hodinove pipnuti

Metódy, návody a pomôcky pre vedomé sny

Moderátor: Moderátori

Frixion93
Návštevník
Dátum registrácie: Ne Aug 15, 2010 23:15

hodinove pipnuti

Príspevok od používateľa Frixion93 »

Hodne lidi ma hodinky, ktere ohlasuji celou hodinu pipnutim. Ja nevim proc, ale kdyz to uslysim, tak si opravdu vzdy udelam test reality. Nanestesti to slysim malokdy. Proto bych chtel vyzkouset si nastavit co hodinove pipnuti na mobilu. Pri pipnuti chci udelat vzdy test reality. Mam plan to zkouset nekolik mesicu, nez se mi to prenese do snu. Moje otazka zni. Myslite, ze se mi to do snu prenese? Mate nekdo nejake zkusenosti?
Jsem rad, ze existuji takove fora, ktera mi mohou usetrit spoustu casu, pokud to uz nekdo vyzkousel prede mnou. Diky za vsechny nazory.

:)
galahad1346
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: St Aug 11, 2010 19:39

Re: hodinove pipnuti

Príspevok od používateľa galahad1346 »

priateľka mi hovorila o nejakých chlapíkoch ktorí si nastavili jednu pesničku ako budík. Budík sa im pustil keď spali a počuli tu hudbu v sne tak si uvedomili že práve spia a snívajú :) ale neviem o tom žeby robili testy reality... ale bez tých by to určite nešlo... podla mňa je to dosť možné a stoji to za pokus ;) držím palce :)
█║▌│█│║║│█║▌│║▌║
© 2010
Galahad™
galahad1346
Člen fóra
Člen fóra

zabudol som povedat ze mne raz volal kamos na mobil a prave som spal. Snivala sa mi pakovina.... co ine by sa mi asi tak mohlo snivat... a pocul som moj mobil v sne. Vtedy som si uvedomil ze prave snivam. Tak som si zalietal a potom som sa naschval zobudil :) ale to pipnutie neviem.. radsej tu hudbu aby to nebolo len take piiiiiiip :D

piiiiiiiiipanie: + mensia sanca ze sa zobudis
- nemusi sa ti preniest do snu

melodia : + vecsia sanca ze sa ti prenesie do snu
- vecsia sanca ze ta zobudi(ak sa teda nevies udrzat v sne tak potom ta podla vsetkeho zobudi)
preto by to malo byt nieco kratsie

takze tak :D
█║▌│█│║║│█║▌│║▌║
© 2010
Galahad™
Atraktiv
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: St Jún 30, 2010 20:25
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Atraktiv »

Zdar, určite to má význam.
Aj LaBerge, autorita v oblasti vedomého snívania, v jednej zo svojich štúdií uvádzal, že na testovaných osobách testoval reakcie na zvukové podnety. Chcel tam dokázať, že mozog aj vtedy vníma reálny okolitý svet.
Malo to byť niečo o tom, že keď spáči vo sne počuli daný zvuk, začali robiť isté činnosti, ktoré sa mali prejaviť na mozgovej činnosti sledovanej prístrojmi a na očiach, ktoré sa pohybovali (spánková fáza REM, počas ktorej sa sníva). Preukázalo sa to ako súvisiace.

Takýto tréning určite bude mať význam. Podľa mňa by to ale mal byť zvuk, ktorý nepočuješ bežne, musí to byť niečo, čo v tebe automaticky bez premýšľania vyvolá spojitosť so snívaním, spánkom a vedomým snívaním.
galahad1346
Člen fóra
Člen fóra

tak konecne som nasiel ten članok :) tak tu ho maš http://www.3oko.sk/viewtopic.php?f=18&t=1023 tam sa dozvies viac ;)
█║▌│█│║║│█║▌│║▌║
© 2010
Galahad™
Napísať odpoveď