vykonávaní cvičení, ktoré sa zaoberajú bežnými prekážkami.
Počas kurzu, sa naučíte účinné a zároveň jednoduché techniky na vedomé preskúmanie tejto dimenzii, počas astrálnej projekcii a prebudenia sa v sne.
Naučte sa o snoch, čo znamenajú a prečo ich máme, ale taktiež ako vyšiť ich zrozumitelnosť, jasnosť a pamätať si ich.
Zapojte sa s ostatnými študentami v týždených forach a podeľte sa so zážitkami, ťažkosťamia možnosťami ako ich prekonať. Vaša otázka bude zodpovedaná skúsenými učiteľmi a takýmto spôsobom sa budete učiť skúmať ďalej Astrálnu úroveň a duchovnú stránku života.
Na konci kurzu, všetci študenti z celého sveta skúsia projekciu k rovnakému miestu v Astrali, s možnosťou sa tam stretnúť a potvrdiť si zážitok.
Počas 8 týždňov sa môžete naučiť ako sa :
- sústrediť sa a byt si vedomý
- prebudiť sa v sne
- mať mimotelový zážitok
- pamätať si svoje sny a vyložiť symboly zo sna
- cestovať v Astráli a skúmať mystické miesta
- porozumieť spoločným prekážkam keď skúšate projekciu a ako ich
prekonať

Astrálna úroveň nie je len miesto kam sa dostať, ale je to celok ďalšej dimenzie života, ktorú môžeme použiť na získanie vedomostí o sebe, zmysle nášho života, o tomto svete a mimo neho.

Kurz Meditácii
Kurz sebapoznávania

Stránka je v anglickom jazyku.

So želaním všetkého dobrého v hľadaní

Igor
Naposledy upravil/-a igor v So Jún 20, 2009 22:34, upravené celkom 1 krát.
igor
Návštevník
Dátum registrácie: Pi Máj 15, 2009 11:45
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa igor »

Ahoj,

nemusí výborná, postačí aj úroveň začiatocníka. Keď som začínal s kurzami, všetko som nerozumel, ale postupne s prekladaním som sa
to dalo.

Kedže chápem, že nie všetci
rozprávaju anglicky budem rad ak mi napíšeš tu, alebo na môj mail čo ťa zaujíma a veľmi rád poradím, budem sa snažiť vysvetliť. Osobne sa astrálnym cestovaním, sebapoznavaním venujem asi 7 rokov odvtedy ako som začal absolovovať tieto bezplatné kurzy, a hlavne vďaka tomu že som praktikoval cvičenia uvedené v nich, získal som svoje skúseností, ktoré mi potvrdili informácie v nich, tieto rád odovzdám, aby tak ako pomohli mne najisť odpovede, pomohli aj ďalším.

Rovnako je možnosť sa neskôr dohodnúť a strentúť na diskusiu cez Sype ( obdoba ICQ ), vďaka vymoženosti, ktorú nám ponúka technológia

želám všetko dobré

Igor
re7prak
Návštevník
Dátum registrácie: Pi Mar 11, 2011 23:51

pomoc

Príspevok od používateľa re7prak »

ahoj igor, ja by som od teba potreboval pomoc.. dal by si mi mail alebo skype?. vopred ti ďakujem.:)
Napísať odpoveď