Dom v udoli

Zážitky z vašich ciest v ríši vedomých snov

Moderátor: Moderátori

subp
Návštevník
Dátum registrácie: Po Nov 07, 2005 20:57

Dom v udoli

Príspevok od používateľa subp »

Tak tu je moj sen z tejto noci. Bol to moj prvy pokus o LD. Nedodrzal som ziadne navody, veceral som pomerne neskoro, siel som spat unaveny tak som spal velmi tvrdo, len obcas som sa prebudil a pripominal si,ze som chcel snivat... mal som niekolko snov z ktorych si pamatam len utrzky, vsetky boli kratke a splyvali do seba, vacsinou som sa prebral vzdy,ked som nebol schopny prevziat kontrolu nad dianim. Nad ranom som sa zobudil, dal si kavu a este zadriemal, pocas tohto zdriemnutia som zazil nasledovne. Niesom si isty, ci to bol regulerny sen - bolo to len lahke zdriemnutie, ale bol som schpny konat podla svojej vole. Este sa ospravedlnujem za utrzkovity sposob zaznamu, ale mal som pocit, ze akymikolvek ucelenymi vetami by som prifarboval skutocnost.

udolie, pomerne nejasne kontury, svetlo akoby zapad slnka, kopec v dialke, chcem sa k nemu presunut, letim, rychly pohyb. v udoli vidim dom s trojitou sedlovou strechou. presuvam sa k nemu. obchadzam ho z viacerych stran, prekvapuje ma,ze nemusim vynakladat ziadne fyzicke usilie. uvedomujem si ze chcem lietat a tak lietam, mam velmi prudke pohyby, lietam ako vazka,motionblur pri presunoch, uvedomujem si zotrvacnost, citim svoje tazisko v bokoch. chcem ist na strechu, potom oblukom prelietam dovnutra domu otacam sa okolo pozdlznej osi aby som si vyrovnal pohlad.interier tmavy, nema detaily ale svetlo je velmi dobre, zodpoveda zapadu slnka presvita cez obloky. letim z domu, nadseny doterajsim uspechom, letim spat na kopec a rozhodnem sa,(zrazu je tam strmy skalny previs) ze zidem po stene skalneho previsu az dole, prichadzam blizko ku okraju, detaily sa zacinaju rozplyvat, citim stratu kontroly nad telom, strach z vysky, skusam sa predklonit, ale to uz vidim sam seba asi z vysky 10 metrov a prudko stupam, precitnutie
Používateľov profilový obrázok
dr.Katz
V.I.P.
V.I.P.
Dátum registrácie: Ne Máj 01, 2005 21:32

Re: Dom v udoli

Príspevok od používateľa dr.Katz »

Byl sis ve snu vědom toho, že je to sen? Občas mívám podobné sny, mám absolutní kontrolu nad svým tělem, taky lítám apod. ale nevím o tom, že jsem ve snu.
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
Používateľov profilový obrázok
sorer
Admin
Admin
Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
Kontaktovať používateľa:

Re: Dom v udoli

Príspevok od používateľa sorer »

No naozaj pekne prve LD. Moje zacalo tak ze som vo sne vyletel. Zrazu som si uvedomil ze nie je mozne lietat takze musim spat. A tym to aj skoncilo. Nadsenie zo zazitku vedomeho sna ma prebudilo.
Ale ten tvoj bol ovela dlhsi. Takze gratulujem.
Opisal si to docela schopne a aj sa dalo z toho pochopit co si v tom sne robil. Vacsinou si ludia predstavuju LD ako sen kde maju normalne vnimanie vedomia ako za realneho dna, a mozu si vo sne robit co xcu. Skutocnost je vsak ina a niekedy je naozaj tazke vyjadrit pocity ake som zazil vo vedomom sne a a tiez aj jeho vnimanie.
Stretneme sa vo sne ;)
subp
Návštevník
Dátum registrácie: Po Nov 07, 2005 20:57

Príspevok od používateľa subp »

Dr. Katz: bol som si vedomy toho, ze snivam. to sa mi stava pomerne casto, urcita cast vedomia chape to, ze sa jedna len o sen, ale nikdy niesom schopny akokolvek zasiahnut a nieco zmenit, vacsinou sa potom prebudim. tento sen bol podla mna iny v tom, ze som zadriemal v stave, ked si blizko zaspatiu a zrejme ides priamo do snovej fazy.
PaloB
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Jan 25, 2004 23:29
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PaloB »

Hmm, mne to skor pripada ako taky vizualne kvalitny sen. Stava sa mi casto, ze viem, ze to je sen, ale nie je to prave, ako ked si sen clovek uvedomi a moze ciastocne zasahovat - to je LD.

Mne sa to nejak poslednu dobu nedari..... :?
Napísať odpoveď