AC alebo LD ?
Moderátor: Moderátori
AC alebo LD ?
Hned v uvode chcem napisat ze sa AC venujem 8 mesiacov, LD mam skoro kazdu tretiu noc aj tak neviem urcit ci nasledujuci zazitok bol AC alebo LD
V poslednej dobe asi tak posledny mesiac som necitil ziadne pokroky v AC.. proste nic lezal som, cakal neprisiel tranz pocit šumu ani nic ako obvykle a ak ano bolo to slabe. Dnes poobede som si lahol spat a dostavilo sa zname LD tak ma tak napadlo ze ak mi nejde AC normálne, skusim ho v sne Pametam si ako som sa potom nachadzal v izbe v ktorej som spal, vyletel som hore letel nad gaucom cez chodbu a schody a zrazu som pri dverach zbadal moju mamu ,,za mlada,, preletel som skrz - cez nu spravila nieco ako ooooh alebo neviem uz presne vyletel som cez sklo a dost velkou rychlostou som preletel a robil kolecka okolo svojho domu. Hladal som nieco ako ine okno alebo dvere ale nic take som nenachadzal tak ma napadlo pozriet sa na suseda, bol na zahrade s nejakymi troma chlapmi - zahrada bola uplne podobna ale nebola to uplne ona. Pozeram sa na ruky vnimam ako sa mi vlnia ako vlny. Neviem preco ale rozhodol som sa opustit tento stav a vraciam sa citim neskutocne teplo zaroven mi je zima (mozno ten ventilator co na mna celu dobu fukal co som spal ) takisto som pocul celu dobu v usiach vietor ktory fuka ale necitil ho na tele. Pomaly sa prebúdzam ale čo to ? postupne zistujem ze som sa prebudil v LD tak sa prebudzam druhy krat z LD a nachadzam sa v izbe kde som spal. Premyslam co to je ? ci fakt moje druhe AC alebo to bolo len LD ktore mam tak často ??
V poslednej dobe asi tak posledny mesiac som necitil ziadne pokroky v AC.. proste nic lezal som, cakal neprisiel tranz pocit šumu ani nic ako obvykle a ak ano bolo to slabe. Dnes poobede som si lahol spat a dostavilo sa zname LD tak ma tak napadlo ze ak mi nejde AC normálne, skusim ho v sne Pametam si ako som sa potom nachadzal v izbe v ktorej som spal, vyletel som hore letel nad gaucom cez chodbu a schody a zrazu som pri dverach zbadal moju mamu ,,za mlada,, preletel som skrz - cez nu spravila nieco ako ooooh alebo neviem uz presne vyletel som cez sklo a dost velkou rychlostou som preletel a robil kolecka okolo svojho domu. Hladal som nieco ako ine okno alebo dvere ale nic take som nenachadzal tak ma napadlo pozriet sa na suseda, bol na zahrade s nejakymi troma chlapmi - zahrada bola uplne podobna ale nebola to uplne ona. Pozeram sa na ruky vnimam ako sa mi vlnia ako vlny. Neviem preco ale rozhodol som sa opustit tento stav a vraciam sa citim neskutocne teplo zaroven mi je zima (mozno ten ventilator co na mna celu dobu fukal co som spal ) takisto som pocul celu dobu v usiach vietor ktory fuka ale necitil ho na tele. Pomaly sa prebúdzam ale čo to ? postupne zistujem ze som sa prebudil v LD tak sa prebudzam druhy krat z LD a nachadzam sa v izbe kde som spal. Premyslam co to je ? ci fakt moje druhe AC alebo to bolo len LD ktore mam tak často ??
,,Po hre sa vracia pešiak aj král do rovnakej krabičky,,
-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ut Júl 12, 2011 20:04
Re: AC alebo LD ?
myslim si ze si mal LD a nie AC. cital som ze z LD sa da dostat do AC, ale nikdy som to neskusal. to poletovanie, to bolo podla mna tiez normalne v LD a to ze sa budis v LD stale dokola, aj to sa stava, ale kedze mne sa to nikdy nestalo tak fakt neviem co by som ti na to povedal, taketo veci je podla mna najlepsie neriesit, no a co ked sa zobudis zo sna do sna? tak sa v tom sne zabav
Neviem v minulosti som sa nikdy nezobudil z LD do LD ak som si v Ld povedal ze dost, idem vstat tak som sa prebudil normalne ... nikdy nie zo sna do sna ale najviac ma prekvapila ta osoba mojej matky... tymto javom pochybujem o AC ale zase musim povedat ze som mal uplne iny pocit ako mavam normalne v LD. Ked som vstal, bol som nadšeny že som dosiahol AC ale neskor som sa zacal dumovat - prišli pochyby
-
- Člen fóra
ja ked vstupujem do AC mam iny pocit. to sa neda povedat ze hluk okolo, to je strany hukot ktory huci aj vo vnutri mna, citim vibracie, ale zaroven citim aj fyzicke telo. ja si myslim ze si mal LD. ak mas LD zabav sa v nom. mozes robit co len chces, nevies si predstavit ako vela ludi by chcelo mat LD z ktoreho sa nemozu zobudit
jo joo počul som niečo ako vietor narážajúci do auta pri rychlosti 200 km/h ale nebolo to neprijemne a necitl som to na tele. Uvedomoval som si ze telo nemam ked som pozrel na ruku zlievala sa chybala mi kerka co mam na lavej ruke (pripadne sa nato nepametam), kazdopadne to skusim dnesnu noc. To LD obcas mam problem vytvarat si vlastne LD skor necham plynut sen ktory menim premyslam a zobudit sa dokazem kedykolvek, sen si neskor zapisem do snoveho deniku a hladam co my chcel povedat cize sa zabavam malo kedy. Sny skoro stale prezradzaju velmi vela ide o to co v nich hladat. Sem tam si zmenim cely sen pripadne pridam holky a tak ale viac ma bavi lustenie sna
-
- Člen fóra
ja tiez v poslednej dobe sa nechavam unasat snom, ale stale sa snazim uvedomovat si ze je to LD ale tu riskujes, ze sa LD zmeni na normalny sen
-
- Člen fóra
napis mi zajtra na icq 468334883
viem par krat sa stane ze sa mi LD zmeni a ja zabudnem nato ze je to sen a necham sa unasat jak pierko vetrom ale ak sa velmi sustredis a kladies vysoky doraz na sen tak sa da spomenut rozhodujuci moment ktorym si sen zmenis (napr. porazis zlo) rano potom stavam s pocitom jak superhrdina heh nieco ako boj s vlastnym egom.
-
- Člen fóra
ja napridklad taketo veci vobec v LD neriesim nepotrebujem nikoho porazat, nic si dokazovat, ked si uvedomim ze mam LD chcem to vyuzit naplno a beriem to co je...
Chapem bohuzial niekedy sa mi to nezdary zmenit... a bojovat proste musim, viem ze som v sne ale zmenit priestor a osoby nedokazem ani lietat ani nič podobne tak si to necham uzivat a ,,hram hru,, viac ma ale zaujma AC mam precitane knihy a prestudovanych tolko stranok v anglickom aj ceskoslovenskom jazyku a mal som minule pocit ako keby ma nieco skusalo ked to nejde dalej a ci to necham a tak... a dnes buum teraz tento pocit bol tak silny ze som v zazitku nemal ziaden pochyb az ked som sa vratil naspet.
-
- Člen fóra
to je fakt, tie stavy pri prechode do ac su prvykrat dost brutalne poradim ti ako menit okolie v ld. uz som to tu niekde myslim pisal. ked zistis ze mas LD uplne sa upokoj a nic nerob, potom zaostri pohlad na nejaky predmet, alebo sa ho dotkni a vnimaj to ze sa ho mozes dotknut a tvoja koncentracia sa rapidne zvysi a mozes robit skoro cokolvek.
Ok dik za radu určite to vyskúšam ale v najbližšom čase ked budem mat LD skúsim to znova zmenit na AC. Teraz ale lutujem ze som nešiel pozriet sa cez okno do susedovej zahrady či tam niesu ty traja chlapi ktorých som jasne videl v zazitku a ohladom vidiny mojej matky pri schodoch, premyšlal som či to nebola len nejaka prazdna schranka mojich, pripadne jej spomienok... bohužial aj tak sa neviem zbavit dilemy či zazitok povazovat za AC nebo LD
Zdravím všetkých,
rád by som sa podelil o nový zážitok z dnešnej noci.
Spím, spím a prišlo očakávane LD, tak som sa znova pokúsil o AC v LD no tentoraz si pametam viac ako prechadzal prechod. (Možno to niekomu pomôže ale tesne pred nocou som si opakoval niekolko krát moj zámer..) Čiže nachádzam sa v LD ked tu začínam ako keby tlačit a pokúšam sa o AC. Odrazu mizne celý sen a ja citim neskutočné vibrácie... Vidim čiernotu. V čiernote sa daleko daleko objavuje maly kruh ktory sa postupne zväčšoval až nakoniec bol tesne predo mnou a začal cezo mna prechádzat. Kruh bol vo vnútri bieleho štvorca (predstavte si papier a v nom vyrezaný kruh) Videl som do vnútra kruhu ale bola tam len dalšia čiernota ked som prechadzal kruhom obraz zosvetlel a začal zrnieť uvedomil som si ale tri javy ktore ma prebudili naspet - 1. Nahlas mojim hlasom som počul svoje myšlienky ktore mi ani veľmi nebehali hlavou 2. Citil som pritomnosť druhej osoby a dostal strach 3. Citil som neprijemny pocit nutkania na WC ... Prebudzam sa v posteli a vybrácie pokračovali tak som sa pomaly rozhýbal a vstal.
rád by som sa podelil o nový zážitok z dnešnej noci.
Spím, spím a prišlo očakávane LD, tak som sa znova pokúsil o AC v LD no tentoraz si pametam viac ako prechadzal prechod. (Možno to niekomu pomôže ale tesne pred nocou som si opakoval niekolko krát moj zámer..) Čiže nachádzam sa v LD ked tu začínam ako keby tlačit a pokúšam sa o AC. Odrazu mizne celý sen a ja citim neskutočné vibrácie... Vidim čiernotu. V čiernote sa daleko daleko objavuje maly kruh ktory sa postupne zväčšoval až nakoniec bol tesne predo mnou a začal cezo mna prechádzat. Kruh bol vo vnútri bieleho štvorca (predstavte si papier a v nom vyrezaný kruh) Videl som do vnútra kruhu ale bola tam len dalšia čiernota ked som prechadzal kruhom obraz zosvetlel a začal zrnieť uvedomil som si ale tri javy ktore ma prebudili naspet - 1. Nahlas mojim hlasom som počul svoje myšlienky ktore mi ani veľmi nebehali hlavou 2. Citil som pritomnosť druhej osoby a dostal strach 3. Citil som neprijemny pocit nutkania na WC ... Prebudzam sa v posteli a vybrácie pokračovali tak som sa pomaly rozhýbal a vstal.