PRIHLASOVANI
Moderátor: Moderátori
PRIHLASOVANI
Musim se prihlasovat do systemu 2x aby me to prihlasilo, nejde to predelat na 1x ?
- sorer
- Admin
- Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
- Kontaktovať používateľa:
Re: PRIHLASOVANI
Napis viac podrobnosti. Aky typ browsera pouzivas a ako sa prihlasujes.
Stretneme sa vo sne ;)
vim co je LD a astral, ale co je browser to nevim :shock: ... jinak kdyz se chci prohlasit tak kliknu mysi na prvni wokno a napisu majk, tabulatorem skocim do druheho napisu majk a dam enter a pak to musim udelat jeste jednou cele abych byl prihlasenej ... uz se mi to stalo cca 10x. obcas mi to skoci rovnou pri prvnim hlaseni ...
- sorer
- Admin
Browser je internetovy prehliadac ktory pouzivas, ako internet explorer, netscape, mozzilla, opera apod. Prihlasujes sa s uvodnej stranky alebo kliknes najprv na prihlasenie?
Mozno to bude aj nieco v nastaveni tvojho browseru.
Mozno to bude aj nieco v nastaveni tvojho browseru.
Stretneme sa vo sne ;)
- sorer
- Admin
Ak sa prihlasujes zo svojho domaceho pocitaca, odporucam ti zaskrtnut policko automatickeho prihlasenia pri buducej navsteve. Tak sa nebudes musiet stale prihlasovat. Pre istotu si skontroluj aj cookies v nastaveni prehliadaca, hoci tieto stranky by ich nemali pouzivat. Popripade si v Tools->Internet Options->Security nastav custom level.
Stretneme sa vo sne ;)
zaškrtnul jsem volbu PŘIHLAŠOVAT AUTOMATICKY při další návštěvě, ale stejně mě to nikdy nepřihlásí a musím pokaždé vypisovat jméno a heslo, kde je chyba?
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
vím co je LD, ale netuším, co to jsou (je) to cookies. To je něco k jídlu? Když chci napsat příspěvek, tak mě to vyhodí ven z diskuze do obsahu fóra a pak když tam vlezu podruhé, tak už normálně můžu psát příspěvky a jsem přihlášený, takže neuším, jestli mám zaplé cookies nebo ne.
- WhiteWolfSix
- Moderátor
Cookies sú malé súbory, ktoré sa v priebehu prehliadania internetom zapisujú do PC. Obsahujú mnohé osobné údaje o užívateľovi a tak sú považované za bezpečnostnú hrozbu pre užívateľa. Na druhej strane, sú nápomocné pri opätovnej návšteve stránok, pretože pomocou nich sme automaticky rozpoznaní systémom webovej stránky a tak nemusíme neustále zadávať registračné údaje. Každý internetový prehliadač má svoje vlastné nastavenie cookies, ktoré sa väčšinou vzťahuje na bezpečnosť prehliadania.
a to hlavní: kde se to cookies zapíná?
- WhiteWolfSix
- Moderátor
To si musíš nájsť vo svojom prehliadači. MSIE, Opera, Mozilla - Firefox, každý z týchto prehliadačov má správu cookies niekde inde. Skús hľadať v nastaveniach/settings alebo options, zabezpečenie/bezpečnosť, atď.
- sorer
- Admin
Pre IE
Tools->Internet Options...->Privacy->Advanced
Ja to mam nastavene takto, ale ak to mas takto aj ty, mozes si zapnut "Override automatic cookie handling" a zaskrtnut policka "Accept"
Tools->Internet Options...->Privacy->Advanced
Ja to mam nastavene takto, ale ak to mas takto aj ty, mozes si zapnut "Override automatic cookie handling" a zaskrtnut policka "Accept"
Stretneme sa vo sne ;)