prvykrat sa mi podarilo v AC dostat von z domu

Zážitky z vašich astrálnych výletov

Moderátor: Moderátori

madagaskar
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ut Júl 12, 2011 20:04

prvykrat sa mi podarilo v AC dostat von z domu

Príspevok od používateľa madagaskar »

zazitok je spred par minut, ale musim ho hned napisat, aby mi nahodou nevyletel z hlavy, ale to tazko prvykrat sa mi podarilo v AC dostat mimo domu (po vyse roku skusania). Podmienky boli idealne, bolo to skoro ciste OBE, videl som sa ako lezim na posteli a televizia hraje. Noc predtym som prisiel domov trochu opity o 5 rano takze ma to nezobudilo nastastie. Citil som vibracie a ako sa hybem s astralnym telom vo fyzickom tak som sa pregulil von. Jedine co mi napadlo bolo, ze chcem letiet von. Najskor sa nic nedialo, ale ked som sa na to sustredil tak som sa dostal von z domu na ulicu. Preletel som sa u nas nad dedinou a napadlo mi, ze by som si rad pozrel mrakodrapy v New Yorku / Skoro v momente ma tam presunulo a ako som sa tak vznasal nad ulicami stretol som +- 5 dalsich cestovatelov, ako leteli okolo. Dostal som trochu blby pocit, ze predsalen je to hustejsie obyvana oblast aj cestovatelov tu bude viac a ze snad nebude problem a pri americanoch clovek nikdy nevie...tam bolo kratko po vychode slnka, myslim, ze je tam teraz 5 hodin rano a ked som slnko zbadal pomyslel som si, ze chcem ist k nemu, ked uz som takto daleko, tak vzdialenost asi nehra rolu. Tak som letel k nemu, ale mal som nejake problemy, stale sa mi menil uhol pohladu ako ked som bol v ac prvykrat a mozog si este nezvykol na 360 stupnovy pohlad. Postupne to prestalo a priblizil som sa k slnku, ale ked som prisiel k povrchu a dotkol sa ho, tak ma hrozne akoby zamrazilo a presla mi telom energia a koplo ma to naspat do tela. Ale aj tak som spokojny.
Používateľov profilový obrázok
Shaman1982
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Po Aug 09, 2010 18:11

Re: prvykrat sa mi podarilo v AC dostat von z domu

Príspevok od používateľa Shaman1982 »

Waaaw, paraaada, place hore!!!
Počet Lucidných Snov - 25, LD naposledy - 9/4/2013
cloak
Návštevník
Dátum registrácie: St Máj 23, 2012 14:22

Re: prvykrat sa mi podarilo v AC dostat von z domu

Príspevok od používateľa cloak »

gratulujem , dufam ze aj mne sa to coskoro podari , ale ja by som bol rad aj za AC v izbe kedze som to este nikdy nemal.
Napísať odpoveď