SOM ZACIATOCNICKA

Všetky ďalšie témy o astrálnom cestovaní

Moderátor: Moderátori

Helienca
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Jún 12, 2005 12:45

SOM ZACIATOCNICKA

Príspevok od používateľa Helienca »

Cafte ludia!! :) :D
Som zaciatocnicka, este som AC neskusala, ale velmi ma to zaujima a mojho kamosa tiez, no nevieme, ako zacat. Mame aj rozne obavy, ako napr.: ,,Co ak sa nebudem vediet vratit spat do svojho tela? Ak sa mi aj podari vratit sa do tela, co potom? Budem normalne pri zmysloch, proste bude vsetko tak, ako predtym, alebo treba este nieco ine urobit? Co ak zaletim niekde prilis daleko a nebudem vediet, kadial vedie cesta spat? Co ak sa dostanem do tranzu, ale nepodari sa mi z neho astralne vycestovat a nebudem sa vediet dostat ani z tranzu? '' ....atd. Prosim, poradte. Mozete aj rozne metody, alebo techniky. Vopred Vam moc dakujem!! ;) :lol:

P.S.: Ked chcete, mozete mi to poslat aj na mail: helena.hrckova@post.sk, alebo helena_14@azet.sk . PaPa!!
PEACE FOREVER
Používateľov profilový obrázok
Imp
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Pi Máj 20, 2005 21:41
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Imp »

Astralnemu telu pocas astralneho cestovania ukazuje "domovske" fyzicke telo astralna matica, co je tenka "snurka", ktora ich spaja. Astralna matica zarucuje, ze budes vediet kam sa mas vratit. ALE! Astralna matica sa moze za urcitych okolnosti pretrhnut (napriklad ak sa vas pocas astralneho cestovania niekto bude chciet zobudit, lebo si bude mysliet, ze spite, ale v takom pripade by vas mal duchovny sprievodca rychlo poslat naspat). Pretrhnutie astralnej matice znamena, ze astralne telo sa uz nedokaze prirodzene dostat do fyzicke tela => smrt. Zase nechcem strasit, len aby ste vedeli, ze aj taka moznost tu je.
Naposledy upravil/-a Imp v Ut Jún 14, 2005 17:32, upravené celkom 1 krát.
For Thine is the kingdom, and the power, and the glory, for ever & ever.
Imp
Člen fóra
Člen fóra
Kontaktovať používateľa:

Sorry, este som zabudol; ked si v tranze a chces sa z neho dostat, je to dost neprijemne, ale mne sa to vzdy podarilo hrubou silou; proste som sa pokusal napinat svaly a co i len malicko sa pohnut, az som sa z toho dostal...[/u]
V3iL_0v_S3cr3cY
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Máj 22, 2005 19:17
Kontaktovať používateľa:

Re: SOM ZACIATOCNICKA

Príspevok od používateľa V3iL_0v_S3cr3cY »

Ak sa budes bat ze sa nevratis aj ked budes von tak vela nepocestujes lebo samotny strach ta vrati...a metody najdes na (sorry za spam...) na

Kód: Vybrať všetko

http://www.iglu.cz/marlitan/index.php?what=praxe
je to tam dost podrobné...:)
Myslíte si že to čo dýchate je vzduch?
Fenix
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ut Máj 10, 2005 22:09

Príspevok od používateľa Fenix »

Čo sa bojíš.... Keď sa nevrátiš, to ešte neznamená že prestaneš existovať. No tak budeš žiť inde :wink: Možno ti bude lepšie :D
Helienca
Člen fóra
Člen fóra

Diky

Diky vam vsetkym za odpovede, ked este niekto bude vediet poradit, tak mozte. A vy ste sa doteraz nikdy nebali, ze vas nahodou niekto zobudi pri AC?? A kto je to ten astralny sprievodca?? Nieco som uz citala, ale iba zmienku a viac neviem. poradite este?? moc dik. :D :P
PEACE FOREVER
Imp
Člen fóra
Člen fóra
Kontaktovať používateľa:

Duchovny sprievodca je bytost, ktora splnila svoje poslanie vo fyzickom svete a teda moze zit ako astralna bytost. Jeho poslanim je teraz pomahat urcitemu cloveku (ako jedinej bytosti na Zemi, ktora ma monadu). Ked sa skonci tato manvantara a civilizacia vymrie, a potom nastane dalsia manvantara, my budeme duchovnymi sprievodcami tych, co pridu po nas.
Helienca
Člen fóra
Člen fóra

Duchovny sprievodcovia....

A co sa stalo s duchovnymi sprievodcami nasich duchovnych sprievodcov?? Odisli do neba?? :) :lol:
PEACE FOREVER
Helienca
Člen fóra
Člen fóra

Pre Elendil .... ....

Inak este k tomu, co napisal Elendil: Ja vraj mam na srdci selest a raz za cas ma aj zaboli.......nemozem cestovat?? :cry: :cry:
PEACE FOREVER
Imp
Člen fóra
Člen fóra
Kontaktovať používateľa:

A co sa stalo s duchovnymi sprievodcami nasich duchovnych sprievodcov?? Odisli do neba??
Do neba neodisli, duchovni sprievodcovia uz su na tej urovni, ktora by zodpovedala krestanskemu opisu neba. Inac neviem povedat; spytaj sa ich :D :wink:
Helienca
Člen fóra
Člen fóra

AC

1.) Vy ste sa nikdy nebali, ze sa Vam pretrhne strieborna snura? Myslim tak, ze by sa vas niekto pokusal zobudit pri astralnej projekcii. Aj ked podla mna je to blbost, pretoze aj ked spite, tak robite astralnu projekciu, ibaze nevedomky, a urcite vas uz zo spanku niekto zobudil a nezomreli ste. :D Takze je to podla mna blbost (to s tou striebornou snurou).

2.) Boli ste uz niekde v nizsej astralnej sfere (v pekle)?

3.) Ako dlho vam trvalo, nez ste sa naucili AC, popr., nez ste ho prvykrat vyskusali?

4.) (od veci :wink: ) Ake bude vysvedcko? :) :)
PEACE FOREVER
V3iL_0v_S3cr3cY
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Máj 22, 2005 19:17
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa V3iL_0v_S3cr3cY »

1.Nebal som sa lebo som este necestoval :) ale asi by som sa ani nebal
2.s tym snom je to pravda aj ja si to myslim ale radsej by som neriskoval :)
3.......
4.nechci vediet.....:) hruoza....
Myslíte si že to čo dýchate je vzduch?
Imp
Člen fóra
Člen fóra
Kontaktovať používateľa:

1. Necestoval som, ale nebal by som sa, modlim sa casto, tak mi tam hore hadam niekto pomoze; Co sa ti zda na snure blbost? Ta snura existuje, poznam ludi, ktori ju vidia, a okrem toho, ako inak by sa prenasali informacie a elektromagneticke toky medzi telami? Alebo si myslis, ze sa nemoze pretrhnut? Kazda snura sa moze pretrhnut...

2. no v sne asi hej
3. ---
4. 2 z CHE :? inak 1tky :D
Helienca
Člen fóra
Člen fóra

A vy ostatni?? Napiste aj nejake zazitky s lucidnymi snami (ak mate).

P.S.: Teraz sem asi dlhsi cas nepridem, lebo idem k babke a dedkovi, ale aj tak piste, piste. :) (; ;) (:
PEACE FOREVER
Helienca
Člen fóra
Člen fóra

Nie, myslela som iba, ze je blbost to s tym pretrhnutim snury, lebo to by sa Ti v podstate mohla pretrhnut aj vtedy, ked by Ta niekto zobudil zo spanku, ak vies, co tym myslim. Aj ked na druhej strane, citam teraz jednu knihu o AC, v ktorej autorka uz mnohokrat cestovala astralne, a vraj doposial este nikdy tu snuru nevidela.... :? ?: :) (;

P.S.: Congratulations!! ;) To je skvele vysvedcko!! Ja som tiez mala jednu dvojku, ale z matiky (ako inak, dokonca mi hrozila trojka....), ale ostatne boli nastastie jednotky
(uf !! !! ). (: PaPa !! !!
PEACE FOREVER
Napísať odpoveď