Zdravím !
som tu nový, no o ezoteriku sa zaujímam už dlhšie, hlavne o prácu s energiou. Cvičenia ako sa uvoľniť a vyprázdniť hlavu mám za úspešne zvládnutú za sebou. Kde si čosi som zazrel články o LD a AC a začal som si o tom čítať, neskôr študovať. Najprv to boli pokusy s LD, no včera som sa odhodlal o AC. Áno, človek sa musí pripravovať dlhšie obdobie a byť vyrovnaná osobnosť no reku skúsim to. Ľahol som si, dal ruky nohy jemne od seba, zažmúril oči (tmavá, neozvučená izba). Po chvíľke prišlo to, načo by ma zaujímal Váš názor:
Žiadne svrbenie, nič, čoho by som sa mal zbaviť ako pocitu - ani smäd ani hlad. Začal som dýchať ústami. Každým výdychom som si predstavoval, ako moje astrálne telo opúšťa moju fyzickú stránku. Neviem koľko času prešlo naozaj ale mal som pocit že po 2-3 minútach som začal "počuť" ticho. Ruky nohy mi oťaželi, nemohol som nimi pohnúť aj keď som chcel. Srdce mi búšilo ako besné, no darilo sa mi to potláčať. Chcel som otvoriť oči, no viečka boli v kŕči, len som blinkal. Začul som nejaký hlas, pripadalo mi to ako taliančina a ten mužský hlas niečo kričal, zrazu ako keby som bol na kolotoči, ktorý sa rýchlo točí a ja som asi dvakrát videl tvár nejakého démona v tom točení - nebol som na kolotoči len som ho videl ako keby som sa točil okolo svojej osi. Srdce mi išlo vyskočiť z hrude ako bilo, len len že som to potláčal, chcel som vstať, nedalo sa, pohnúť rukami, nedalo sa, (nedalo sa to ukončíť) keď v tom zrazu ako by utlo a ja som otvoril oči. Cítil som strach ale aj radosť. Nebola to len endorfínova radosť zo stresovej situácie, cítil som niečo hlbšie.
Čo to bolo ?
´Dakujem veľmi pekne za Vaše názory
p.s: chcel poukázať nato, že sa mi to stalo pri pokuse o AC pri sústredení sa nato, ako moje astrálne telo opúšťa moju fyzickú schránku
Zvláštny stav
Moderátor: Moderátori
Re: Zvláštny stav
MOj názor. Dostal si sa do paralýzy, a vtedy ľudia zvyknú počuť hlasy vidieť veci. Srdce ti búšilo od strachu bál si sa a ten stav si potláčal. To je dosť škoda lebo vtedy si mohol vycestovať. Skús to ešte raz, a napíš.
(Prípadne ti ten chlap čo kričal pomohol zbaviť sa neakého démona ktorý na tebe lipol, ked si potom cítil takú radosť. ale to len tak: )
(Prípadne ti ten chlap čo kričal pomohol zbaviť sa neakého démona ktorý na tebe lipol, ked si potom cítil takú radosť. ale to len tak: )
Stalo sa mi niečo podobné asi pred pol rokom. Tiež to bola paralýza. Ale o LD som počul hrozne málo, a o AC vôbec. Bol to večer ako každý iný. Išiel som si ľahnúť, no nedalo sa mi zaspať. Zrazu som začul jemné pískanie v ušiach a toto pískanie alebo skôr pišťanie sa ako keby približovalo. Upadol som do sna, kde sa mi snívalo niečo veľmi zaujímavé. V živote som nemal taký sen. Bol strašidelný a zároveň dosť psycho. Rád by som ho tu opísal aby som vedel či to bolo AC.
V tom sne som išiel do spálne mojich rodičov. Nebola taká ako v skutočnosti. Zvuk sa z pišťania zmenil na monotónne "aaaaaaaaaaaaaa....." v hlbokom mužskom tóne (ako v kostoloch, chrámoch alebo tak nejako to býva vo filmoch). Prišiel som do spálne a pozrel som sa do zrkadla, ktoré tam majú rodičia. Na moje prekvapenie som sa v tom zrkadle nevidel. Keď tu zrazu sa predomnou objavila nejaká tvár, resp. maska, ktorá mala 3 diery (2 na oči a 1 na ústa). Táto maska bola akoby z dreva a bola taká vyrezávaná ako keby šamanská. zrazu sa otočila a priložila sa mi na tvár. Hrozne som sa zlakol lebo vtedy som v zrkadle uvidel len tu masku ale mňa samého opäť nie.
- Zobudil som sa.
O to horšie- Totižto po prebudený som sa celý triasol a nešlo to zastaviť. Čelusť mi strašne drkotala, len len silou vôle som dokazal aby sa mi nebúchali zuby o seba. Celého ma na posteli triaslo. Zrazu akoby ma niekto dostal niečim po hlave, zaspal som a o chvíľu na to som sa zobudil.
Máme poschodovú postel s bratom tak som zdola videl že s niečim svieti. Chcel som mu povedať čo sa mi práve stalo. ale opäť len viečka.. ako tak som otvoril ústa a chcel zakričať "pomoc!". Ale nič nefungovalo. Akoby ma niekto držal za nohy, za ruky, za celé telo, aby som sa ani nepohol. Len hlasným vydychovaním som sa snažil na seba upozorniť. Pri každom výdychu zo mňa vyšlo niečo ako :"aeasaaa". Proste zvuky človeka ktorý neovláda svoj jazyk a na počutie ani svoje hlasivky. Z ničoho nič sa všetko uvoľnilo, Mohol som sa hýbať, normálne rozprávať, proste plno-funkčný človek.
Bratovi som hneď povedal čo sa mi stalo, ale ten ma len vysmial, že som mal len zlý sen. Od strachu som viac nechcel zaspať. Brat zhasol mobil, v izbe zostala tma. 5 minut som mal pevne zatvorené oči a rozmýšlal som čo sa mi to stalo. PIŠŤANIE... opäť som začul PIŠŤANIE.... nevedel som či je to v dome alebo len v mojej hlave, posledné čo si pamätám je, že som si povedal: "už to zase prichádza." Zase ma začalo triasť až tak že som sa nedokázal ovládať.Bol som otočený na ľavom boku a len som žmurkol, už som ležal na pravom, potom to prestalo, ale cítil som sa ako po 20 hodinovej šichte na stavbe a bez mihnutia oka som zaspal. Zobudil som sa ráno a hneď som išiel hľadať čo to bolo. Našiel som len niečo veľmi podobné a síce: NOČNÁ PARALÝZA. Vie mi niekto presnejšie povedať čo to všetko malo znamenať a či bol ten sen AC ?
Ďakujem
V tom sne som išiel do spálne mojich rodičov. Nebola taká ako v skutočnosti. Zvuk sa z pišťania zmenil na monotónne "aaaaaaaaaaaaaa....." v hlbokom mužskom tóne (ako v kostoloch, chrámoch alebo tak nejako to býva vo filmoch). Prišiel som do spálne a pozrel som sa do zrkadla, ktoré tam majú rodičia. Na moje prekvapenie som sa v tom zrkadle nevidel. Keď tu zrazu sa predomnou objavila nejaká tvár, resp. maska, ktorá mala 3 diery (2 na oči a 1 na ústa). Táto maska bola akoby z dreva a bola taká vyrezávaná ako keby šamanská. zrazu sa otočila a priložila sa mi na tvár. Hrozne som sa zlakol lebo vtedy som v zrkadle uvidel len tu masku ale mňa samého opäť nie.
- Zobudil som sa.
O to horšie- Totižto po prebudený som sa celý triasol a nešlo to zastaviť. Čelusť mi strašne drkotala, len len silou vôle som dokazal aby sa mi nebúchali zuby o seba. Celého ma na posteli triaslo. Zrazu akoby ma niekto dostal niečim po hlave, zaspal som a o chvíľu na to som sa zobudil.
Máme poschodovú postel s bratom tak som zdola videl že s niečim svieti. Chcel som mu povedať čo sa mi práve stalo. ale opäť len viečka.. ako tak som otvoril ústa a chcel zakričať "pomoc!". Ale nič nefungovalo. Akoby ma niekto držal za nohy, za ruky, za celé telo, aby som sa ani nepohol. Len hlasným vydychovaním som sa snažil na seba upozorniť. Pri každom výdychu zo mňa vyšlo niečo ako :"aeasaaa". Proste zvuky človeka ktorý neovláda svoj jazyk a na počutie ani svoje hlasivky. Z ničoho nič sa všetko uvoľnilo, Mohol som sa hýbať, normálne rozprávať, proste plno-funkčný človek.
Bratovi som hneď povedal čo sa mi stalo, ale ten ma len vysmial, že som mal len zlý sen. Od strachu som viac nechcel zaspať. Brat zhasol mobil, v izbe zostala tma. 5 minut som mal pevne zatvorené oči a rozmýšlal som čo sa mi to stalo. PIŠŤANIE... opäť som začul PIŠŤANIE.... nevedel som či je to v dome alebo len v mojej hlave, posledné čo si pamätám je, že som si povedal: "už to zase prichádza." Zase ma začalo triasť až tak že som sa nedokázal ovládať.Bol som otočený na ľavom boku a len som žmurkol, už som ležal na pravom, potom to prestalo, ale cítil som sa ako po 20 hodinovej šichte na stavbe a bez mihnutia oka som zaspal. Zobudil som sa ráno a hneď som išiel hľadať čo to bolo. Našiel som len niečo veľmi podobné a síce: NOČNÁ PARALÝZA. Vie mi niekto presnejšie povedať čo to všetko malo znamenať a či bol ten sen AC ?
Ďakujem
Zdravím, pisem opat takmer po roku. CO sa zmenilo ? Stav, v ktorym pochycujem slaby zachvat na mna pride uz po chvilke relaxacie na posteli pricom sa snazim opustit schranku. Do vcerajska sa mi to nedarilo, nevedel som opustit schranku. Nech som studoval akykolvek navod nevedel som sa "zdvihnut". Vcera som zaspaval s priatelkinou rukou vo svojej ruke (nutno povedat ze si z roztopase vyberala ruku a ja som jej ju zachytaval co robila v coraz mensich intervaloch) Zrazu som dostal opat zachvat ale tento bol iny. Fyzicky bol slabsi ale brnenie som citil az vo svojom vnutri citil som ako sa nieco dviha zrazu som uvidel vortex (skuste si dat do googlu vortex, je to ako pohlad do tornada zhora, takto som to nasiel). Bol sivo cierny vnutri som videl do jeho hlbin a bol cierny. Vtiahlo ma to do neho. Zrazu som citil ze som sa vytrhol ale nevedel som ze co. Citi lsom ze mozem cestovat, ze ma nic neblokuje, nevedel som zrazu kde. Nic som nevidel...proste som len citil. Niekde som sa 2 krat vybral opat len pocitovo na tretikrat som si povedal ze skusim vyslovit meno kolegyne ktora sa tiez zaujima o astralne cestovanie: Ako keby som prisiel medzi ludi do baru - citim ze som tam prisiel, pocul som vravu, citil som ludi ich pritomnost ale nic som nevidel. Zlakol som sa a vratil spat. Otvorim oci, na posteli vedla place moja partnerka pytam sa jej co sa deje, ona len zabara hlavu do vankusa zrazu zmurknem - zacina lucidny sen a som na strope. VIdim priatelku namiesto seba rozmaznanu machulu neviem ci je to perina alebo ja. Pristanem na zemi a urobil som si prehliadku bytu ktory bol podla vsetkeho moj vysnivanym. Svetlo nesvietilo a ked som otvoril dvere bol som v lese, pozrel som na zvierata pobehujuce von a prebral sa (zapisal si vsetko)