Dnes se mi zas jednou konecne zadarilo. Rano jsem se vzbudil, ale jeste se mi nejak nechtelo vstavat, tak jsem zase usnul. Po chvilce jsem si uvedomil, ze spim - byl jsem na nejake zabave a rozodl jsem se, ze bych se mohl teleportovat na Lucid Crossroad. Nejak me napadlo, ze by se k tomu hodilo zrcadlo. Prosel sem celou mistnosti, kde byla spousta lidi a vesel na zachod, kde bylo zrcadlo. Zvlastni bylo, ze jsem se v zrcadle videl jako kdyz spim. Pak jsem se rozbehl a proskocil zrcadlem. Vyhodilo me to tim zrcadlem presne naproti te recepce s modrakama, ale pak nasledovalo probuzeni bohuzel. Podarilo se mi znovu usnout. Nachazel jsem se na nejake krasne louce "jakoby v udoli", kolem kopce se stromama a v dalce se prohaneli kone. Na levo jeste bylo takove zvlastni jezero. Docela prijemne tam foukal vetrik. Pak se vse nejak najednou zmenilo. Vse bylo spalene a obloha zatazena. I kone uz se neprohaneli, protoze tam zustaly jen mrtvoly. Cela scenerie potemnela, coz se mi moc nelibilo. Pak nejakej dobrak venku zacal tlouct do plechu a srandickam byl konec
Takovehle lucidni krajinky mam nejradeji. Sou opravdu uchvatny a dokonaly. ;_)
Lucid crossroads - snová louka
Moderátor: Moderátori
- sorer
- Admin
- Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nove LD zazitky
Ja ma tiez rad rozne snove prirodne krajinky. Stretnes sa tam s vecami, ktore v beznom zivote len tak neuvidis.
Stretneme sa vo sne ;)