Ukazky Hemi-Sync vo formate mp3
pre tych ktory si to chcu vypocut no ako uz povedal WhiteWolfSix
WhiteWolfSix napísal:MP3 ako zvukový kompresný formát pracuje na princípe orezávania vyšších a nižších frekvencií, ktoré sú považované za menej počuteľné, resp. sú oblasťou šumu. Hemi-Sync signál sa nachádza práve v takejto oblasti a tak je použitie mp3 formátu deštruktívne a nahrávka sa stáva bezcennou. Takže mne to nevadí. Ak chceš vedieť aká melódia sa na disku nachádza, je použitie nahrávky z internetu dobrý nápad. Na trvalé použitie bohužiaľ nie...
Avalong napísal:Ukazky Hemi-Sync vo formate mp3
pre tych ktory si to chcu vypocut no ako uz povedal WhiteWolfSix
WhiteWolfSix napísal:MP3 ako zvukový kompresný formát pracuje na princípe orezávania vyšších a nižších frekvencií, ktoré sú považované za menej počuteľné, resp. sú oblasťou šumu. Hemi-Sync signál sa nachádza práve v takejto oblasti a tak je použitie mp3 formátu deštruktívne a nahrávka sa stáva bezcennou. Takže mne to nevadí. Ak chceš vedieť aká melódia sa na disku nachádza, je použitie nahrávky z internetu dobrý nápad. Na trvalé použitie bohužiaľ nie...
len tak btw jak to tu citam ak pocujete rozdiel v 192kbps(moja hranica pocutelnosti) a vyzsie tak musite mat uzasny sluch a uzasny odposluch.
ja som si vzdy myslel ze ladiace frekvencie na mozog sa robia rozdielom frekvencii v pocutelnom pasme... (nieco jak efekt sterea jemne posunutie fazy jedneho kanalu)
napr. v Deep Journeys v 256-ke tie "ladiace frekvencie" pocujem a neviem si predstavit aparaturu vktorej to pocujem lepsie/silnejsie... nato treba mat aj usi preto sa to robi v pocutelnom pasme a nie pusta 6-herczovy signal imho