marne pokusy o LD
Moderátor: Moderátori
marne pokusy o LD
poslednu dobu sa mi casto stava,ze v sne spravim test reality,ktory ukaze,ze je to sen a som si toho aj vedomy ale nedokazem sen ovladat(napr.nemozem vzlietnut atd.)neviete mi poradit v com je problem?
Re: marne pokusy o LD
Ja na toto niesom velmi odbornik, ale mohol by si skusit pozriet na ruky. tiez je dolezite povedat si "kurnik, je to len sen, tak ked je to sen, musim ho vediet ovladat". Vela stastia
nevěšej hlavu, to je úplně normální. V mnoha LD se mi nepodařilo odlítnout, i když v jiných LD to šlo skoro samo. Ovládat sen se teprve musíš naučit, není to jenom tak. Zkus něco lehčího, třeba projít zdí. Ale jestli toužíš po letu, tak skoč z okna. Ve snu samozřejmě.
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
zabudol som spomenut,ze LD mavam uz dlhsiu dobu a zazil ich uz kopu(vsetky som dokonale ovladal) ale akoby so mnou seklo a zrazu to nemozem ovladat ani pri plnom uvedomeni si sna.
(mozno to s tym ani nesuvisi ale pri zistovani reality v realite,mnou prebehla akasi energeticka vlna,bol tu o tom aj thread ale aj ta sa vytratila)
(mozno to s tym ani nesuvisi ale pri zistovani reality v realite,mnou prebehla akasi energeticka vlna,bol tu o tom aj thread ale aj ta sa vytratila)
Zkousej .. podari se ... I ja ted hodne trenuju ..
Duse je jen obrazem vaseho tela. Ale k cemu by vam bylo telo bez a duse ? (C) Termikxs